Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaaaaa

dziewczyny prosze o rade w sprawie duzej ilosci roznych tabletek

Polecane posty

Gość kaskaaaaaa

czesc! biore rozne tabletki na rozne schozrenia, ale nie antybiotyki i dziennie mi wychodzi ok. 8.... i tu jest problem bo zdaje sobie sprawe ze to niszczy moja watrobe i w ogole, a nie chce brac kolejnych na watrobe. czy znacie moze jakies potrawy, srodki naturalne oczywiscie ktore powinno sie jesc czy pic przy takiej ilosci tabletek???? ja slyszalam o jogurtach ale przy antyboitykach, prosze pomozcie mi z gory dziekuje acha i jeszcze jedno gdzie znajduje sie blonnik? tzn w jakich produktach?

wątrobę chronią oleje, więc tran, oliwa, olej lniany -- po łyżce dziennie, albo do potraw oliwa do sałatek olej lniany jako pasta dr. Budwing (czy jak to się pisze) lub inne oleje zimnotłoczone.... nie pić alkoholu --- bo to dodatkowo ja obciąża i zastanowić się, czy napewno te wszystkie rzeczy musisz łykać??

Gość trilac
chroni ,a jogurtem antybiotykow nie popijaj, tylko jedz pod koniec kuracji

Gość kaskaaaaaa
niestety musze:( bo to sa choroby przewlekle, a nie takie na 2 tygodnie:(

jeśli chodzi o błonnik, to zawiera go np. chleb razowy, warzywa, otręby - polecam te ostatnie, bo można je dodawać do musli, jogurtów itp.

a jak nie chcesz uwazać na to co jesz używaj suplementy diety www.polskiblonnik.pl , moja zona zazywa i strasnie sobie chwali pozdrawiam

na wátrobe najlepsze sá buraki,bo oczyszczajá já,pij sok z burakow,jedz tarte buraczki.zrob sobie sok z burakow(pol szkl.),dodaj cwierc szkl.soku z selera,pol.szkl.soku z marchwi i troche kminku,pij rowniez sok z kiszonych burakow(dla mnie piiiichaa).a tak w ogole to buraki sá zasadotworcze. na zoládek zas siemie lniane.zalej goraca woda lyzeczke siemienia ln.i,poczekaj z 5 min. to wypij,konsystencja podobna do kisielu.