Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albo albo

powód do zdrady?

Polecane posty

Gość albo albo

jaki moze byc? niewiernosc partnera? zazdrośc? brak zainteresowania? co Wam sie przydarzyło?

Gość Englishwoman
zbyt duże zainteresowanie

Gość elllllllllllllllllllllllllllla
zdradziłam.......... miałam pretekst on to zrobił wcześniej i niezałuje , nie wpadąłm w depresję i nie musiałam mieć wyrzutów sumienia

Psychiczne dołowanie przez 20 lat. Seks raz na 3 miesiące. Nie wyleczone zęby. Brak jakichkolwiek wspólnych zaineresowań. Przekonanie, że jest najlepszy, a wszyscy inni to - cytuję - \"palanci\". Brak poczucia humoru. Mam wymieniać jeszcze?

Gość B.H. MOTH
żadne z powyższych. Mi sie pare razy zdarzyło z powodu ...chemii chwili+słabości swojej. zaznaczam - jestem samcem - to istotne chyba :)Chetnie pogadam z facetami którzy zyja kilka)nascie) lat z ta sama kobieta. Stałość jest mozliwa??? Pocieszcie mnie ... Moje dosw to jakies 8 lat :) Pozdrowienia

Gość słaby człowiek znajdzie byle
pretekst do zdrady

Gość heh ...
Renna - popieram i gratuluję

Zgadzam się z B.H.MOTH. Chemia, chemia i jeszcze raz chemia. Reszta to już kwestia silnej lub słabej woli. Czy stałość jest możliwa? Zależy to oczywiście od wielu czynników. Jeżeli czujesz się, najprościej mówiąc, bezpieczny w swoim związku, związek ten zaspokaja wszystkie potrzeby to nie widzę powodu dla którego miałoby dojść do zdrady. Tylko głupiec będzie ryzykował utratę tego dobrobytu. Ale wszyscy wiemy, że życie to nie jest bajka i wcale nie jest tak malinowo. Najczęściej szukamy na zewnątrz tego, czego aktualnie brakuje w naszych domkach. B.H.MOTH, przeanalizuj jednak swój związek, może nie wszystko jest takie idealne. Może podświadomie jednak szukasz. Ja już jestem po takiej analizie. Wyszła na nie, po co miałam kłamać i oszukiwać.

Gość Zadrapka
próżność, próżność i jeszcze raz próżność. Plus chemia i słaba wola... nawet w związku w którym jest wszystko piękne jak w bajce.....