Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

POMOCY! Na czole rośnie mi MEGA PRYSZCZ! Potrzebna natychmiastowa pomoc!!!

Polecane posty

Gość biała orchidea

Heej! Znacie jakieś szybkie sposoby na zwalczenie ' paskudy'. Na neutralizacje przeciwnika...on sobie rośnie. jest pod skórą, jak wycisne bedzie rana i bedzie sie dlugo goić, co robic? Heelp! Znacie jakies sposoby ( domowe)? Albo jakies skuteczne kosmetyki!!

wez duzo spirytusu na wacik i pocieraj albo nalepiej przyloz na dluzszy czas.

albo jak niemusisz teraz nigdzie wychodzic to posmaruj go mascia cynkowa a jesli nie masz to pasta do zebow to wysuszy go w miare szybko.To chyba tyle jesli chodzi o domowe sposoby. POWODZENIA!!!!!

altacet w tabletkach rozpuść 1 tabletkę w małej ilości wody i mprzyklej gazik namoczony w tym albo jak masz naproxen - to nałóż dużo i też przyklej, bu nie wyschło albo propolis w kropelkach j.w.

Gość biała orchidea
Nie mam nic z tych rzeczy niestety... Kurcze ale jesli chodzi o dzialanie przeciwzapalne to mam olejek z drzewa herbacianego, olejek sandalowy, z kosmetykow mam under tweenty quick hel, acnofan, brevoxyl... moze cos z tego, kurcze bo nie chce sobie bardziej zaszkodzic. Dodam ze to nie ejst taki zwykly z bialym srodkiem, on jest pod skora. Dzieki za pomoc!

To moze sprobuj ta quick help..albo olejek! Albo może zrob sobie masaczkę z drożczy lub użyj soku z cytryny na wacik! PS. Zneba jesteś moja idolką, zawsze wiesz co i jak...tyle sposobów domowych na wszystko..i to w jednej głowce. Szczerze podziwiam! :)

Gość biała orchidea
up!

wez czosnekalbo cebule oba dzialaja bakteriostatycznie wiec to przykladaj zanim sie zrobi mego gula:)

A cóż to znaczy \"bakteriostatycznie\"?:D o działaniu bakteriobójczym słyszałam ale o takim cudzie to nie:D

Gość biała orchidea
Nio okej...pryszcz sobie wyrósł, nie taki wielki, bo troszke go powstrzymałam...ale co teraz? Jest sobie pod skora? Tam jest ta maź...jak wycisne bedzie blizna i dlugo sie goić...paprać...a czuje że to mam na środku czoła, drażni mnie to, BOLI! Mam wysuszyć, czekać? Wycisnać? Co mam robić Czym potraktować malego maskude?! :>

Gość Supermenka
Proponuję łyżeczkę sody oczyszczonej rozpuśćić w gorącej wodzie, namoczyć w tej mieszance wacik i przyłożyć do tego guzka, powinien "wyjść całkowicie" poczekać aż troszkę "nabierze" i delikatnie oczyścić poprzez uciśnięcie, później zdezynfekować. Powinno pomóc, powodzenia. Dobrej nocki

Gość Dariia
przeczytałam każdą waszą radę i popróbowałam ;) radze ci zrób tak : weź patyczek do uszu , spirytus ( ja wzięłam wodę po goleniu mojego ojca z playboya ) i namaczaj ten patyczek w tej wodzie i okładaj pryszcza . masuj go tak około 2-3 minut . potem daj mu 30 minut odpocząć i weź pastę do zębów i nałuż na niego ( to go wysuszy ) , po 15 minutach zmyj tą pastę i znów daj mu odpocząć ok. 10 minut i po raz kolejny nałuż spirytus . ten zabieg wysuszył i oczyścił mi ten wulkan xd i co najlepsze ZMNIEJSZYŁ GO DWUKROTNIE ;) stosuj 2/3 dni i ani śladu ;)