Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_q_q

Moim marzeniem jest...

Polecane posty

Gość a_q_q

no właśnie, co? Jakie macie marzenia?

Gość vvvvvvvvvvvv
chcialbym byc ladny tak jak inni.

Gość własne mieszkanko
:(

Chciałbym być Władcą Wszechświata i Panem Wszechrzeczy. A tak serio, to móc mieszkać gdzieś z moją kobietą do końca świata.

Gość licealistka_87
Matura zdana z wynikiem pozwalajacym dostac sie na wymarzone studia.

Gość wymarzone studia
czyli jakie ?

Gość Z głową w chmurach
1.zdac prawko 2.miec super faceta 3.skończyc studia 4.znaleźc prace 5.wyprowadzic się od rodziców 6.miec swój malutki domek z poddaszem 7.miec super extra sportową bryke;) ...heh,niestety to tylko marzenia....:)

Gość a_q_q
A ja myślałam, że Wasze marzenia będę bardzo wygórowane, np. lot w kosmos, podróz dookoła świata. Moim marzeniem jest przeżyc jeszcze raz swoja pierwszą miłość.

Zas moim mazeniem jest nie miec problemow zadnych oraz zyc bez stresow. !!!!!!!

moje marzenia sa wygorowane... wygorowane dlatego, ze nie da sie ich spelnic ot tak... chcialabym kogos pokochac i zeby on odwzajemnil sie tym samym, kochac naprawde i byc kochana... niby nie tak wiele , a jednak bardzo duzo

Gość beatkaaaaaaa
miec super chlopaka,mieszkac w domku jednorodzinnym,miec w przyszlosci super bryke ;) i zadowalajaca prace

Gość chcę tylko...
...żeby mnie kochał mocno i zawsze...:(

Gość Nomi
-Poznać faceta moich marzeń i zakochac się z wzajemnościa kochac sie tak juz do końca zycia- czy cos takiego istnieje? -Załozyc rodzine miec dwójke dzieci - mieć prace która sie kocha i zarabiac dzieki niej kupe kasy - dożyć w zdrowiu do ok. 95 roku zycia To jest dla mnie najwazniejsze. Idealne życie ...eh

Gość w koncu
zostac z nim do konca zycia nawet gdyby miało byc tak " za malo" ja teraz...

mieć cudowną rodzinę i bezpieczny dom... ktos mi powiedział ze to banał a dla mnie to sens życia i motor do akcji \"Dzisiaaj jest jedynym dniem, który mamy. Nie możemy nic więcej zrobić z przeszłością, nie wiemy, co przyniesie przyszłość\" Konrad Milewski - Niebo na Ziemi

Gość zimna2
zakochać się i być kochaną

\"Wzbudź w sobie entuzjazm, podskocz pewno dawno tego nie robiłes. Unieś ręce do góry, wyprostuj się..uśmiechaj się. (...) podziel się swoimi problemami - pytaj o poradę. twórz rzeczywistość, którą przecież wymyśliłeś.\" K. Milewski - Niebo na Ziemi

Podobno jak człowiek przestaje marzyć, to przestaje żyć :P Być gwiazdą rocka :D Ale na razie na to nie liczę. Wystarczyłby mi jacht jakiś taki jak ma Dolce i Gabbana w doku gdzieś niedaleko Miami.

zgadzam sie z toba marzenia pomagaja w zyciu nadaja mu sens, wyznaczaja drogę...inaczej pogubilibysmy sie jak dzieci we mgle

Gość jolka1234
własne ciche przytulne mieszkanie ❤️

tez mam takie marzenie i przyznam to duza proba i wyzwanie dla mnie ale bede powoli dazyc do celu dam rade mimo ze nie jest latwo i nie poddam sie!

przytulne mieszkano zycze wam z calego serca zeby to marzenie sie ziscilo :) nie bojcie sie dzialac i marzyc dażcie do celu po woli i nie poddawajcie sie

dzieki mycha80 staram sie walczyc o moje marzenie i codziennie czuje ze wszystko idzie w dobra strone...a takie slowa otuchy jak twoje tylko dodaja mi sily i dziekuje ci bardzo...mysle ze wsparcie innych osob jest na prawde cenne