Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RAK

facet rak , kobieta rak

Polecane posty

Gość grażka_b
do raka: :D 🌼 lubię takiego jednego raka, ale on o mnie chyba już zapomniał ;)

Gość miniu
OPERA Ty masz naprawdę pecha , RAKI trzeba nauczyć sie kochać a póżniej nie ma nic piekniejszego od ich miłości ! nigdy się nie zgodzę , że to sa lenie , maja złote ręce do pracy. owszem są bardzo zazdrosne i podejzliwe ,dlatego nie bardzo lubią oddalać się od swojej partnerki , JA KOCHAM RAKI I ZDANIA NIE ZMIENIĘ a męża mam rybę FFFFFFUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!

Gość RAK
grażko , zapewniam że nie zapomniał :) raki mają dobrą pamięć , misiu , ja tez lubie pożartować w towarzystwie ale do wyznań uczuciowych musieli by mnie zmusić jakimiś katuszami , ciężko z tym u mnie

Gość grażka_b
Może i masz rację RAKU ;)

Gość RAK
NIe może tylko na pewno :D

Gość grażka_b
Dzięki ;) Ciekawi mnie, czy wszystkie raki są tak pewne swoich słów jak Ty?

Gość RAK
NIe wiem , nie znam wszystkich raków :P :D

Gość grażka_b
może to i lepiej...że ich nie znasz bo wszystkich kojarzył byś ze sobą, a tak wiadomo przynajmniej, że każdy z nich jest inny.:) dzięki za miłą rozmowę, ale na mnie już czas- idę spać. Dobranoc, życzę miłych snów a także odnalezienia swojej drogi życia.:) Wróżek mimo wszystko nie polecam, horoskopów zresztą...też 🖐️ Saronaja! :D

to nie ma nic do rzeczy czy kobieta rak a facet rak czy nie rak - ogólnodostepne horoskopy to jedna wielka bzdura. każdy z Was ma swój indywidualny horoskop zapisany w momencie urodzenia. Pozdrowienia.

Gość raczydło i baran
a ja mam chloipaka raka i jestem zadowolona jestesmty 1,5 roku juz zostaniemy chyba razem, czasem go uwielbiam i kocham cechy charakteru a czasem nienawidze tego co wczoraj kochalam ;-) ale ja jestem baran i chyba szukam wrazen. nie lubie go przed okresem wtedy mowie ze jest chudy , ciamajda, ze nie ma nawet kolegow, bo on woli ze mna w domku siedziec niz gdzies isc. ze mna czasem wyjdzie gdzies ale i tak wolalby w domu ;-)

Gość rakowiec
uppp

:) ja rowniez jestem raczkiem i jesli chodzi o horoskopy to polowa jest prawda, ale nie wszystko :)

Gość RAK MARCINEK
Raki rano będą w kiepskiej formie, ale już od południa będą zadowolone z życia. W pracy atmosfera się poprawi, poczują się docenione, a wpływ kasy na konto wydatnie poprawi im humor. to jest prawda ale dalej to nie :)

ja jestem RAK i miałam kiedyś chłopaka RAKA.. kiepskie połączenie.. raki są wewnętrznie skomplikowane.. na zewnątrz skorupa, a w środku lawa. No a łączyło nas najbardziej to, że lubimy zakochiwać się wciąż i wciąż.. więc o zdradę nie trudno- nie dla seksu, ale dla porywów serca :D