Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olut21

Pigułki trójfazowe-Triquilar-ktoś stosował?

Polecane posty

Gość olut21

czy możecie napisac jak znosiłyście/tolerowałyście te pigułki? Miałyscie skutki uboczne? Ile kosztuje miesięczne opakowanie? Występowała przy nich schość pochwy?

Gość do olut
ja je stosowałam no i nie bardzo mi służyły kosztują ok. 30 zetów nie miałam suchości ani popędu, przytyłam 8 kilo (przez 9 m-cy) także nie wiem czy warto ale czemu musisz je przyjmować, nie lepiej przejść na plastry???

Gość olut21
ja akurat po żadnych pigułkach nie tyłam, ale miałam problemy z nawilżeniem pochwy, pojawiły mi się rozszerzone naczynka itd , a te pigu8łki działają zgodnie z twoim cyklem, wiec moze by coś pomogły. Plastry - zdecydowanie nie, cena spora, poza tym jakoś nie jestem przekonana do tego żeby przyklejać sobie jakiś plasterek i nosić go przez tydzień :/

Gość ja miałam
przytyłam, popęd spadł do zera, miałam depresje. inny lekarz mi powiedział, że to są pigułki dla starszych kobiet, przed menopauzą, nie dla młodych dziewcząt. teraz mam yasmin i mi służy.

Gość plasterki są ok poza ceną
używam ich od 1.5 roku i jakoś nie narzekam :D

brałam triquilar przez trzy lata i naprawdę bardzo dobrze wspominam ten okres miesiączkę miałam z dokładnośćią do godz (piątek godz.17:))

Gość IwI 20
Brałam je ok.10mies ,ale był to wydatek druzgocący moją kieszeń,ok.33 zł za 1 opakowanie!oprucz ceny nie mam zastrzeżeń!

Gość jabrałam
i z regularnością szwjcarskiego zegarka plamiłam przy kazdej zmianie koloru tabletek.

Gość joan80
Te pigułki są dość dobre - szczególnie dla kogoś kto źle znosi pigułki jednofazowe (wszystkie tego samego koloru), Triquilar - brałam przez ok. 2 lata, okres z dokładnością co do godziny, żadnych skutków ubocznych, jedyny mankament to cena ok. 30 zł za op. Ale polecam dla kobiet po 25 roku życia..

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania jeden listek triquilaru

Witam, posiadam 2 listki Triquilaru w cenie 30zł za listek + wysyłka(5zł przy wpłacie na konto, 14zł przy odbiorze)W razie zainteresowania proszę o pilny kontakt. Pozdrawiam

Witam, mam na zbyciu 6 listków Logynonu (czyli angielskiego Triquilaru) 30zł za listek + wysyłka. Kontakt gg 3383305 lub olcia.k@o2.pl

Gość BRYGIDA:)
Witam!Ja brałam Triquilar przez 12 lat i bardzo dobrze mi służyły.Żadnych dolegliwości może kilka kilogramów więcej:) ale cóż się nie robi.Teraz mam Mirenę bo niestety tabletki podnoszą ciśnienie .Tak jak któraś z poprzedniczek pisała okres co do dnia i godziny u mnie też tak było.Pozdrawiam:)

Gość eweweweeww
mam do sprzedania triquilar 1 opakowanie, 15zł +4 przesyłka fabio111@tlen.pl

Gość TMTM
Ostatnio musiałam odstawić tabletki antykoncepcyjne. Zostało mi jedno opakowanie Triquilaru (21 tabletek, termin ważności: 02.2015). Zainteresowanych proszę o kontakt na: tarnikowska.m@wp.pl