Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebe 40

MAM STRASZNY PROBLEM, JUŻ CORAZ GORZEJ ...

Polecane posty

Gość Myslę że twój mąż
chcialby miec żone, dom i kochankę i lawirował by pomiędzy żoną a kochanką, biorąc z obu zwiazkow to, co najlepsze. Jednak sie nie udało - wpadł i tak naprawde nie wie, co co ma zrobić. Boi sie stracic dom, boi sie zaczać nowy zwiazek -kochanka jednak zadeklarowała, że będzie z mężem i też mu się trudno z tym pogodzić, ale pewnie to by mu nie przeszkadzało tak bardzo ... Nie potrafi podjać decyzji. Najchetniej zatrzymalby wszystko, tymczasem ty nie godzisz sie na trójkąt. Tego nie przewidział i o tym nie pomyślał z normalnego faceta z zmienił sie w ... zwyklego drania ... Nowy związek po takim długim małżeństwie to coś innego, urozmaicenie rzeczywistości, nowe doznania, nowe uczucie ... Miota sie, nie wie co ma zrobić, chce miec dom, ale kochankę też. Na razie nie chce się wyprowadzic bo liczy, że może mu się uda ..., a jak juz sprawy potoczą się inna droga to woli, żebyś ty wystapila o rozwód, bo on nie chce podejmowac takiej odpowiedzialnej decyzji. Tak na prawde nie chce dokonac wyboru, bo zawsze może powiedziec, że przeciez to nie on wystąpił o rozwód, zawsze może umyc ręce . On nie jest winny. Przeciez nie on jeden zdradzil, a małżeństwa po zdradzie też trwają nadal ... Myslę, że twój mąż to duże dziecko, brak mu dojrzałości i poczucia odpowiedzialności Wlaśnie takie zdarzenia, takie kryzysy odsłaniają nam drugie, skrywane oblicze naszych partnerów.

Gość też byłam pewna
że jestem z najlepszym, najmilszym, prawym człowiekiem Aż raz przyznał się, że ma kochankę. Od tego czasu przemiana następowała z dnia na dzień. Niewiarygodne, jednak prawdziwe. Gdybym nie widziała, nie uwierzyłabym.