Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie istnieje

WSZYSTKO JEST BEZ SENSU

Polecane posty

Gość nie istnieje

To ze wstaje rano jest bez sensu,potem musze sie umyc , ale to tez jest bez sensu. Jedzenie , picie , wyjscie z domu , ogladanie telewizji, czytanie , siedzenie prze dkopmem , jest calkowicie bez sensu. Zakupy,gotowanie , potem pojscie spac - to wszystko jest calkowicie bez sensu. Po co? Po to by jutro wstac i znow to samo...

Gość bleffff
To wszystko ma sens wtedy, gdy robimy to z kimś. Masz takiego kogoś?

Wszystko ma jakiś sens. Tylko czasem głęboko ukryty i trudno go dostrzec. Muszę w to wierzyć, autorko/autorze topiku, bo mam podobnie. I znam jeszcze kilka osób, któe też tak mają. Więc niemożliwym jest, żeby istnienie tylu ludzi było bez sensu! Do poprzednika - nawet, jeśli się nie ma z kim, to też jest w tym sens. Przypuszczam, że we dwójkę łatwiej, ale nie zawsze się ma to, na co ma się ochotę. Sens jest. Tylko nie zawsze go widzimy. A czasem wręcz nie chcemy go zobaczyć. Pozdrawiam ciepło, RzW :-) 😘 (też dość bezsensowna istota)

Gość wszystko jest bez sensu
dlatego nie myję się ani nie wstaję z łóżka przez cały dzień. kafeteria tez jest bez sensu dlatego wracam do łóżka żeby dalej móc robić NIC

Gość nie istnieje
powiedzcie wiec , co ma sens? Mam dzis zly dzien, co robic,odpowiedzcie prosze, by poprawc sobie humor, bo tylko lzy mi kapia z oczu. Jak zyc,by to co robie sprawialo mi choc odrobine pzyjemnosci.

Oczywiscie zamieszczajac ten llink, mialam na mysli zeby podniesc na duchu i rozsmieszyc wszystkich, ktorzy mysla, ze wszystko jest bez sensu :)

Gość nie istnieje
dzieki za motylka,znam go ,ale zawsze kiedy go slyze parskam smiechem. Ma to sens.I musze rzec,ze ja to tez mam w dupie.choc nie calkiem/./ dobrze,ze istniejecie,tacy ludzie jak wy.Cholera moze mi chandra przejdzie. Dajcie jescze cos wesolego.jak macie. Brak mi smiechu.Szkoda ze Was tu nie ma przy mnie.

Gość hipcio jest
debeściak :-D

Gość a ja dodam że
ptaszki bezsensownie ćwierkają nie dostrzegając ciężaru egzystencji...

Gość nie istnieje
ty zawsze z tymi swoimi madrosciami udertaker,nie mam depresji tylko dzis naszla mnia chandra. Potrzeba mi smiechu rozumiesz.to najlepsze lekarstwo na taki stan .

Gość nie istnieje
macie jeszcze cos .? juz mi troszke lepiej.:)