Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zzuzza

Jak zawiesić Linuxa?

Polecane posty

Głupie bo głupie, założyłam się z kolegą że w 45 min zawieszę ten system. Jak to zrobić pewnie i skutecznie? ;)

Gość to masz problem
bo zawiesic jako tako sie go nie da :p

w trybie graficznym pewnie sie da tzn K3B, amule moze open office do tego kadu moze jeszce rysowanie fraktali uffffffff. oczywiscie wszystko na raz. ale jak chcesz ciemnosc jako root polecam: shutdown -h 1 dzinwy zaklda lepeij sie załozyc o dni bez zawieszenia windows.

wysoki robaczek - można prosić jakoś tak wolniej i jaśniej? :) Ja będę słuchać i próbować zrozumieć :)

Gość dziwne jestescie
przegralas, bo to system, ktory sie nie zawiesza :) Windows zawiesza sie, poniewaz jet budowany na tej samej formule, ale pisane sa nowe programy naprawiajace bledy. Linux budowany jest od podstaw, wiec tam bledow systemu nie ma. Przegralas. Zaklada sie cwaniak z frajerem, ty okazalas sie tym drugim. Niestety. Nie da sie zawiesic lnuxa. To nie jes takie gowno jak windows.

Gość dziwne jestescie
a kolega tu opisywal bardziej zawieszanie pamieci :) a to nie jest wiszenie linuxa.

co to było z tym shoutdownem? Zgarne buziaka i uciekne, to nie musi byc pełne zawieszenie, może być tylko do połowy :P

Gość dziwne jestescie
jak ma nowego kompa, to nie dasz rady. Jakiego tego linuxa ma??? Mndrive 2005? Suse??

Gość dziwne jestescie
no to juz nie zawieszenie linuxa:) chlopak wiedzial o co sie zaklada, wiec wykorzystal Twoja niewiedze :0 zawiesisz pamiec - on powie - przeciez linux nadal dziala i udowodni ci, ze tak jest. Przegralas, wyszlas do tego na napalona dzieweczke :) A on, jak zwykle faceci w takich sytuacjach , bedzie mial niezly ubaw i swietna historie do opowiadania kolegom :)

Gość a moglbys mi to troche jasniej
wyjasnic dziwne jestescie? Ostatni post bo nie rozumiem?

Gość dziwne jestescie
po pierwsze - moglabys :) po drugie - zawieszenie pamieci nie jest zawieszeiem systemu :) po trzecie - jak sie nie znasz, to nie graj cwaniaka, bo wyszlas na blondynke, realna

Kurcze ja mam Knoppixa i jego mi się udało zawiesić, więc czemu miałabym nie umieć zawiesić innego :) Tylko wiesz, chcę mieć pewność :) A z tym buziakiem sie zgrywam, jakbyś nie zauważył, chciałam po prostu zbudować dramatyzm :)

do dziwne jesteście - nie bądź taki Macho :) Toż to nie sprawa życia i śmierci, jestem pewna że ani on, ani ja nie podchodzimy do tego aż tak śmiertelnie poważnie, poza tym to mój mężczyzna, więc... :)

Gość on sam jest za ciemny
i poza tym taki sexoholck buahahahah

Gość dziwne jestescie
knopixx to system idacy na kompie nawet bez formata :) jezeli ma knopixa - ok, moze ci sie udac.Knopixx jest okrojony, Ale nie licz na to, by zawiesila sie Mandriva lub Suse. Boze, jaka nawiedzona laska!!

Gość dziwne jestescie
matko, udowadniasz wam nie mam nawet jak :) ze nie jestem tym, o ktorym myslicie :) Co za madrosci wielkie na tym kafe :) szkoda mi was :) Moze zawiesilas pamiec u siebie, a nie knopixxa :) To tez inna sprawa :)

No napisałam Ci przecież co on ma :) Mam przeliterować? Zresztą - jak nie potrafisz zawiesić Linuxa to po co się tu pocisz, są ludzie którzy potrafią, lamer jesteś i tyle :P

Gość dziwne jestescie
odezwala sie wielka informatyczka :) po kursie podstawowym, gdybys ty lamerka nie byla, to by nie zadawala tego pytania tutaj :) Komu tu udowadniasz swoja wiedze i przemadrzalstwo? Na grupie dyskusyjnej zbyt trudnym jezykiem pisza? Hahaha, mi bedzie ublizac, a sama glupsza :) Bo nie rozumie o co lata.

Ale ty jesteś głupi... Czy ja w którymkolwiek miejscu wykazywałam domniemane przez Ciebie przemądrzalstwo? Toż na każdym kroku zaznaczam, że się nie znam :) No nie mogę, ile masz lat chłopczyku że sensu zdania nie rozumiesz? Zresztą zadałam konkretne pytanie, nie potrafisz na nie odpowiedzieć więc daj sobie siana, niech się wypowie jakiś co bardziej kumaty programista!

Gość dziwne jestescie
wez naucz sie najpierw czytaj :) jestem kobietą, jestem K O B I E T Ą. DZIEWCZYNA, RODZA ŻEŃSKI - WEŹ DOCZYTAJ :) nie rzucaj sie tak, bo cwaniactwem daleko nie zajedziesz :) Lamerka pieprzona :) jeszcze analfbeta jakis :)

Gość dziwne jestescie
no to Ci kurwa odpowiadam NIE DA SIE ZAWIESIC LINUXA, TO JEST SYSTEM BARDZO DOBRZE NAPISANY, DOPRACOWANY - NIE ZAWIESISZ GO!!!! A TE TEKSTY NA GORZE BYLY NAPRAWDE WYBORNE !! uSMIALAM SIE DO LEZ, Z TEGO - JAK TEN KTOS NA GORZE ZAIWESZAL LINUXA :)

A skad ja mam wiedzieć, że jesteś kobietą? No więc teraz rozumiem, dlaczego nie wiesz jak go zawiesić, podobnie jak ja zresztą :) Faceci zawsze mieli do tego lepszą głowę :)

Gość dziwne jestescie
i jeszcze jedno - to z kolegą, czy z twoim facetem sie zalozylas?

Droga koleżanko - zawiesić się go da, tylko trzeba się na tym dobrze znać i zrobić to celowo, nie znam się, więc pytam, licząc że znajdę kogoś kto pomoże :) No przecież nie ma się co oburzać i niepotrzebnie nakręcać jakąś burdę. Napisz że jest to trudne i że ty tego nie potrafisz, a nie tu jakąś niemiłą atmosferę wprowadzasz :)

Gość dziwne jestescie
Buahahaha Kobieta, ze jestem to pisalam juz dawno :) Tylko ty tego nie doczytalas, po drugie - te kilka slowek na gorze - dobre! Takiego jak TY nabiora, ze cos konkretnego znacza :), po trzecie - czytaj dokladnie co pisze, bo juz trace nadzieje, ze rozumiesz tekst pisany. Po czwarte - linuxa nie zawiesisz. Chyba, ze pracujesz na kompie sprzed 8 lat :)