Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Dzis o 4.30 zostalam chamsko obudzona przez wredne opierzone stwory 😡 Mam zrypany humor przez to... Rzucalam czym sie dalo, potem musialam popylac na podworko po kapcia 😭

Przeciez mowilam, ze ja sie na pocieszycielke nie nadaje... No chyba, ze ktos lubi byc pocieszany czarnym (wisielczym) humorem :P Nie martw sie... Ciebie dzis nie obudzono o 4.30!! 😭

O 3.30 to Ty spac poszlas :P Sie nie liczy!! Poza tym obudzic sie jak jest ciemno to pol biedy... Ja nie umiem zasypiac jak jest jasno!! 😭 Zryty mialam poranek :O Zamiast delikatnego przebudzenia w promieniach slonca... cholerne gruchanie... zeby to jeszcze na zewnatrz... Do domu mi sie ladowalo talatajstwo!! Niestety nie pasuje... Zwlaszcza ta populacja :D

Ale ja mowie przeciez, ze 3.30 nie ma co porownywac, bo o niebo lepiej zasnac jak jest ciemno, niz jak slonce juz daje czadu :( nie o taka populacje mi sie rozchodzi :P zly slownik masz :D

Gdzie przyjezdzaj...?? Ja w domu tyz mam kluczeczki :P Ale od domu mnie dzieli kawalek... :O Dzis na piechote popylam ;) zjawisko masowe to tez nie jest to o co mi sie rozchodzi :P Jakby to bylo latwe, to sama bym to wymyslila :P

No tak to się najczęściej robi, że przychodzi samczyk do samiczki i długo...długo...dlugo...rozmawiają :P Nie nadajesz sie na publicznego pilnowacza porządku i przyzwoitości, dwie kartki zapisałam a Ciebie dopiero oświeciło ;)

Bo Ty takie fuje w stopce przemycasz... :P Bym sie po Tobie nie spodziewala!! (a moze jednak... :P ) I wcale nie rozmawiaja!!! Widzialam, to wiem, ze nie rozmawiaja!!! Sciemniasz mnie tu :D

wy... co? Znaczy, ze fikolki robila...??? Ladne kwiatki... JA tu jestem, zabawiam Cie, zaszczycam swoja obecnoscia i rozmowa werbalna! A Ty tylko na flow czekasz... Dobra, dobra... Przyjdzie koza do woza :P

boss siedzi... za to ja zaraz ide, bo mi kiszki marsza graja, zaraz mi zoladek przyklei sie do kregoslupa :O nic pewnie fikolki nie maja wspolnego... bo nawte nie wiem co to jest to fiolkowanie, czy cus :P Moze flaszkowanie? To juz by mi sie jakos kojarzylo :D