Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

26 marca - Dzień Dobrego Łotra Dobry Łotr jest patronem więźniów, skazańców, kapelanów więziennych, umierających, pokutujących i nawróconych grzeszników. Stanowi wzór doskonałego żalu za grzechy :D

z soboty na niedziele pracowalam o godzine krocej:) dzieki temu wstalam juz o 14 wczoraj mial byc piekny wieczor a skonczyl sie jak zwykle😡 od dzis przez 3 dni nikt mnie nie zmusi do wizyty w niebieskim:) - wyjezdzam do Lodzi wcale mnie to nie cieszy chcialabym wygrabic ogrodek lub obsypac czyms trawe zebrac snieg z choinek;) albo zwyczajnie polenic sie... Flowka gratuluje dlugiego tresciwego:) Prezeska zycze dlugiego tresciwego:) przeciez nie trzeba sluchac;)

hej!!! Cuda siem dziejom! w cudzie biały kwiatek mi wyrósł...i jaki ładny...a Ty _KL_ mnie nie pozdrawiawiaj z W1, bo ja tam chcem pomieszkać troszkem...nie wiem co to jest, że ja ciongle nam na wszystko taki apetyt...mając 84 lata, powinnam mysleć o spokojnym przejściu na drugom strone a nie o fikołkach...;) od dnia dzisiejszego rozpoczyman walkem ze swojom chuciom...nie chcem treściwego...żadnego...:P

Ja juz na stanowisku pracy. Niedźwiedzie odleciały na północ i nie będzie ich do środy ! :D Rano se pogadałam z frajerem na gadulcu ... i wcale nic mi siem nie zachciało ! :D

podsłuchane z rozmowy kochajoncego siem podobno małżenstwa: ona: zrobiłam kawę w nowym zielonym kubku on: mam alergie na zielony ona: od kiedy? on: nie wiem ona: ja nie jestem zielona, to mnie lubisz? on: pewnie tak ona: pewnie? czy tak? on: pewnie ona: i mocno? on: pewnie tak ona: mocno jak co? on: jak piwo ona: lubisz mnie jak piwo? on: pewnie tak ona: to dlaczego nie pijesz mnie codziennie? on: piwa też nie piję codziennie ona: czyżby? on: ano podsumowanie....kłamie on...pije i to nie jedno ;)

łamanie przepisów drogowych należy do moich codziennych obowiązków no chyba że mi zainstalują coś głośnego w aucie i do tego uniwersalnego:P poza tym jechalam wolniutko:) a kwiatek urósł w samym środku pola:) i ja się wygramoliłam w pięknych zamszowych szpileczkach, zostawilam wypasione na srodku polnej drogi i pognalam na przelaj robic zdjecie niestety te najladniejsze kwiatki byly wysoko, a jakos nie mialam przy sobie sprzetu wspinaczkowego ani teleobiektywu:P jeszcze nie wyjechalam bo jeszcze nie mialam czasu:P ale wszystko przede mną:D

Najlepszy środek antykoncepcyjny: Wódka z piaskiem:jak się plemniki spiją,to się kamieniami pozabijają.

będę stać na stanowisku że pana można użyć jako środka zastępczego do zaspokojenia chęci wszelkiej a potem go odstawić do chwili kolejnej litości:P poziom IQ pana wskazuje raczej na to że nie zauważy że pełni rolę zastępczą:P;):D

drugie stanowisko na którym będę stać jest takie że należy karać pana nie Panią:D trzecie stanowisko to stanowisko pracy:O już mi się nie chce, cała pociecha w tym że tym razem jest zielone:D

Ha! czyli jak zwykle pani jest górą!! cieknie mi kran:O żaden pan domowy nie dał rady naprawić:O

to jest kran niezwykły żaden francuz nie daje mu rady trzeba szukac specjalisty:O😠 pewnie w cenie specjalisty kupilabym nowy zwykly kran, ktory nie pasowalby mi do reszty kranow /co mnie podkusilo zeby kiedys to cholerstwo kupic😡 - aha, wiem - niewątpliwa uroda kranów:O kiedyś mnie to zgubi albo puści z torbami /

co do Madonny na zdjęciach - pamiętasz Prezeska jak mnie pytałaś co mi się w zdjęciu nie podoba? i do tego coś wspomniałaś o koszuli białej? widziałyśmy dwa różne zdjęcia:D mi się nie podoba takie co nogę ona ma na stole czy jakoś tak:D

o teraz mi się pokazało to co mi się nie podoba! siedzi na czerwonym krześle w sukience z ropierdasem a na billboardach nogę zarzuca tak ze prawie jej majtki widać i niby ma wodzic na pokuszenie a mi cos nie pasi:P

Cuś siem z tom Madonnom porobiło..wystarczy spojrzeć na wcześniejsze zdjencia..tera je paskuda... 4 Łapy majom czkawkem, a personel muwi, że 10 napchanych truskowom to mało...jak nie dostanem pierdolca bendzie cud