Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

I tym sposobem wyszło na to, że wykorzystałaś Przystojnego ! Bez skrupułów ! :D Mam ochotę też kogoś wykorzystać ! Ponieważ Wikingowie już wymarli ... może Frajera ?! :D

Jak bez skrupułuf Flowka ? miałam ich zdecydowanie za durzo...:( W planach na dzisiaj było wielkie gruntowne, mycie, czyszczenie, wycieranie itp pomieszczenie garnkowego...ale mam gdzieś:classic_cool: nie mam weny...żeby było ekstra czysto muszem być albo bardzo wkurwiona albo zorgazmowana...a dziś ani to ani to...;)

A ta grypa nadal se ze mnom siedzi. Ide pod kołderkę - tam mi dobrze :-) Nawet se żółtka ani drinknąć nie można. Masakra! Mało mam sesemesów 😠 Niedobre koleżanki, niedobre!!!! Czekam na P, rozgrzeje mnie....chyba :D

SLOWNIK WSPOLCZESNEGO JEZYKA POLSKIEGO (DLA BIZNESMENOW ZE SWIATA) NA SWIECIE: Szanowny kolego, dlugo nie widzielismy sie! U NAS: Kope lat, kurwa mac! NA SWIECIE: Pan to jest bardzo wyksztalcony. U NAS: Co za pedal. NA SWIECIE: Nie zauwazyl pan wszystkich aspektow umowy. U NAS: Pierdolony slepiec. NA SWIECIE: Pan raczy zartowac. U NAS: Pojebalo cie? NA SWIECIE: Nie, nie ma pan racji. U NAS: Chuj ci w dupe. NA SWIECIE: Dane ktore posiadacie nie odpowiadaj± faktom. U NAS: Nie pierdol! NA SWIECIE: Pana sekretarka jest bardzo sympatyczna. U NAS: Posuwasz ja? NA SWIECIE: Smacznego. U NAS: Udlaw sie chuju. NA SWIECIE: Jak± funkcje pelni ten pan w firmie? U NAS: Co to za fiut? NA SWIECIE: Chwilowo nie jestesmy zainteresowani reklam±. U NAS: Na chuj mi reklama. NA SWIECIE: Wydaje mi sie, ze z jego zdaniem nie musimy sie liczyc. U NAS: Pierdolic go. NA SWIECIE: Ten projekt jest latwy do zrealizowania. U NAS: Z palcem w dupie. NA SWIECIE: To niemozliwe. U NAS: Takiego wala. NA SWIECIE: Chwilowo nasza firma nie prosperuje najlepiej. U NAS: Jestesmy w gownie. NA SWIECIE: Pan jest bardzo ostroznym rozmowca. U NAS: Dyplomata jebany. NA SWIECIE: Dlaczego nie zgadzacie sie na dalsza wspolprace? U NAS: Pojebalo was? NA SWIECIE: Rozwoj sytuacji na rynku nie idzie w pomyslnym kierunku. U NAS: Jest chujowo. NA SWIECIE: To wplywowi panowie. U NAS: Same kutasy. NA SWIECIE: Ten pan nie ma znaczacych kontaktow. U NAS: Moze mi zrobic laske. NA SWIECIE: Dziekuje! U NAS: (Wyraz nie istnieje)

nie mam zielonej bluzki (noweleczka) Zerknij za siebie, zatrzymaj swe nogi; gdzie tak pendzisz w swoich 7-milowych butach...a rozumiem - do przyszłości; heh ona jusz jutro.Wiem boisz siem odwrócić, boisz bo świadoma jesteś, że nie pamientasz twarzy mijanych ludzi...zatrzaśnienta w sobie idziesz nietomna ulicom...chcesz krzyczeć, musisz wyrzucić z siebie gniew, on ciem przepełnia, tłamsi, dusi Ci trzewia. Patrzysz w niebo marzonc, że wyciongnie do ciebie swom renke A TY poczujesz siem wolna i beztroska i jusz nigdy nie przeżyjesz wewnetrznych boluf żadnych...

\"PTASZEK SOBIE FRUNIE Z DALA, W GORZE SLONCE ZAPIERDALA, ZABA DUPE W WODZIE MOCZY, KURWA! CO ZA DZIEN UROCZY!!!\" Analiza: Wiersz jednozwrotkowy, czterowersowy z rymem sylabowym, z rownomiernie rozlozonym akcentem. Podmiot liryczny wyraza swoje glebokie zadowolenie z otaczajacego go swiata, przepelnia go kwitnacy stoicyzm i szczescie, ktore czlowiekowi zyjacemu we wspolczesnym zamecie, moze dac tylko otaczajaca przyroda. Dla podmiotu lirycznego nawet zanurzona w blekicie wody dupa zaby jest pretekstem do euforii. Zapierdalajace inne stworzenia sugeruje wczesne lato, kiedy swiat zwierzecy obudzil sie z otchlani zimy. Puenta liryku jest jednoznaczna i latwo odczytywalna. JA liryczne personifikuje slonce. W slowie \"zapierdala\" oddaje szybkosc i zlozonosc ruchu slonca, ktore przeciez nie jest istota ludzka i nie moze \"zapierdalac\" senso stricte. Uwage zwraca uzycie wulgaryzmow, ktorych znajomosc swiadczy o ludowych korzeniach poety i glebokiej wiezi ze spoleczenstwem. W moim rozumieniu autor chcial sie tym utworem odwdzieczyc srodowisku, z ktorego wyrosl za poswiecenie i trud wlozony w zapewnienie mu nalezytego wyksztalcenia. Szkoda, ze tak malo w dzisiejszej poezji wierszy o tak pogodnym nastroju!

Drzazgowo witam, bo se wyciongłam. Flowka powzienłam wiadomość z forum niskiej reputacji, że powstał nowy serial, który nosi tytuł : The Tudors... jako, że to rodzina w której wiele siem działo, zamierzam...tłumaczy sam JediAdam...aha i jeszcze Rzym został... więc jaki masz stosunek do robaczkuf? Elldiska a raport poranny GDZIE? Z POBYTU W ŁODZI? LAMIJKA - CZEKAMY!!!👄

RAPORT 2006 zamiast porannego:) KOBIETA ROKU - Aneta Krawczyk za całkowite oddanie partii. CZŁOWIEK ROKU - Człowiek pierwotny, w którego istnienie nie wierzy Maciej Giertych WYDARZENIE ROKU - Polskie smaki czyli koalicja kartofli z burakami BUBEL ROKU - test DNA, który potwierdził, ze Lyzwinski nie jest w stanie zrobić nic co ma rece i nogi PARANOJA ROKU - Szukanie przez caly naród pracy dla Kazimierza Marcinkiewicza ZWIERZE ROKU - Irasiad - zwierze odkryte przez polskiego prezydenta CWANIAK ROKU - Listkiewicz, dymisjonarz polskiej piłki, który nawet wrzątkiem nie daje sie odkleić od stanowiska ZA STAN UMYSŁU - Min. Anna Fotyga - żeńskie alter ego Kononowicza ZBOCZENIE ROKU - Pociag do Włoszczowej NUMER ROKU - Szczęsliwy numerek w pokoju Leppera PAW ROKU - Nowatorskie wykonanie hymnu przez premiera Kaczyńskiego z tekstem \"z ziemi polskiej do Wolski\" CIOS ROKU - cios zadany przez partyjnych kolegów Danucie Hojarskiej, kiedy okazało sie, ze jako jedyna posłanka Samoobrony nie była ona przez nich molestowana seksualnie NARZĘDZIE ROKU - Renata Beger - najbardziej wypasiona nagrywarka IV RP HAPPENING ROKU - Wyniesienie przez doniesienie czyli ingres abp.Wielgusa (ps.Grey o wszystko) OFIARA ROKU - Rokita - pierwszy diabeł upokorzony przez kaczora Donalda KICZ ROKU - Piotr Rubik - Mozart z Kołomyi MARTYROLOGIA ROKU - Kaczyński otoczony w stoczni przez 38 milionów zomowców UNIK ROKU - Tratatajka weimarska czyli prezydent, który wziął sobie (ro)zwolnienie od Trójkąta POWIEDZENIE ROKU - \"Żadne krzyki, płacze nas nie przekonają, ze białe jest białe, a czarne jest czarne\" - jako wyraz spóźnionego poparcia Jarosława Kaczyńskiego dla apartheidu SKANDAL ROKU - Matura dla każdego, ale nie dla Majewskiego Kategorie dodatkowe: PERSPEKTYWA ROKU - \"Żeby nie bylo niczego\" (z programu wyborczego Krzysztofa Kononowicza) SUKCES ROKU - Pojmanie bezdomnego Huberta H. CATERING ROKU - Wiesmak z dostawa radiowozem do pociagu

no Prezeska w tym samym co ja:P;) chciałabym w Szwajcarii..... ale za cienka jestem:P

jeszcze miałam napisać we wtorek ale usnęłam że jestem fanką Bartoszewskiego:) na prezydenta z nim do czasu kiedy Małysz będzie pełnoletni i będzie mógł zostać prezydentem:P a tak na serio idę po książkę z wywiadem z Bartoszewskim - po prostu uwielbiam tego dziadka:)

Siemj stosunkujem do robaczków : nie lubiem jak coś po mnie łazi a tym bardziej gryzie ! :D Nie kocham robaczków ... ale zawsze mogem zadzwonić zapytać co gryzie Prezeskem ? :D Nius dnia : pierwsze w tym sezonie wiosennym oczko mi poszło w pończoszkach ! Cholera ! Znowu wydatek ! :D

dlatego ja chodze w spodniach:D zreszta na drabinie w ponczoszkach.......... musze zielone zdjecia sobie zazyczyc:P zeby udowodnic ze spodnie to jedyny stroj dla mnie:D

jestem wzruszona... wybrazacie sobie mnie jako prezydentke?? mialabym co najmniej dwa glosy: BB i prezeski! Prezeska robilaby wtedy nam wszystkim polewke pomidorowa /bo oczywiscie nadzorowalaby ten dzial rządzenia - nie wiem czemu:Plubie nadziane truskawkami i pomidorowa:D / Poszukiwaczka dyrektor biura /obowiazkowo w szpilkach, mini i ponczoszkach!/ Lamija ochrona Robalowa z Robalem swieze dostawy rybne Monialka ..... Monialka co lubisz??

Flowka chyba nie kupiem Ci granatowego...bo taka jedna pisze, że granatowy z nasadkom na Ł tak dobrze robi...że tera chopa odpowiedniego znaleźć nie może...;)

No ... cieszem siem z docenienia mojej osoby KL ! :D A ty Prezeska ze swoimi zdolnościami kulinarnymi to nam dogosisz, że hej ! To bendzie maskara ! :D Granatowego nie bendzie ?! Może i dobrze - na razie jest frajer. :D