Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 17

Powiem wam co mi pomogło na pryszcze.....

Polecane posty

Gość kasia 17

mi tak,ale wiadomo że każda z dziewczyn mających taką cere jak ja jest inna.... tzn mam sere mieszaną,wiadomo jak to wygląda.... w wakacje miałam mniej pryszczy od słońca,pomogło mi... potem nastąpił okres gdzie znow sie pojawily drobne,wysypało mnie troszke postanowiłam zakupic jakis żel myjacy,kupiłam Soraya anty acne,bardzo m pomógł po nim miałam mniej pryszczy.... i tu zmierzam do tego co mi pomogło tak ze ciesze sie teraz ladna buzią... każda szuka kremu do cewry meiszanej czy tlustej,a wiadomo ze one powodują wydzielanie większej ilości sebum,wiec posłuchalam mamy i kupiłam sonbie krem Bambino,taki rózowy,,krem ochronny'' sumie buzia po nim te z sie świeci ale mi to niepzreszkadza. Bede go juz chyba zawsze używała,keidys sie śmiałam że to ,,Bambino''ale teraz sie ciesze ze te 2 produkty mi pomogly Pozdrawiam,może któras dziewczyna tez spróbuje i jej tez pomoże pzdr :)

Gość Jebaczka
Zazdroszczę wam, że pomagają wam jakieś maście i inne leki do użytku zewnętrznego. Ja się leczyłąm różnymi mazidłami ale okazało się, że to zwyczajna strata czasu i pieniędzy, bo okazało się ,że przyczyną mojego trądziku był gronkowiec, którego nie mogę wyleczyć do dziś :(

Gość kasia 17
strasznie współczuj wszystkim dziewczyną które mają problemz pryszczami :(

Gość ja również mam cerę
mieszaną i nie żywam żadnych matujących kremów. Dla zmatowienia robię od czasu do czasu maseczki z glinki. Krem mam silnie nawilżający z neutrogeny i jestem bardzo zadowolona. Nie święcę się po nie szybciej, a skóra jest gładka. Ładniejsza.

Gość kasia 17
ja mam fajną budzie juz przez stosowanie tego kremu(chyba) ale wągry dalej są:( noi ich sie niepozbede chyba nigdy

Gość nauczcie się idiotki że pisze
się dziewczynom, a nie dziewczyną. Na tym forum jest pełno kretynów, którzy piszą ą zamiast om

Gość Jebaczka
nauczcie się idiotki że pisze -------> Zacznijmy od tego, że w ogóle na forum jest dużo kretynów :P Dopiero później dzielą się oni na nieumiejących i umiejących pisać :P

Gość ojeju jeju
pani profesor sie odezwała,wazne że wiadomo o co chodzi,neichcesz to kuxwa nieczytaj,ale mi prblem,robicie z bledów ortografucznych chyba najwieksze hgalo na forym!!! bardzo interesujące