Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo wazne

czy sa na forum jakies matki albo ojcowie???

Polecane posty

Gość bardzo wazne

to naprawde dla mnie bardzo wazne zeby zgloisila sie jakas matka:) mam kilka pytan:)

Gość jest i druga
co sie stalo?

Gość kaasiaa11
A swojej nie masz? co za bezsens! tu są prawie tylko matki! nie widziszgdzie trafiłas??

Gość bardzo wazne
jestem studentka psychologii, i mam za zadanie na jutro poprosic kilka mam albo ojcow o opis swojego dziecka:)jeszcze nikogo nie znalazlam kto moglby to dla mnie zrobic:)czy mozecie mi pomoc i opisac swoje dzieci?? jakie sa?? itd???

Gość bessina
A jaki konkretnie ma to być opis?? Pod jakim kątem??

Gość bardzo wazne
tak jakbys miala komus opowiedziec jakie jest Twoje dziecko:) ile ma lat , jakie ma cechy charakteru:)

Gość jest i druga
no to troche pozno sobie przypomnialas, skoro to na jutro. Pewnie kazdy napisze tak jak ja, ze moje dziecko jest najpiekniejsza, najmadrzejsza i najbardziej slodka istota na calej kuli ziemskiej. Ze ciesze sie, ze zdecydowalam sie je miec.

Gość ja napisze inaczej
moje dziecko jest pokurwiałym chujem, ryczącą po nocach pierdoloną mendą której tak bardzo nienawidzę ze czekam na dzień jego smierci

Gość bardzo wazne
do jest i druga---> a masz z nim jakies trudnosci wychowawcze?? jakie ma zdolnosci?? co lubi robic??

Gość jest i druga
cechy charakteru madrosc, wyrozumialosc, ambicja, dazenie do wiedzy, obowiazkowosc, swietny kontakt z ludzmi. Ale chyba nie pasuje ci do ankiety, bo moja corka juz dosc dorosla jest :-)

Gość cecha charakteru
jest bękartem - czy to wazne?????????? no i jest złamanym chujem

Gość jest i druga
nigdy nie mialam z nia klopotow wychowawczych, doskonale sie rozumialysmy i rozumiemy na prawie kumpelskich stosunkach. Ale jak mowie, jest dorosla, skonczyla w zeszlym roku studia, pracuje.

moje dzieciątko jest za to maleńkie,ale oczywiście napiszę to co każda mama-jest słodziutka,najukochańsza pomimo swoich płaczów,kiedy nie chce spać:),ale problemem wychowawczym chyba może być tylko to,że nie chce spać w swoim łóżeczku:):):).Pozdrawiam.

Gość jlhhfgrf
O kurwa to też nie za ciekawe imię, no fajnych masz rodziców ładne imiona wybierają

Gość bessina
Corka 7 lat- trzpiotka, troszkę egoistka jeśli chodzi o pierwszeństwo w wypowiadaniu się i rywalizacji o okazywanie uczuć. Bardzo obowiązkowa, ma problemy z psychicznym przestawieniem się do rzeczywistości szkolnej ( nie ma mamy, nie jest tam tak ważna jak w domu itp,) ale radzi sobie nieźle. Wychowywana w rodzinie wielopokoleniowej, z tradycjami. Nie uznaje chamstwa, przekleństw, umie przeprosić za złe zachowanie. Jest jeszcze mała ale interesuje się światem , który nas otacza, opiekuje się psem i uwielbia starszą siostrę. Druga córka 16 lat bardzo wrażliwa, ambitna, lubiana przez koleżanki i kolegów, pracowita , troszke słabego zdrowia, bardzo silnie reaguje na stresy. Kiedy trzeba - uparta, wie czego chce, potrafi przyznać się do błedu. Ogolnie brak problemów wychowawczych.

Gość jlhhfgrf
a co to jest nieinteligencie o kurwo!!!! Imię pierwsza klasa. Pogratuluj rodzicom wyboru imienia i inteligencji. Ha, ha ha

Gość bardzo wazne
bardzo dziekuje bessimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde kochana jestes:) o to mi wlasnie chodzilo:)

Gość jlhhfgrf
Nie nie o kurwa jest lepsze. A jak nauczyciele w podstawowce na ciebie wołają ????????

Gość bessina
Bessino ty mało inteligentna studentko psychologii - ze tez teraz takie głąby na te studia przyjmują

Gość bessina
Niestety specjalnych uzdolnień nie posiadają- lubią opiekować się psem. Młodsza to chyba bedzie weterynarzem, zachwyca się nawet dżdżownicą. Karmi króliki, kury, ma swojego kosa, który śpiewa na jabłoni od kilku lat. Interesują ją wszystkie żyjątka, nawet myszy brr. Starsza lubi przebywać w towarzystwie swoich kuzynów ( jest nas w domu sporo bo 11 osób). Ma stały kontakt z dziadkami i ciociami. Jest wymagająca jesli chodzi o towarzystwo z zewnątrz. Nie toleruje pijaństwa, palących dziewczyn oraz ordynarnych odzywek. Mówi że źle się czuje w takim środowisku, może dlatego jest trochę odludkiem, nie chodzi na imprezy, dyskoteki ani prywatki . Ma swoje sprawdzone grono pzyjaćioł i to jej wystarcza

Gość jlhhfgrf
a długo się leczysz? Bo chyba musisz lekarza zmienić. Nie gadam już z tobą, idiota jesteś i tyle

Gość bessina
Ktoś tam się podsywa podemnie. Ale ten Ktoś jest niskiego poziomu intelektualnego , o KULTURZE nie wspomnę. Załosne!!!!!

Gość jest i druga
studento - jak widzisz masz tu tez i inny psychologiczny portret mlodych ludzi, ktorych rodzice nie wiedza, co dzieci wyprawiaja tu na forum, kiedy oni zajeci sa innymi sprawami. Dzieci zamiast slupki odrabiac siedza tutaj i wypisuja swoje bardzo madre wypowiedzi, myslac, ze to takie cool. Zaraz pewnie tez napisza jako "jest i druga" jako ze to wlasnie jest w ich zwyczaju :-( Poniewaz mam zbyt dorosle dziecko do twojego "badania" zycze powodzenia i zmykam. Dobranoc

Gość bessina
mam jeszcze syna - kocham go najbardziej bo spuszcza mi się do pyska albo na twarz, czasem jak bardzo mi się chce to rżnie mi tez dupsko ahhhhhhhh jak wtedy jęczę - nie ma to jak młody penis a nie flak męża.

Gość beska
Gdzie jest moderator, czy nie widzi co się tu dzieje??? Kurcze to już przestaje być śmieszne

Gość beska
Do Bardzo Ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jeszcze cię interesuje?? Będę jeszcze chwilkę na cafe, więc chętnie pomogę! Mam w domku studentki, czasem trzeba pomóc biedakom bo padają na nos.

Gość bardzo wazne
wlasnie o taki opis mi chodzilo:) bardzo dziekuej za pomoc:) a jaka jest straszna siostra????moze cos wiecej o niej???masz z nia jakies trudnosci???