Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak postanowiłam

Dziś poraz ostatni się powyciskałam zamierzam

Polecane posty

Gość Tak postanowiłam

nie wyciskać zaskórników przez 3 miesiące! A potem na jeden raz usunąć wszystkie zaskórniki.( tzn zrobie parówkę wycisne wszystkie przemyje twarz zimną wodą i zastosuje maseczke) i tak do następnego wyciskania za 3 miesiące) Kto się do mnie przyłączy? Wyciśnijcie dzisiaj wszystko co chcecie a potem abstynencja. Wierzę że nam się uda

Gość hola lola
Ja od wczoraj tak postanowilam. Ale znajac zycie za pare dni znowu sie powyciskam :) Ale jak chcesz moge sprobowac razem z Toba, choc nie wierze w dobry rezultat.

Gość Tak postanowiłam
Dlaczego ma sie nie udać mi się udało niedawno na 2 miesiące. A teraz znowu zaczełam. Ale mówie rezultaty były zadowalajace. Po co wyciskać syfy jeżeli za dwa dni znowu się zrobią. 9 i wcale nie mówię yu o mega zaskórnikach tylko nawet najmniejszych kropeczkach których nie mogę zostawić w spokoju) Tym razem nie dam się złamać własnej głupocie! Jak można tak się oszpecać. Fakt kiedyś trzeba oczyszcić cere. I ja to właśnie zrobie za 3 miesiące!! Teraz łapki z daleka od BUźki. A kiedy przyjdzie ochota to odstawić lustro na półkę i zająć sie czymś konkretnym.

Gość hola lola
Latwo Ci mowic. Ja max. wytrzymalam ok. tygodnia. Pozniej musialam zawsze cos dojrzec (oczywiscie zazwyczaj malutkie gowno) i szlam na calosc - jak szalec to szalec. W ten sposob dochodzilo do masakry calej twarzy i wydlubywania nawet najmniejszych zaskornikow. Tez chcialabym z tym skonczyc....

Wyobrazcie sobie dziewczyny, ze ja jako facet, zachowuje sie podobnie jak wy. Praktycznie codziennie wieczorem wyciskam zakorniki z twarzy, przede wszystkim na nosie i w okolicach brody. Tam jest ich najwiecej :(((( Uzaleznilem sie od tego. Nie ma dnia abym czegos nie wycisnal. I zawsze robie to przed spaniem, bo w nocy te cala czerwona skora dochodzi do normy... Pozdro _ Dodzio

Gość Tak postanowiłam
Pierwszy dzień i wcale mnie nie korci czuje że sie uda :)

Gość ehmmm
Dziwna spawa, zawsze mialam sporo krostek na czole,ale jakos ostatnio zupelnie mi zniknely i przeszly mi na policzki!! chyba oszaleję!! najgorsze sąte zaskórniki,rano to jak cie mogę,wygladam ok ale wieczorem one są naprawde widoczne i mam w nich cale policzki :( cholera,nie wiem co robic,stosuje zielona glinke.... ale mysle ze moze jak to wszystko wycisne to bedzie lepiej???? boje sie tego ruszac,bo jak zaczelam kiedys dlubac wlasnie to mi sie ich zrobiloo pelnooo :( Wiec mam pytanie : wyciskac czy nie???? nawet na 3 miesiące??

Ja sie przyłączam. Tak postanowilam ---->3 miesiące? a moze miesiąc... bo nie wiem czy tyle wytrzymam....Jak sie przyzwyczailam codziennie a tutaj 3 miechy....no ale trzeba to trzeba... ale tak nic? zero zero? ani na buzi ani na plecach???;) pozdroofki

Gość śliwka w czekoladzie
ja już 2 dni temu schowałam lusterko :o To okropny nałóg. Chyba nie będę wyciksac, a jak zajdzie potrzeba to pojde do kosmetyczki. Ciezko jednak bedzie :(:(