Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

Gość co najwyzej
moge ci postawic KNK, jesli doplacisz farfoclu :classic_cool: I sam nie masz czasu na nic innego niz pierdolenie gupot kim chcialbys byc na forum dla kobiet :classic_cool:

Gość martwa cisza i spokoj duszacy
ej, miales sie wkurwiac, a co to mialo byc :) Jakies gierki slowne?

widze, że są ludzie którzy lubią zajmować się (zupełnie niepotrzebnie) marnowaniem topików!! Jak się komuś niepodoba niech tu nie zagląda mnie osobiście to wali czy Sexo jeździ BMW czy nie! nie o tym był temat :O

Witam moje panie!! Jezeli komus zalezy na denerwowaniu samego siebie, niech sie denerwuje :) Wybaczcie, ale ja po kilku browarach nie jestem w stanie racjonalnie odpowiadac na tak nieistotne pytania :) Zreszta, jest pewna osoba, ktora sie czuje wladca kafe :) Czuje ta zawisc az przez kable :)Smieszni sa tacy ludzie. poprostu ich zignorujmy. Co nowego u Was? U mnie nic. Wszystko po staremu.

witaj 🖐️ Ty już jesteś a gdzie jest Lady? hhha faktycznie niekórzy dość dziwne rzeczy piszą, chyba zapominają czym jest Cafe ,ale to nie istotne. Wazne jest to , że właśnie wrócilam od dentysty co prawda nic nie bolało ale uczucie dość nieprzyjemne :O

hallo!!! kogo widze?? witam witam 🖐️ to fajnie, że juz Ci lepiej. To co koniec topiku bo założycielce minęło hihihihihi ;)

nie ladnie, nie ladnie... Nie wolno tak, ja mimo wszystko zawsze wesoly, szczesliwy... Pozytywny czlowiek

narazie uciekam, bo mnie praca goni :) Przyjde pozniej. Musze jeszce strzelic sobie jeszcze jednego drina mocnego, bo ciezkie zadanie mam :)

jeszcze w domu, ale wychodze juz. Taki ziab, ze musialem na ogrznie wypic. Martini i 100 wodki. Dzis juz takie trzy. :) Kawusia, ja juz taki jestem :) ale kobiety i tak mnie kochaja :) Ide, bo mi goraco w kurtce sie robi :) Jak wroce, to bede, a Ty juz zalatw net w domu, zeby wieczorem pisac.

wieczorem raczej mnie nie bedzie! Bo ja w przeciwienstwie do was nie mam neta w domu :( i juz nie założe bo się przeprowadzam za niedługo ;)

myśle, że przeprowadze się za poł roku i w nowym domku napewno bede miała internet hiiihih ale teraz sami rozumiecie -----bez sensu. Jestem na necie tylko w pracy od 8 do 16 :P

kurcze ja tylko zmieniam mieszkanie w miescie na mieszkanie w tym samym mieście. Kurcze zmieniam tylko zawartość mieszkania i miejsce!