Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

10 podstron nie chce mi sie czytac, wiec rzucilam tylko okiem. Czyli ciekawy z niego men.

Szklaneczka, ktos mi kiedys powiedzial ,ze jestem glupia,ze dak daje sie robic w balona przez niego :D:D:D i ze jego fotka gdzies tam krazy,ale nie wiem czy na tym forum czy gdzies indziej

ale mi tez to wisi...:D:D:D tylko rozzbawil mnie ten tekst, bo wyszlo na to,ze sie angazuje w jakies bagno :D:D:D:D:D \"angazuje\" :D:D:D: nie no teraz dopiero sie rozbawilam

Gość gdzie mieszkasz sexo
znalazlam cie wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Teraz mi sie juz nie wymkniesz :) Wiec umawiamy sie na wspólną imprezę?

Gość gdzie mieszkasz sexo
nie ma go tu znów????????????????????????????????? BUUUUUUUUUUUUUUUU

Gość szklaneczka...
jak nie wiesz o co chodzi to sie zamknij. A ty patalachu nie pierdol glupot teraz. Wal sie na ryj po raz kolejny zjebie genetyczny.

Gość Skonczcie
juz. Nudne jestescie jak flaki z olejem. Faceta wam brakuje, to ruszcie grube tylki sprzed kompa.

Gość szklaneczka...
jak nie wiesz o co chodzi to sie zamknij. A ty patalachu nie pierdol glupot teraz. Wal sie na ryj po raz kolejny zjebie genetyczny.

uuuuuuu ja taka grzeczna jestem kulturalna a tu mi takie joby!!! słuchaj czubie jeden nieważne, że nie wiem o co chodzi po prostu gówno mnie to obchodzi wali mnie, że komus ktoś nie pasuje. Mam nadzieje że zostanę dobrze zrozumiana!!!

nie wiem dlaczego ktoś tu nam niepotrzebnie sie wpierdziela! a to, że Sexo wyszedł na jakis czas to pamietam i czekam na niego ;) ale tylko jeszce chwile bo zaraz przyjdzie czas sie z Wami zegnać i do domu na obiad uciekać!

no tak..a ja taka glodna cholera juz mnie skreca wszystko a jeszcze musze 2,5 h siedziec :( ale na godzinke na lunch wyjde, wiec zleci

Gość lizcie mu pale
dziwki

ej to troche nieciekawe chociaz niedawno jakąś książke kupiłam! Ale taki dzień dzis, że chyba cos fajnego wypić trzeba w jakims towarzystwie fajnym. Moze uda mi sie kogoś namówić ale teraz ludzie to jacys tacy nieciekawi są! :P

ależ ja nawet takiego zamiaru nie mam bo chyba to się nie da zrobić przez internet! Ale ładnie nas tu nazwali :O Sexo wracaj i nas obroń hihihihi