Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia123456

Ginekolog w Warszawie-POMOCY!!!

Polecane posty

Gość basia123456

Szukam dobrego ginekologa w Warszawie. Moze ktos zna jakiegos godnego polecenia...moze byc prywatny byle niezbyt drogi .

To jest opinia jednej z forumowiczek na temat dr.Szuckiej z Warszawy.Osobiscie jej nie znam ale moja mama bedac w szpitalu zachwalala ja tez bardzo.Podobniez jest bardzo dobrym fachowcem Dr. Szucka pracuje w Multimedzie na Waryńskiego, tel. 825 98 77. Przyjmuje w wtorki 9-12, środy 11-14 i czwartki 14-20. Mogę ją polecić z czystym sumieniem. Byłam u wielu ginekologów ( w sumie kilkunastu) - ona jest zdecydowanie najlepsza. Swoja droga ,tez sie do niej wybieram.

Gość basia123456
dzieki moze jeszcze ktos ma to szczescie chodzic do porzadnego gina?

Gość _kitka_2
a ja mam dr Zalewska na saskiej kępie przy centrum krwiodastwa

czesc.mam podobny probelm.tez szukam ginekologa.wprawdzie dopero sie do niego wybieram ale ktos na forum gazeta polecil mi super ginekolog. Napisala ze jest to bardzo nowoczesny gabinet, kobieta jest podobno przemila, delikatna, jak matka, mozna z nia pogadac na kazdy temat, nie potepi cie z ato ze dopiero np w tym wieku przychodzisz do lekarza. wogole to ten gabinet prowadza wspolnie z mezem.podaje maiary: GABINET GINEKOLOGICZNY SONUS dr.n.med.Agnieszka Timorek-Lemieszczyk tel.022 825 43 04 zapisy telefoniczne Jesli bedziesz po wizycie napisz swoje wrazenia.A jak cos to pisz do mnie na mojego emaila.

Gość Agni1313
dr. Małgorzata Pękala ul. Pięciolinii 1/73 tel. 641-69-65

Gość alicja_z_krainy_i
dr Cierpisz, przyjmuje w Demeter (lecznica na Pradze) i jest najlepszym ginekologiem do jakiego kiedykolwiek chodziłam