Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co czuję

JESTEM W CIĄŻY Z DRUGIM DZIECKIEM-DAM SOBIE RADE???

Polecane posty

Gość nie wiem co czuję

MAM JUZ 7 LETNIA CÓRKE I STRASZNIE SIE BOJE CO DALEJ...

Gość mamii
Ja mam 5-letniego synka i też jestem w ciąży. Kiedyś też myślałam o tym, ale teraz nie mam wątpliwości. Jak się chce to wszystko się uda. Dwoje dzieci to nic strasznego, pomyśl o tych co mają pięcioro i więcej... Poza tym masz 7-letnią córkę, ona wyręczy Cię w wielu pracach. Naprawdę nie masz się czym martwić.

Glowa do gory. Dwojka to nie tak duzo. Ja tez mam siostre o 7 lat mlodsza i bogu dziekuje ze mama sie zdecydowala na to bebe :) Przynajmniej mam rodzeństwo, moja ukochana iskierke sisterkę, a co do pomocy starszego dziecka, to to jest prawda :)

Gość asia33
Mój synek ma 5,5, a teraz jestem w ciąży. Myślę, że teraz będzie o wiele łatwiej być mamą, niż za pierwszym razem. Pozdrawiam

Dasz sobie radę. Ważne żebyś była przygotowana odpowiednio wcześniej jeżeli chodzi o wyprawkę dla dziecka, ubranka oraz kosmetyki. Polecam porównywarkę cenową CoZaCena - www.cozacena.pl tam wszystko w niskich cenach.

Gość Mamusiaporazdrugi
Ja mam 5 latka i tez jestem w ciazy. Z poczatku wiedzialam ze dam sobie rade bo juz mam wprawe dziecko do przedszkola i jedno ja w domu obiadki sprzatanko itp. Ale pozniej sie okazalo ze beda mama blizniakow i teraz tez czasami mysle czy ja dam sobie rade :-)

Gość gość
Dziewczyny, ja miałam 1 po 2. To był hardcore, bo ani pomocy od starszaka, noszenie niechodzącego jeszcze dzieciaka w ciąży przez 4 piętra, zmęczenie po poprzednim wstawaniu nocą na karmienie itp. Dasz radę. Kto jak nie TY?!