Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Rybka 26

KOBIETA+MOTOCYKL

Polecane posty

Go艣膰 runnerka
Witam Weekendzik zlecia艂 na promie i w Szwecji...:). Je艣li chodzi o szkol臋 to chodz臋 na zaj臋cia w Warszawie na 呕oloborzu. Sama si臋 zdziwi艂am ilo艣ci膮 lasek na kursie, ale to podobno ostatnio normalne... ...jutro kolejna lekcja...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
kurczak teraz mam troszke czasu by po siedziec sobie przy kompie , sezon a ja musze przynajmniej dwa tygodnie lezec, choc wiecej powinnam , ja powiedzia艂am sobie dwa tygodnie ale wiecej sie nie utrzymam ............ale wiecie co jest zabawne jak ryp艂am w to autko kt贸re mi zajecha艂o droge ....hihi wsta艂am i pierwsze co op艂akiwa艂am kazda ryse na swoim moto , trzep艂am 艂epka po buzce , a dopiero potem zwine艂am sie z b贸lu ...coz z艂amane zeberka mam .....buziaki ..................aha czy ktos ma jeszcze zdjecia ..jestem narazie bardzo jestem nie w temacie ale obiecuje ze nadrobie ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indianka*
ja mam jakies takie zboczenie ze jak ide na kurs to nie uzywam swojego kasku ani skorzanych lachow tylko jakkos tak korzystam z ich sprzetu :P krakers dzieki za fotki 馃尲

Udost臋pnij ten post

Witam, witam.... Normalnie tyle si臋 tu dzia艂o a ja nie mia艂am na wiosce neta, w艂a艣nie wr贸ci艂am z mazur.....taki ma艂y wypadzik no i bez gleby si臋 nie obesz艂o, najpierw przy wje偶d偶aniu na rondo(w tamt膮 stron臋) ....bach leciutko. Na powrocie w Malborku na obje藕dzie na pisku gleba.... 5 kozio艂k贸w, ja w jedn膮 moto w drug膮, kolano boli, kask i zuzi te偶 cierpi膮. Zastanawiam si臋 czy to nie zadu偶o po przejechaniu 1000km trzy gleby...aj. Towarzystwo z moto ma ze mnie bek臋......ale nie poddam si臋, czsami przechodz膮 mnie takie mysli 偶e mo偶e nie dla mnie moto pisane skoro si臋 tak obalam...

Udost臋pnij ten post

Motolala je艣li to nie jest dla Ciebie jeszcze za 艣wierzy temat+wypadek+ to napisz co i jak, jak do tego dosz艂o, ja taka przewracara ch臋tnie poczytam co by wiedzie膰 na przysz艂os膰 czego si臋 wystrzega膰, ja si臋 dzi艣 obali艂am bo na ulicy by艂o w pip piasku (roboty drogowe) zahamowa艂am tylko na przedni hamulec, ko艂o zblokowa艂o no i b臋c.... Temat foto widz臋 gor膮cy, ch臋tnie obejrz臋, narazie widzia艂am tylko Krakers fotki..... buziaki pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 runnerka
WItam Z tego co widz臋 to wywrotki s膮 ca艂kiem powszechne....a znaj膮c swoje szcz臋艣cie do tego typu sytuacji to bez minimum siniak贸w na jazdach si臋 nie obejdzie.... ...te偶 ch臋tnie pos艂ucham Motolali.... Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Ale napisa艂am \"艣wierzy\" !!!! zawsze by艂am lepsza z matmy, sorki za b艂臋dy ale to chyba z wra偶enia i przera偶enia wczoraj, Wywrotki na kursie to si... ale ja ju偶 dawno kurs robi艂am :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indianka*
Rajdownica !! w zyciu sie nie poddawaj 馃尲 sluchaj ja na kursie sie wywalilam (tfu tfu tfu) 2 razy zlamalam jakies klamki sramki itp. faceci tez sie na mnie krzywili a potem jak wsiadalam to dodawlai z usmieszkiem 'tylko sie nie przewroc' myslalam zeby zrezygnowac ale pomyslalm sobie ze oni potrafia jezdzic ale nim sie nauczyli sami wypieprzali sie non stop tylko ze bez swiadkow i na tych swoich motorynkach komarach , ograch i ch.uj wi czym takze szlifami nie ma co sie martwic moze poprostu daj sobei troche luzu , rob krotsze trasy itp. ja cie podziwiam bo jak sie wywracalm na kursie tez na piasku -> hamowanie przodem-> moto na bok :/ ale sobei myslam tak : kurcze teraz jetsem na kursie facet pomaga mi podniesc moto moze i sie zlosci ale :P coz... a jakbym sie wywalila na miescie to nie wiedzial bym czy wsiac na to moto ( wiadomo jakies plyny wylatuja) , nie wiem czy bym w ogole sama podniosla no i poza tym na takim rondzie ciagle jada samochdy , glebnela bym a cos mogloby za mna nie wyhamowac i po mnie przejechac itp. takze naparwde podziwiam cie jakbys mogla dokladnie opisac co i jak bo chcilabym wiedziec co sie robi w takich sytacjach gdy kladziesz moto na glebe.... 馃尲

Udost臋pnij ten post

Indianka masz racj臋, trzeba by膰 twardym a nie \"mi臋tkim\", czasami si臋 zastanawiam czy reszta dziewczyn z forum jest \"du偶ych gabaryt贸w co moto jedn膮 r臋ka d藕wiga z ziemi...? narazie widzia艂am Krakers , 艣liczn膮 ,drobn膮 , delikatn膮 blondyneczk臋.....i te偶 chce je藕dzi膰, czy je藕dzi艂a, du偶ymi maszynami wi臋c nie jestem sama..... Dzi艣 beka na podw贸rku, luby k艂ad艂 mi suzi na boku a ja sama j膮 podno艣i艂am i jestem ca艂a happy :) 偶e teraz jak si臋 obal臋 to se j膮 sama podnios臋, wi臋c wszystko jest do wy膰wiczenia, na pocz膮tku nie mog艂am jej sama uradzi膰 A co do wczorajszej kraksy to by艂o tak, wracali艣my wszyscy (5 motocylki spod Ostr贸dy, w Malborku na obje藕dzie jecha艂am sobie spokojnie jako trzecia w rz臋dzie, nagle droga coraz gorsza i widz臋 偶e tan z przodu ju偶 tam nie ma jak przejecha膰, (to 偶e jeszcze mam problem z wypchaniem czy ewentualnym zawr贸ceniem , chcia艂am szybko skr臋ci膰 w prawo ) no i hamulec przedni, u艂amek sekundy, ja ju偶 na glebie.....najgorsze by艂o dla mnie 偶e moto pocharatane, no i Ci ludzie dooko艂a, pe艂no gapi贸w, ja ca艂a od piasku(jaka艣 taka glina to by艂a) trzeba by艂o dalej wsi膮艣膰 i jecha膰, nogi mi sie trz臋s艂y, ludzie co艣 tam mruczeli....aj.... Na rondzie te偶 ko艂o zblokowa艂o od przedniego hamulca, pada艂 deszcz wi臋c idealne warunki by si臋 obali膰,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indianka*
wiesz moze nie duze gabaryty ale krzepa ja na poczatku kursu na centralke nie moglam postwic :P i tak skoro sama to moto podnioslas to jetses git babka :P dla mnie wlasnie najgorsza jest swiadomosc tego ze gdybym glebnela na miescie to balabym sie ze sama sie nie pozbieram , szczegolnie na rondzie , nic za toba nie jecha艂o?? ja sie panicznie boje ze jakby cos z tylu jechalo to by nie wymhamowalo :O:O:O:O a jakby cos sie zepsulo :O:O:O olaboga strach samemu jezdzic p.s dzieki za fotki bardzo fajne z ciebie tez drobna blondynka :) ja bym sowje rzucila ale nie mam takich motocyklowych wiec po co :P

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny, Rajdownica, d艂ugo ju偶 je藕dzisz? Widz臋, 偶e 1000km nie jest dla ciebie niczym strasznym ;-) Widzisz, czasem tak jest, 偶e taki \"peszek\" ma艂y si臋 kumuluje w kr贸tkim czasie. Np. moje 13 pkt. w dwa miesi膮ce ;-) Czy 3 wywrotki to za du偶o? My艣l臋, nie znaj膮c szczeg贸艂贸w, 偶e ka偶da z gleb by艂a spowodowana czym艣 innym: raz piasek, raz ch臋膰 omini臋cia.... Najwa偶niejsze, 偶eby艣 z tego co si臋 przydarza wyci膮ga艂a odpowiednie wnioski. Czasem takim wnioskiem jest abstynencja ;-) Ale nie w twoim przypadku! Mo偶e staraj si臋 przewidywa膰 sytuacj臋 wcze艣niej. Z obyciem i do艣wiadczeniem to si臋 staje tak normalne, 偶e nawet o tym nie my艣lisz. Tak jak z tzw. countersteering - zawsze tego u偶ywasz, mniej lub bardziej 艣wiadomie, bo bez tego si臋 po prostu nie da skr臋ci膰. Trzeba wyrobi膰 sobie odpowiednie i dobre nawyki. Np. spr贸buj zawsze hamowa膰 oboma hamulcami, bo lepsza jest skuteczno艣膰 i mniejsze prawdopodobie艅stwo, 偶e zblokujesz ko艂o. Watro po膰wiczy膰. Dobra, nie chc臋 si臋 wym膮drza膰 - jak to u nos godajom - ju偶 po ptokach! Szerokiej drogi i gumowych drzew ;-) Motolala, szybkiego powrotu do zdrowia. Id臋 do gara偶u to pykne par臋 fotek mojej dumy i chwa艂y. Potem, mo偶e poka偶臋 ;-) Na pewno poka偶臋! Indianka*, ty ju偶 stawiasz na centralk臋? Potrzebny by艂 knif, prawda? Ja przez pierwszy sezon je藕dzi艂em, z nadziej膮, 偶e w razie czego podnios臋 moto. Ostatniego dnia sezonu (to by艂 15.12.2006) obali艂em moje szcz臋艣cie na bok.... Nie by艂o nikogo w pobli偶u.... Teraz ju偶 wiem, 偶e dam rad臋 go podnie艣膰 ;-) Pozdrawiam ciep艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indianka*
tak juz stawiam :D co do centralki to przypomniala mi sie pewn historia otoz ojciec mojej kolezanki kiedys na jakims zlocie widzial taka sytuacje ze faceci probowlai postawic jakies moto na centralke moze nienajwiekszych gabarytow ale..... i tak podchodizl jeden za drugim ciagneli , steklaii nic az w koncu podesz艂a jakas drobna kobietka i pyk! postawila moto tak wiec kwestia wprawy i techniki :P

Udost臋pnij ten post

Indianka wczoraj na wywrotce te偶 sama moto nie podnosi艂am, by艂 ze mn膮 m贸j luby no i reszta motobraci, teraz b臋d臋 sama moto stawia膰 i od razu 艂ogie艅 na t艂oki.....:-)) Indianka dawaj fotki jakie masz..... jakim moto je藕dzisz na kursie? Nadal jest ponad 500 pyta艅 testowych wszystko co na B + 60 na A? Dla mnie to by艂a jaka艣 pomy艂ka, maj膮c kat B uczy膰 si臋 po 9 latach je偶dzenia autem na nowo krzy偶贸wek itp. bo wiadomo te pytania to nie na logik臋 tylko jak im si臋 podoba....

Udost臋pnij ten post

Jalek dzi臋kuj臋..... podoba mi si臋 jak piszesz, masz takie lekkie pi贸rko.... Ja mam ma艂e do艣wiadczenie, prawko robi艂am w zesz艂ym roku, i wtedy te偶 mia艂am chwilk臋 wirago (po偶yczona), potem jakie艣 kilka rundek na magnie, (ale wiadomo nie ma jak swoje moto,,, )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indianka*
na kursie suzuki gn 250 wiesz powiem tak ze ja niedawno zdawlam teorie na B i na A zdaje sie wszystko co na B oprocz obslugi samochodu i na A ja mam ksiazeczke taka z testami to jest 60 pytan zaraz rzuce jakims foto ale wiesz tylko paszczy bo nie mam takich sceneriowo-zlotowych :O a jak tobie poszedl egzmain na A bez zgrzytow jazdy i egzmain mojej jednej kumpeli egzmainator powiedzial : 'po co babie prawko na A' ;O:O:O

Udost臋pnij ten post

Indianka ja zda艂am za drugim razem, og贸lnie by艂o mi艂o+stres jak diabli, zdawali ze mn膮 sami kolesie, za drugim razem by艂o git, egzaminowa艂a babka, dosta艂am hond臋 cb250 na takiej si臋 uczy艂am, ma艂a rundka na miasto w zaduzym kasku, potem powr贸t na plac,,,,,i .....zda艂a pani....偶ycz臋 szerokiej drogi.. hhhurrraaaaa, ojej to by艂o uczucie, marzenia si臋 spe艂niaj膮, no a potem wielka t臋sknota za swoim moto....ci臋zki rok czekania no i nast臋pne marzenie si臋 spe艂ni艂o, kurcze zycie jest pi臋kne, teraz jak naucz臋 si臋 je藕dzi膰 i postawie moto na ko艂o znowu b臋d臋 krzycze膰....MARZENIA SI臉 SPE艁NIAJ膭.....偶ycz臋 Tobie Indianka tego samego, trzymam kciuki no i mam nadziej臋 偶e si臋 kiedy艣 wszystkie spotkamy.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indianka*
o kurcze chyba wiem co czulas ... serce mi wyskoczy jak uslysze ze zdalam tyle ze mi stres odejmuje myslenie i boje sie ze jak plac bym zaliczyla to miasto zwale no ale jeszcze jestem mloda wszystko przede mna bede ryczec ze szczescia 馃槶 o jakze chcialabym miec babke egzaminatorke ;p

Udost臋pnij ten post

rajdownica , dzieki za fotki ja wys艂a膮m ci swoje ....wiesz pamietaj ze stara dupa ze mnie , mam w koncu 29 lat , wiec takie sa jakie sa ...............a ja dzisiaj nie moge polatac i jak nigdy nie pije piwa tak dzisiaj sobie wypi艂am za to ze musze lezec ...........buuuuuuuuuu...pozdrowienia dla wszystkich ........

Udost臋pnij ten post

jalek co do twoich 13 punkt贸w ........tylko cicho sza ja juz jezdze bez prawka ......bo mialam 21 bardzo szybko..............hihi

Udost臋pnij ten post

wooooow.... Motolala jakie rasowe fotki Indianka Tobie te偶 dzi臋kuj臋 za foto, lepiej mi si臋 pisze jak wiem z kim klikam,

Udost臋pnij ten post

dzieki JALEK za fotki , szkoda ze tak ma艂o cie widac ale twoja laleczke obejrzalam dok艂adnie ..........wiec ja wysy艂am ci swojego konika .........pozdro dla wszystkich ..............

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki motolala i tobie. Motorek masz przedni i zacnie si臋 na nim prezentujesz ;-) ale... - te偶 mi szkoda, 偶e okular贸w nie zdj臋艂a艣... ;-) Tak powa偶nie, to bardzo mi si臋 podoba twoja kawa. Naprawd臋. O ile kiedy艣 艂ama艂em si臋 mi臋dzy chopperowatym klasykiem, a sportowym japo艅czykiem, teraz nie mam z艂udze艅. Kocham coraz mocniej ;-) ... i szybciej ;-) Pozdrowienia dziewczyny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indianka*
a ja ? kto mi jeszcze podrzuci fotki no kto?? 馃尲 i-haa@wp.pl

Udost臋pnij ten post

jalek dzieki ale moto juz zmieni艂am latam teraz na xx .............pisa艂am o tym ..........

Udost臋pnij ten post

oooolala..., ale foppa.... wybacz, przecie偶 niedawno wspomina艂a艣 o tym, dobrze przecie偶 pami臋tam! - ale kr贸tko ;-) Mimo to spodoba艂a mi si臋 kawusia... Jak by艣 je por贸wna艂a? Jak to u nos godajom, richtich czorny z ciebie anio艂! Dopiero na fotach 偶ech spostrzeg. Rajdownico, a ty mi jakie艣 prze艣lesz? Moja luba ma ch艂odnic臋 oleju, kt贸ra jej wystarcza. indianka*, a masz! Podrzucam... p.s. ...a Rybka znowu pogubi艂a linki ;-)

Udost臋pnij ten post

Dzi臋ki Rajdownico ;-) a suzi wcale nie poobijana... jak ty si臋 wywracasz? ;-)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰