Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

polecam hula hop,po jakims czasie daje efekty:) dzis jest 3 dzien mojej szosteczki:D trzynajcie kciuki zebym nie zrezygnowala:O

Gość Pattatata
Milena-m poproszę te ćwiczenia jeśli to mozliwe Patrycja19811@wp.pl

Gość Pattatata
madlen-22 możesz wysłać mi te ćwiczenia z serii 8min na pupę i nogi? Patrycja19811@wp.pl

Gość made
hej tez bym chciala te cwiczonka mavik2@o2.pl

Gość paula.me
mogę prosić te ćwiczenia na pośladki i biust :) paula.me@wp.pl

Gość normalna inaczej
Witam,przyłączam się do prośby o wysłanie ćw. 8 min.Z góry dziekuję akitta@o2.pl

Gość halo halo
Witam Was wszytskie, oświadczam wszem i wobec że postanawiam dołączyć do wasej ekipy szóstkowiczów. ;) A co to za te ćwiczenia na pupe i nogi? Mi tam najbardziej zależ na udach. Co rusz któraś o nie pyta ale żadnej odpowiedz. Jestem strasznie ciekawa i byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informacje.

witam bardzo serdecznie proszę o przesłanie na maila ćwiczeń na biust , uda, tyłek dwie ciaze zrobiły swoje z góry dziekuję pozdrawiam montia-76@tlen.pl

Gość halo halo
dobra jaa na dzisiaj jestem juz 'po' niew iem czy wsszytsko dobrze robilam, kark mnie napi----la ;)

Gość ami121
A czy te serie robi sie bez zadnej przerwy,jedna po drugiej?Czy mozna tak ze jedna seria rano a druga wieczorem?

Gość serie wszytkie na raz

Gość ami121
dzieki:)

Gość a wlasnie
dlaczego serie musza byc jedna po drugiej? na razie jestem przy pierwszych dniach ale chyba zjade z nudy przy polowie i koncu :O

Gość a wlasnie
i jak robicie 5 cwiczenie? czy przy 6 nie macie z nim problemow? bo ja zeby uniesc proste nogi to musze je uniesc dosc wysoko bo nizej nie potrafie na dluzej niz jakies setne sekundy ;)

Gość m - a - ł - a
A ja mam takie pytanie: jeśli nie mogę się tak bardzo zgiąć jak na fotografiach do tych ćwiczeń i tylko lekko podnoszę kark i łopatki to czy bedzie to mialo wplyw na efekt? odpiszcie!

Gość odswiezammmmmmm

Gość halo halo
hej dziewczęta! ile czasu zajmuje Wam jedna seria? Bo mi bardzo mało i dlatego nie wiem czy wszytsko robię prawidłowo.

dziewczeta, czy moze ktoras z was wyslac mi te 8minutowe cwiczeniana uda, biust, najlepiej na wszystko?? PROSZE!! usmieszka1980@o2.pl pozdrawiam i czekam :)

Gość m - a - ł - a
hallooo!! Czy jest ktoś kto popełnia taki sam błąd jak ja? Odpiszcie bo nie wiem czy mam dalej ćwiczyć....

Gość hejkaaaa
dzieczyny, czy mogłaby któraś posłać mi te ćwiczonka na posladki. pardzo prosze. albo czy macie tez jakies fajne na uda, biodra???? bikowa@wp.pl dzis mam 5 dzień cwiczeni na brzuch i na razie dobrze idzie :)

Gość hihih
hej dziewczyny, zachecona waszymi wpisami zaczelam cwiczyc, dzisiaj jest moj pierwszy dzien:)) czy ja tez moglabym dostac na maila te cwiczenia na biust? filiz@poczta.fm z góry dziękuje:)))pozdrawiam:**

Ja jestem po tygodniu cwiczen:) i wiac juz jakies efekty, male ale widac:)) Cwiczenie nie sa ciezkie, ale za to skuteczne:PP Pozdrawiam i trzymam kciuki za inne \"uczestniczki\" cwiczen:)

Gość Kiara
Cześć dziewczyny! Ciekawią mnie te ćwiczenia na brzuszek i na pewno wypróbuję;) Muszę się tylko wyleczyć bo właśnie angina mnie dopadła i na antybiotykach jestem;( Mój żoładek już wysiada...;((( Mam do sprzedania przyrząd do masażu Philips Cellesse na cellulit,prawie nowy bo kupiłam a nie mogę używać, bo od pigułek antykoncepcyjnych mi żyłki popękały i boję się że jeszcze gorzej mi się porobi..;( Wrak człowieka ze mnie normalnie!

hej laski, u mnie kolejny, niestety ciezko wymeczony 20 dzien 6W dzisiaj jestem jakas leinwa, stad przerwy miedzy cwiczeniami, ale nic nie moge na to poradzic, brzuch troche pobolewa ;) ale na pewno przejdzie Pozdrawiam!!! powodzenia 🌻

Gość kaskaa5
Od dziś zaczynam weidera bądź ABS. Chciałabym ćwiczyć również coś na uda, ale nie wiem jakie ćwiczenia są odpowiednie. Jeśli macie coś, to bardzo proszę o wysłanie mi na maila: kaskaa5@poczta.onet.pl Z góry dzięki i pozdrawiam.

Dziewuszki bardzo przepraszam, że nie odpowiadałam na Wasze maile i posty z prośbą o ćwiczenia 8min. Nie miałam dostępu do internetu przez ten czas. Jeśli chodzi o wysłanie tych ćwiczeń, to raczej się nie da,zbyt duże pliki to są. Ale postaram się wrzucić je na serwer Wyślij to i stamtąd wszystko sobie ściągniecie.Trochę to potrwa. Z tym,że ja na biust ćwiczeń nie posiadam, są wprawdzie ćwiczenia 8min arms,myślę,że dobre także na biust. Ale to jakaś inna forumowiczka oferowała konkretne na biust :) Pozdrawiam serdecznie :) Dam znać jak wrzucę na serwer :)

Gość kobieta obiektywna
madlen--> czekamy z niecierpliwością :D

Kobieta obiektywna : Właśnie te ćwiczenia będą i na pupcię i na uda :) Są niezwykle skuteczne :) Jestem w trakcie wysyłania na serwer, ale dość mozolnie to idzie :(