Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

No już dziś zrobie 4 dzień bo jednego dnia zrobiła 1 i 2 (rano i wieczorem) i dostego po 8 minut piletes na uda i pośladki potem biore prysznic raz zimna raz gotrąca woda na uda brzuch i wogóle całe ciało potem masaż gąbką taką w miare szorstką łapką a potem jest najgorsze:( smaruje sie evenline na cellulitis i mam przed sobą koszmarne zasypianie w zimnie:( buuu tak mi jest zimno już po 3 dniach czuję sie lepiej dodam że nic nie jem po 18 :) Uda sie uda musi sie udać!!!

Gość skeety
czy ja dobrze to rozumiem? : jedna seria= te sześć ćwiczeń, a 6 powtórzeń tzn że jedno ćwiczenie powtarzam 6 razy? bo tak jakoś dziwnie mało mi się wydaje to 6 powtorzen ;P

Płaski..brzuch..męczę sie nad nim juz dosyc długo..a jestem leniem.. mam tłuszczyk na brzuchy i boczki..(nie jestem gruba) mam: 87 70 86 .... wazw 59kg wzrost: 170 ... nogi ręce uda mam chude ...pupe mam małą a brzuch cały w tkance tłuszczowej... jak siadam to mam trzy wielkie **oponki** jem dosyc duzo...uwielbiam słodycze.. co mam robić?? czy A6W mi pomoze?prosze... o odpowiedz ..:)

jestem po drugim dniu Weidera jest naprawdę ciężko ale cały czas mam w myślach spodziewane rezultaty, i to że nic nie ma za darmo, trzeba się wysilić, zeby coś mieć, a ja jeszcze nigdy nie miałam pięknego brzucha!

Gość marekD
hejka ja juz robie weidera ktorys raz z koleji mam ladnie wyrzezbione miesnie..nietstye tym razem mam troszku tluszczyk na brzuchu dlatego biore sie za weidera...przy robieniu kolejnej porcji weidera po jakims dluzszym czasie miescie sa po 1 razie napiete i podzielone jak przyokolo 3-4 tyg pierszego wiederka :) polecam trening ale do niego trzeba diete tzn nie mozna jest kartofli makaronow ryzu najlewpiej nie spozywac zadnych miesnych sosoow jesc duzo warfzyw i pierdol z duza zawartocia blonika i zwlaszcza warzywka ktoore moze nie sprawia ze sie najemy lub przejemy ale sprawiaja ze czujewmy sie syci!

Gość ladyeve
Milenko -jeśli jeszcze tu zaglądasz to poproszę o ćwiczenia na piersi ;-) - hekate.fm@interia.pl, może ktoś inny, kto już to otrzymał mi wysłać - będę dźwięczna ;-)

Gość Ciii
A właśnie ...mam takie pytanie...czy jak będę robić tą 6 weidera to będę mieć kaloryfer??Bo jestem dziewczyną(choć po nicku ciężko stwierdzić)i tak jakoś głupio mieć brzuch w kostki...nie chce wyglądać jakbym była instruktorką fitnessu bo nie za bardzo podoba mi się taka mięsista figura...jak dla mnie mało kobieca....a przez moje wcześniejsze próby ćwiczeń mam już w sumie nie źle mięśnie rozbudowane...ale jednak przez moje lenistwo i długi czas "zimowania" nazbierało mi się za dużo tłuszczyku....

Gość jeden z ćwiczących
Słowo prawdy. Po pierwsze nie chce mi się wierzyć aby tyle z wypowiadających sięna forum pań było w stanie ukończyś 6 Weidera. Znam sie na tym ponieważ od 4 lat ćwicze dość intensywnie. Wiele osób ze środowiska fitness zaczyna to ćwiczenie lecz tylko ok 5% udaje się je zakończyć powodzeniem. Oczywiście efekty tego ćwiczenia są widoczne lecz prosze nie twierdzić, że coś się udało skoro tak nie było w rzeczywistości Pozdrawiam.

Gość zaczynam cwiczyc
czy ktos moze wyslac mi na maila te cwiczenia na biust i posladki??? m.agda1@wp.pl

HEJ ja o 6W czytałam jakiś rok temu, ale wtedy nie miałam ochoty tego robić, wolałam zwykłe brzuszki, teraz jestem w stanie zrobić ich ponad 200 w jednej serii :) a wczoraj znów natknęłam się na 6W i zrobiłam 1 serię, dziś zrobiłam już 3,,, heheh, taki mam zapał... :D życzę wszystkim powodzenia, jak się ćwiczy to można pięknie wyglądać :) ja mam w biuście 90, talia 62 i w biodraCH 88 :)) wzrost 170 i waga 52kg.... ) dziewczyny nie poddawajcie się, ! grunt to systematyczność... aha, ściągam teraz te ćwiczonka Abs .. uwielbiam ćwiczyć :)

Gość kasiCz
hej=D mam problem=): "należy zwrócić szczególną uwagę na to by całościowy trening dzienny nie przekroczył 25min." robię sobie tą szósteczkę i generalnie jestem zadowolona. teraz jest po 18 powtórzeń w serii ale jeśli mam każdy skłon trzymać 2-3 sek to brakuje mi czasu żeby się zmieścić w tych 25 min...=/ przecież to wogóle nie możliwe- 3 serie razy 162(tyle jest skłonów- liczyłam) to 486 sklonów! każdy po 3 sek to ponad 24 min! a przeciez każde podniesienie sie tez zajmuje z sekundę...=/ jak ktoś już przeszedł całe to piekło to pliska dajcie znać jak to robiliście w 25 min kolo trzydziestego dnia...?=)

Gość happyland30
witam wszystkich, czy ktoś moze mi wysłać te ćwiczenia abs na pośladki brzuch i piersi? please. mój mail to sekretariat@happyland.pl dzieki bardzo

Gość koks
kurcze mógl by jakis kulturysta filmik nagrac jak je sie dokladnie robi :> bo kazdy moze robic z wlasna dozą niedoskonalosci wiec jak ktos ma linka na film prosze podac :D

Gość Pusiaa91
Ooo ja tez bym prosiła ćwiczenia na pierwsi i pośladki :D mój e mail kara_trz@wp.pl

Gość buri
kasiCz ja dzis koncze wlasnie caly trening i zeby sie wyrobic w 25 minutach juz od 18 powtorzen przytrzymywałem krocej niz 3 sekundy a jak mi zostalo czasu na koniec to ostatnie cwiczenia robilem z dluzszym przytrzymaniem (ale nie dluzszym niz 3 sek)

HellLLLLLLLo mięśniaki i mięśniaczki! No czytam i czytam... Muszę poprawić wygląd brzucha w jakieś 6 właśnie tygodni. Aaa? I wystarczy, że zrobię te seryjki z częstotliwością jaka podana jest w tabelce bez względu na to czy dziś zrobię rano, jutro wieczorem. Czy przed jedzeniem, czy też po brzadstwie? hmmmmh111 ;] JAK TO Z TYM JEST???? P.S. Pompuję od wczoraj. Ale czy dobrze?

Gość buri
ja robilem przed po pracy zanim zjadlem obiad bo niefajnie sie cwiczy z pelnym brzuchem ale na przyklad w weekendy robilem rano, bo ma sie wtedy najwięcej energii i gdybym mogl to zawsze bym robil rano.. ps. tez lubie piwo i dlatego zaczalem szostke robic ale powiem szczerze ze najwieksza falda wiele nie zmalała za to gorne partie brzucha wyraznie sie poprawily wiec robie tydzien lub 2 przerwy i robie od nowa

Gość pytanie o wiedera
dziewczyny cwiczace a6w. macie bole w biodrze podczas podnoszenia i opuszczania nogi? mi to teraz doskwiera i sie zastanawiam co dalej? przerwac czy dalej cwiczyc, bo momentami bol jest naprawde nieznosny... :(

Gość up uppppppuuuuuuuup
!!!!!!!!!!!!!

Gość cfaniak17
co do 25 minut- to nie ma szans zeby sie wyrobic (jesli ktos chce te cwiczenia zrobic dokladnie) a to chyba wazniejsze niz wywijanie nogami jak najszybciej :p, osobiscie wole isc na jakosc niz na ilosc :) ale to nie zmienia faktu ze robie mniej serii cwiczen w kazdym dniu..robie tak jak trzeba ale nie na szybkiego *POZDRO*

Gość cfaniak17
i trzeba niestety "troche" poplywac/pobiegac/pojezdzic na rowerze zeby zbic tluszczyk z brzucha hehe, miesnie po a6W sa duzo mocniejsze i wygladaja lepiej, ale tylko wtedy jesli nie sa przykrywane przez zwoje tluszczu :) Pzdr :D

Gość beata 174
mam nadzieje ze uda mi sie wytrwac.Od dzis zacztnam :) :)

hej ja też proszę o ćwiczenia na pioersi, pośladki i uda, będę wdzięczna za jakieś fajne i skuteczne ćwiczonka asia18sa@wp.pl

Gość zozol19
o ja pier**** :/...skonczylem wlasnie 11 dzien cwiczen i w trakcie robienia a6W myslalem ze padne eh... a gdzie tam do 42-iego dnia :|, ale naszczecie mam silna wole :)

Gość KiciuniaKociak
Ja jestem na 2 dniu ćwiczen. Jestem pewna ze dam rade!! Obliczyłam ze jak zrobie sobie powtórke tych cwiczeń to skończe 13 listoapada i do tego czasu juz bede szczuplutka :):) Obuchudzam sie tez mniej jem i pije więcej wody.

Gość Kielich 5
Ja zrobilem raz cala z dieta oczywiscie i zachecam brzuszek sie wyrobil bardzo ladnie oczywiscie najlepiej unikac jedzenia z duza iloscia tluszczu i ograniczac sie z jedzeniem po 19 efekt gwarantowany!!!