Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Gość Aaabecanka
Dziękuję za linka :)

Gość dziękuję
mam jeszcze pytanie.Jak mam zgiętą jedną nogę,to druga leży na ziemi, czy mam ja trzymać nisko nad ziemią?

powinnaś mieć jedną ugiętą, a drugą prostą uniesioną delikatnie nad ziemią...wiem, że to trudne, ale po 4 dniach nie jest to już tak trudne jak na początku:)

Gość dziękuję za odpowiedż
Teraz ,to chyba wiem juz wszystko. Miłego dnia!

Gość Roberto18
Co do a6w to jestem w 3cim tygodniu :) i jestem mega zadowolony, polecam wam rowniez poczytac komnatrze oraz ogladnac filmik na szóstka weidera p.s. trzymajcie kciuki już niedlugo koniec :D hahaha

Gość Roberto18
cos nie dodalo mi linka w moim komentarzu to napisze go inaczej: http://www.a6w.pl

Gość MOKKA wlochy
Ja jestem na 12 dniu. Zadowolona jestem bardzo, motywuja mnie widoczne efekty, brzuch sie zrobil twardszy, uda tez sie wysmuklily, czuje sie super.(mierzylam w cm wiec nie jest to tylko zludzenie optyczne ;)) Motywacje mam duza, jestem szczupla osoba, ale tluszcz na brzuchu jest do zrzucenia. Oprocz szostki, jezdze na rowerzem staram sie wiecej ruszac ogolnie i jem mniej weglowodanow i nic slodyczy a wiecej warzyw i owocow. Diete polecam taka prosta: SNIADANIE rano jogurt lub mleko platki lub chleb z dzemem sok kawa czy herbata 2GIE SNIADANIE owoc czy sok czy orzechy, migdaly, itepe czy jogurt OBIAD warzywa w jakiejkolwiek postaci 1 danie: (mieszkam we Wloszech) czyli tutaj to makaron lub ryz np z pomidorkami i znow warzywa PODWIECZOREK podobnie jak 2gie sniadanie KOLACJA w miare wczesnie warzywa bialko: czyli ryba, mieso lub straczkowe i warzywa PODSTAWA TO JESC DUZO WARZYW NA POCZATKU KAZDEGO WIEKSZEGO POSILKU. I ROZNORODNOSC PRODUKTOW ZEBY NIE BRAKOWALO NAM NICZEGO. Dieta jest prosta, bez zadnych widzimiesie i pozwala na tracenie regularne sadelka przy dodaniu oczywiscie do niej ruchu. Co do ilosci bialka czy weglowodanoiw to juz mozna sobie na google poszukac odpowiednie ilosci dla kazdego.

Ja kończę szóstkę w niedzielę! To moje drugie podejście, za pierwszym razem odpadłam w 18 dniu:(

Gość Cr4sh3r
Little My i co efekty są dobre? ;)

Gość MOKKA Wlochy
Betty I jakie odczucia? Jak brzuszek?

przede wszystkim jestem z siebie dumna,że wytrwałam! Brzuch twardy niesamowicie, ogólnie nie miałam z nim większych problemów, jednak po porodzie mięsnie były dość słabe, teraz jak je napinam to skała:)

Gość drachma3
poprosze o link do cwiczonek 8 min

Gość drachma3
u mnie dzis 11 dzien:) zobaczymy co dalej

Gość drachma3
halo jest tam kto?

Gość drachma3
zatrzymałam sie na dniu 15:} ruszam dalej

Gość nieznajoma1983A
boziu, przeciez ja teraz zrobilam ta szostke, pierwszy dzien pierwszy raz, i ledwo z dywanu sie zwloklam, czy to tak codziennie bedzie? po jakim czasie latwiej sie cwiczenia robi?

Gość drachma3
nie pocieszę cię,z czasem jest jeszcze trudniej,ale warto

Gość kika33
HEJKA,ZACZYNAM DZISIAJ Z 6 MAM NADZIEJE NA EFEKTY,TAK CZYTAM TO FORUM I JEST TU DUZO ZADOWOLONYCH ALE MLODYCH DZIEWCZYN A CZY SA ZADOWOLONE KOBIETY PO 30 I PO PORODACH?

Gość Morgiana16081978
Hej!! Jajestem po 3 porodach i dzięki 6W moj brzuch jest boski...ale jak pamiętam zawsze miałam płaski brzuch..Dopiero po urozeniu najmłodszej córki zrobił się taki galaretkowaty..Więc wzięłam się za 6W(poleciła mi koleżanka..ale ona nie wytrzymała do końca) Ja połączyłam 6W z 8 ABS i efekt był niesamowity...:-) Ja polecam...Teraz nadal ćwiczę.. Pozdrawiam

witam. czy cwiczac 6 weidera spala sie tez tluszcz na brzuchu?? bo mam troche go i chcialabym bardzo miec plaski brzuszek. czy te zwiczenia spalaja tez tkanke tluszczowa na brzuchu?? oczywiscie stosujac przy tym diete. bo na diecie jestem juz od 2 tygodni

Gość drachma3
żeby efekty były jak najlepsze zanim zaczniesz ćwiczyć szóstkę,polecam kilka minut biegu w miejscu tak na rozgrzewkę.Czytałam,że zawsze należy robić kilka minut rozgrzewki przed ćwiczeniami i wtedy na pewno będą efekty :)

Gość yuuuumqa33
a6w nie spala tłuszczu na brzuchu. to są ćwiczenia na mięśnie. tłuszcz spala sie aerobami, interwałami i deficytem kalorycznym

a co to sa te aeroby?? co mam robic zeby byl szybki i jak najlepszy efekt??

Gość oluss
hej czy ta 6 Weidera to dobra na zrzucenie brzucha?? chodzi mi o spalenie tkanki tluszczowej na brzuszku;p

Gość martita10
JA dopiero zaczynam dziś 2 dzień za mną i niewiem czy dam rady to jest trudniejsze niż na to wyglądało. Najgorzej jest z 5 i 6 ćwiczeniem. A jak tam wasze efekty może mnie to zmotywuje?

Gość girl191919
tluszczu z brzucha nie spali sie poprzez a6w...trzeba wykonywac aeroby (minimum 30 minut z tetnem 60-75% maxymalnego tetna)....lub mozna wykonywac interwały czyli np. 40 sekund trucht i 20 sekund sprint..... a6w jest na miesnie

Gość Aaabecanka
Proszę- podajcie jakiś link do ćwiczeń ABS na brzuch- najlepiej z polskim lektorem - PROSZĘ :)

Gość martita10
girl191919 z tego co mi wiadomo to to są ćwiczenia aerobowe sama nazwa tak mówi

Gość dresiara xD
Witam. Mam pyt. Czy od tej 6 weidera można schudnąć czy raczej nie? Wiem tylko tyle ze po tych 6 tyg ma sie plaski i umiesniony brzuch... jestem na 10 dniu dopiero, ale mam nadzieje ze dam rade do konca;P

Gość weiderówna
Ponoszę temat, zaczełam dzisiak, kto ze mne?