Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JUSTUS

PŁASKI BRZUCH-AEROBICZNA SZÓSTKA WEIDERA

Polecane posty

Gość YeSSiCa
SddM, Pudzianek - co z Wami? Stęskniłam się ;)

moze mi ktos przeslac te cwiczenia na biust moj mail: dota128@interia.pl z gory dziekuje :)

Gość syciaaa
tez bym prosila te cwiczenia na biust i posladki:) sylwunka86@interia.eu

Gość powerstuff_girl
hmm a ja bym chciała się dowiedzieć czy lepiej ćwiczyć rano czy wieczorem... oczywiście wieczorem mam więcej czasu... i chciałam zacząć od dzisiaj ale w lodóweczce mam piwo i nie wiem. Czy jak się piję piwko czy coś to też daje efekty, bo martwię się że będzie ciężko... chciałam zastosować dietę kopenhaską, ale odradzono mi, bo podobno daje wycisk i wypłukuje organizm. Aha i czy po 6 spadają kilogramy? Bo wreszcie chciałabym mieć 45 kg... przy moim wzroście to nawet wskazane;)

Gość powerstuff_girl
a apropo ten trener trochę na jAVę TROCHę kłamie... niby w pierwszym dniu ćwiczen powinno robić się 6 powtorzen a on pokazuje 12...

:) hehe co do piwka to napewno nie przed treningiem:D, ja robie wieczorkiem i jest ok mysle ze roznicy nie ma.Co do kg to oczywiscie leca, lecz trzeba sie odpowiednio odzywiac.Yessica co Ty taka teskliwa jestes?? hehe, ja narazie jestem w 15 dniu i efekty sa juz widoczne, a jak tam u was?? :*(oczywisce dla plci przeciwnej:D)

Gość powerstuff_girl
hmm w sumie piwo spowalnia metabolizm... ale jeżeli się po nim nie je to myślę że nie powinno szkodzic... w sumie po godzinie... to wlasciwie ze mnie zejdzie :D tym bardziej jak sie wypocę... ps. znalazłam w tym trenerze jak się to ustawia... ale jak ustawic serie? może ktos wie...

Gość powerstuff_girl
aha i jeszcze jedno... ile powinien trwać standardowy trening? jaki jest odstep czasowy miedzy poszczegolnymi czwiczeniami... itp...

Gość YeSSiCa
powerstuff_girl - tam niby jest 12 powtórzeń, ale dla ćwiczenia gdzie podnosisz nogi na przemian. W sumie też mnie to zdziwiło, ale tak już zostawiłam, bo też nie mogłam znaleźć tego jak się to zmienia. Widać tak musi być. Co do pory ćwiczeń, najlepiej rano, bo wtedy się jest wypoczętym. Poza tym ruch z rana wskazany, choćby taki jaki daje szóstka. Wieczorem różnie bywa, impreza albo coś i dzień odpada ;) Albo na kacu się ćwiczy - jak to niektórzy, hehe :) A jeśli chodzi o kg, to może nie tyle spadają co wyraźnie zaznaczają się mięśnie brzucha :) Zwłaszcza te górne. http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 tu jest strona, na której są różne ćwiczenia. Jeśli chodzi o biust, to powiem, że ja po szóstce robię sobie dwie serie po 10 powtórzeń damskich pompek. I tak już ok tygodnia - efekty są. Podniosła się linia biustu i jest bardziej jędrny. Ta wiadomość oczywiście dla kobiet ;) SddM, nie jestem tęskliwa :P Wydaje Ci się :P A u mnie ze szóstką bardzo dobrze. Jestem na 20. dniu, tzn jutro rano 20. dzień będzie. I efekty SĄ! :D Coraz większe :) PS. Pudzianek pewnie w pomidorach siedzi, hehe ;)

Gość YeSSiCa
Na początku to trwa ok. 5 minut. Ja jestem jak pisałam na 20. dniu i czasowo trwa to ok. 20 minut. Ktoś pisał, że lepiej aby trening nie przekraczał 25 minut, ale nie da rady się w tym zmieścić. Przynajmniej ja pewnie nie dam rady i na 30. dniu będę pewnie ok. 40 minut te trzy serie robić. Pomiędzy ćwiczeniami w jednej serii, odstęp jest ok sekundy, tzn. że jedną serię wykonujesz za jednym zamachem. Potem jak już masz po trzy serie to wg trenera odstępów nie ma, bo druga seria leci zaraz po pierwszej, ale zawsze możesz sobie robić jakieś 30 sekund do minuty. W zależności jak Ci wygodnie.

Gość powerstuff_girl
no to dzisiaj zapuszczam trenera i jadę... w sumie może i lepiej ćwiczyć wolniej... hehe... ja się boję że będę to później robić wiecej nawet niż 40 minut... .tym bardziej jak zakwasy dojdą.. ehh.. jestem leń i od 7 lat nie ćwiczyłam... mięśnie mi bardzo zwiodczały... mimo że na codzień robię około 40 km spacerem... i nigddzie nie jeżdzę autobusem...

Gość YeSSiCa
Ja przez pierwsze trzy dni ćwiczeń szóstki miałam zakwasy, bolał mnie kark od podnoszenia głowy i pleców. Potem to minęło i teraz już wszystko sprawnie idzie. Też nie ćwiczyłam dłuższy okres czasu. Zakwasy na pewno będą, ale miną szybko. Ważne, żeby się nie poddawać, bo szóstka nie jest taka straszna :) Jedyne co to się robi trochę monotonna, gdy ilość powtórzeń się zwiększa. Dlatego warto sobie oglądać TV, wtedy wydaje się, że jakoś szybko do końca serii :)

Gość powerstuff_girl
ja będę muzyki słuchać... :) hehehe... to też mi uprzyjemni czas....

Gość kukulecza
Czy ja tez moge prosic te cwiczenia na biust i posladki na maila? kukuleczkakuka@o2.pl bardzo prosim:)

Gość alicja1
jessica co do tego trenera to trochę się zawiodłam myślałam ,że to będzie normalny człowieczek który będzie ze mną ćwiczył mówił powtórzenia itd a nie przedstawienie rysunkowe ćwiczeń .Może ktoś wie czy takiego normalnego trenera można ściągnąć?tak jak jest np..aerobic na płycie to szukam właśnie czegoś podobnego z 6w żeby wrzucić na dvd i ćwiczyć???

Gość będzie kaloryfer jak nic
nie wiem czy było to poruszane...ale zapytam, bo nie wiem czegoś jak jest np. 1 dzien - 1 seria - 6 powtorzeń to jak to jest? w jednej seri są 6 ćwiczenia, tak? czyli robie te ćwiczenia po koleji, każde ćwiczenie powtarzając 6 razy? czy? robie jedno ćwiczenie za drugim aż do 6 pio jednym razie i zaczynam od nowa tak aby było 6 powtórzeń? jak to jest?

Gość YeSSiCa
alicja1, fakt, nie napisałam, że to nie człowieczek sobie ćwiczy tylko jest na rysunku. Ale myślę, że i taki trener jest lepszy niż nic. Bo mimo wszystko trzeba za nim nadążyć i się człowiek nie ociąga ani nie przedłuża przerw między ćwiczeniami. będzie kaloryfer jak nic - jedna seria po sześć ćwiczeń i każde ćwiczenie po sześć powtórzeń. ALE: jedno ćwiczenie powtarzasz od razu sześć razy. Czyli tak jak napisałeś(-aś) - "robie te ćwiczenia po kolei, każde ćwiczenie powtarzając 6 razy". Pozdrawiam :)

Zakwasy to dopiero sie zaczna w 30 dniu, w tedy jest prawdziwy zajazd:/.Powodzenia

Gość aniass
dzięki śliczne. :)

Gość YeSSiCa
SddM - nie strasz :P bo mam niedaleko do 30. dnia. A ile Ci czasu to zajmuje na tym etapie?

Ja dzis mam 16 ale znajomy mi zdal relacje ze pod koniec to sie nie da z bolu wytrzymac, on sie miescil w ostatnich dniach w 30 min

Gość Pudzianek
ja tam ok 30 dnia nic szczegolneogo nie czulem :D i an innych forach tez nic takiego nie wyczytale m :D moze Twoj kumpel dopiero sie kapna jak to sie cwiczy i temu go zlapaly :D hahaaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość bezkreskowiec
kreska się wam robi? ja pierdzielę... żałosne głąby, boicie sie mutacji czy co? jakbyście dzienie ćwiczyli brzuchy świat byłby ładniejszy i nie trzebaby było specjalnych serii. I obyłoby się bez strachu o transformację w potwora z kreską . Ja pierniczę , no głąby jak pragnę zdrowia.... AAAA kreska mi sie roooobiiii..!!! hheehe

Robil to dwa razy wiec nie mow ze nie umial jakby nie patrzec zakwas to objaw zmeczenia wiec... wszystko na ten temat:).Ja tez odczuwam coraz wieksze zakwasy:P

Robil to dwa razy wiec nie mow ze nie umial jakby nie patrzec zakwas to objaw zmeczenia wiec... wszystko na ten temat:).Ja tez odczuwam coraz wieksze zakwasy:P

Gość YeSSiCa
bezkreskowiec - nie masz nic ciekawego do powiedzenia, nie odzywaj się wcale. Więcej dobrego uczynisz milczeniem niźli ocenianiem ludzi, nie znając ich. SddM - wystarczy raz powiedzieć ;) Heh, ale rozumiem, że Ty tak jak te serie, po kilka powtórzeń :) Buzial

Sorki ale jakis blad byl na forum i mi nie chcialo wysylac odpowiedzie(jednak wysylalo),a tak wogole to mnie pudzianek zdenerwowal:P.Buziaki ->\"kreska\" no comment:D

Gość Pudzianek
haha :D trudno :) zmarszczki bedzisz mial :) za tydzien ruszam 2 raz z ta 6 :P i przy 30 dniu zobacze czy beda te zakwasy ;) pozdro i buzi dla tej malej :P