Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dj dupa

jakie dziwne rzeczy zdarzalo wam sie JESC gdy byliscie DZIECMI???

Polecane posty

Gość weronkaaa
dzieki=dzieci mała literówka :)

Gość bvfx nbfvfbv
Mój brat wsadził głowę między dwa szczeple balkonu i do dziś się zastanawiam jak rodzice go wyciągnęli bo to są wąskie przestrzenie, że ledwo noga od kolana w dół wejdzie.Moja siostra raz zjadła gówienko po kocie, fujjjjjjjjjjjj

Gość bvfx nbfvfbv
Kiedyś z kuzynką umyłam zęby mydłem i myslałam, że sie porzygam, bleee. Mój brat raz zasmakował pokarmu dla psów.

:D nie pamietam czy juz o tym pisalam ale tez mialam przygode ze szczeblami na balkonie:D wsadzilam lepetyne miedzy sciane i pierwszy szczebelek i nie moglam wyjac...mama mnie na sile wyciagala a ze na scianie mielismy \"baranka\" to strasznie mialam podrapana szyje i policzek potem :O

Gość bawiliśmy się w króliki
i starszy kuzyn kazał mi jeść koniczynkę. ZJADŁAM, a później wylądowałam w szpitalu. Moja młodsza kuzynka zjadła kiedyś muchę :)

Gość edysia
z kuzynostwem i bratem bawilismy sie w "bandy" no i kto chcial do tej bandy nalezec mosial ist do koltowni, wziac kawalek folii go podpalic i stopiona kropelke spuscic sobie na reke. Brat i kuzynowie do dzis maja blizny na rekach!! Ja nie :-))!! Jak bylam mala to uwielbialam ziemniaki. Jak jezdzilismy do babci zawsze chowalam sie za lodowke i garsciami wyjadalam ziemniaki z miski Brat jak byl maly napil sie farby olejnej a tata jadac samochodem po autostradzie napil sie plynu do spryskiwania szyb bo mial wlane w butelke od wody. Az mu wszystko poparzylo- skora mu z podniebienia schodzila i wyciagal ja PLATAMI!! AZ MI GO SZKODA BYLO!!!

Gość ja podobno
wyjadalam popiuł z popielniczki , maczałam tez palec w miękkim maśle a potem w cukrze i do buzi. Moja kolezanka jadła mrówki ale najpierw je lekko przydeptywała aby nie były za bardzo ruchliwe hehehehe.

Kiedyś w przedszkolu malowaliśmy obrazki pastą do zębów na niebieskim tle (wiecie, zima, śnieg), a potem jako to zaschło, to zdapywaliśmy pastę i wcinaliśmy :O

Gość polka.
skorupke od jajka

A u mnie w przedszkolu wszyscy jedli banany w całosci.. tzn ze skórką... co prawda mi to nigdy nie smakowało.. ale skoro wszyscy jedli... No i jeszcze pilismy atrament z długopisów... klej jedli inni.. ja nie byłam w stanie... a do teraz jem jeszcze jabłka z ogryzkami.. w całosci.. Jak cos sobie przypomne jeszcze, to napisze...

o kurka :D ja tez jem do tej pory cale jablka ...tylko ogonek zostawiam ;) tak samo czesto jem czeresnie z pestkami :O

Gość galareciara
ja przyznam sie zjadlam kiedys chapi psa moje babci, z ciekawosci jak smakuje ale wiecie takie w puszcze z galareta hehe :) snieg, sople, piasek, tak jak wczesniej bylo napisane to standard:) Jak kiedys zjadlam 1 ziarenko slonecznika ze skorpuka to tez mnie straszyli ze mi krzak wyrosnie:| ale mama mowila ze jak bylam to jadlam boczek i sie oblizywalam potem Ochyda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj nawet na to nie patrze w sklepie :|

Gość ubaw po pachy
:D

Gość bmw530d
smaczna ta kupa pewnie była:O:O

Ja gdyby byłam mała najbardziej lubiałam wciskać rękę pod lodówkę i wyjadać spod niej \"koty\" i inne ścierwa :P:P:P Gdy już z tego wyrosłam, ale wciaż byłam mała - lubiłam jeść gumę do żucia --> podniesioną oczywiście z ziemi :D

O rany, aż wstyd się przyznać... łodyżki traw, zielone zboże - mrrr jakie dobre było klej roślinny biurowy rozmaite kwiatki raz z kuzynką nażarłyśmy się na wsi zielonego maku - zebrałyśmy ochrzan, drugi raz tamże nażarłyśmy się zielonego agrestu i popiłyśmy to wodą ze studni - paw przez całą drogę do domu skórki przy paznokciach niestety niechlubne doświadczenia z kozami z nosa i... strupami :O

ach i oczywiście farby, kredki i papier... także drewniany pędzelek do plakatówek miał nieodparty urok. Śnieg i sople tyż.

Gość kozy z nosa i strupy
to tez standard :classic_cool: ze juz nie wspomne o zielonych jablkach i gruszkach...ale sie potem do kibla latalo :O

Ja jadla papier jak bylam mala,zulam zulam jak gume,potem polykalam........czegos mi moze brakowalo,nawet chowalam sobie znalezione kartki papieru,od zeszytow z mysla ze bede jadla :) A mojej kolezanki syn zjad kiedys bąbkę,cala buzie sobie poprzecinal,w srodku dziasła,ponakluwaly mu sie w dziasła a ona musiala mu je powyjmowac zeby gorszej krzywdy sobie nie zrobil,otem leciala na pogotowie,kilka szwow zalozyli

Gość tkaaaaa a
kiedy byłam mała na bardzo sztywnej imprezie pijąć sok ugryzłam szklaneczkę, było mi strasznie głupio, nie wiedziałam co robić, więc najpierw siedziałam przez jakiś czas z tym szkłem w buzi i udawałam, że wszystko jest ok, dopiero po chwili poszłam to wypluć

Gość tkaaaaa a
aa i jeszcze/ jako niejadek prawie niczego nie jadłam, natomiast u ciotki na wsi, podkradaliśmy się i jedliśmy z brudnego wiadra ziemniaki które były dla kur, mmmm ale były pyszne :)

Gość czekaj
a ja będąc dzickiem zjadłam czarną pastę do obuwia cały słoik smalcu po paście nie byłam chora ale po smalcu tak

Gość buahaha
ja jadlam suche kupki kurze :O zeskrobywalam je z kurnika u babci :O:O:O

Gość to teraz ja.......
sa takie kwiatki co maja listki w kształcie małych serduszek, ktoś mi powiedział ze to sie je zeby byc zdrowym i ja głupia jadłam :O ale musze przyznac ze całkiem dobre to było, takie lekko słodkawe :D

Gość sfaskldfjasdlkfj
ja lizałam ściany :) ale to dobre było wszedzie byly slady mojego ozorka brakowalo widocznie mi wapnia w organizmie

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
:P