Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dj dupa

jakie dziwne rzeczy zdarzalo wam sie JESC gdy byliscie DZIECMI???

Polecane posty

zieelony i kfasny agrest,i inne zielone\"niedojrzale\" owoce(mielismy nawet fanklub na podworku) i jeszcze takie dziwne roslinki z malenkimi bilaymi kwiatkami i mowilismy na to chlebek i mrozone frytki - mrozone:D wiecej grzechow nie pamietam:D

a wiem!!!!jeszcze takie cos co sie zwalo Vibovit!!i Visolvit!!:D na surowo:D zeby mama nie widziala:P

vibovit i visolvit na sucho to standard :classic_cool: tez sie przed mama z tym krylam ;)

a co do tych frytek- to kumpela wiazala je na nitce,i spuszczala z balkonu do nas,bo ona na 2 pietrze ,a my na 1 :D jak sobie przypomne te czasy to beeeka:D

to chyba was przebiję, jak miałam ok.6 lat to weszłam do budy psa sąsiadów(owczarek niemiecki), którego lubiłam i do spółki zjedlismy razem jego jedzenie z miski, pamietam tylko że nawet mi to smakowało

Gość Wszystkojedzaca
Ja tego nie pamietam, bo bylam bardzo mala, ale rodzina lubi o tym opowiadac... W dawnych, ciezkich czasach rodzice dostali na Wielkanoc 40 jajek od rodziny ze wsi. Jajka staly w koszu na stole, obok stala cukiernica. Zostalam sama (ze wspolnikiem - psem) na pewien czas w kuchni. Wspolnie z psem zjedlismy wszystko... pies - 40 jajek ze skorupkami, ktorymi go karmilam siedzac na stole, razem - pelna cukiernice cukru. Ta sama lyzeczka jadlam cukier z cukiernicy i karmilam nim psa. Nic nam po tym nie bylo, tylko pozniej siersc psa swiecila sie jak po super-odzywce do wlosow. Jadlam rowniez mrowki i moje strupki, ulubione odrywalam z kolan. I duzo innych rzeczy, bo czytajac porzednie posty przypominaly mi sie znajome smaki :) ... klej, piasek, bloto, rozne kwiatki i liscie, plastelina, papier, chinskie pachnace gumki, niedojrzale owoce - najlepsze byly zielone porzeczki. Chyba nikt nie pisal o mydle, ale to klasyka dla malutkich dzieci. Aha, pilam rowniez atrament.

Namietniejadlam wszystkie mamy malowidla,szminki itp,chleb z kremem nivea hahaha,i raz z kolezanka z zerowki wypilysmy szampon przeczytalysmy wtedy \"szampan\" i pani w sklepie sie troszke pienila hihih wsumie my tez;)

Namietniejadlam wszystkie mamy malowidla,szminki itp,chleb z kremem nivea hahaha,i raz z kolezanka z zerowki wypilysmy szampon przeczytalysmy wtedy \"szampan\" i pani w sklepie sie troszke pienila hihih wsumie my tez;)

Gość dalej glodomory
;)

Gość hgkgedgfdgs

Gość jhfdsgjdgf
czekamy na nowe wpisy :)

Ponoć moim przysmakiem była wełna.:o Wszelkie kłaczki, kawałki futerka, pomponiki... Z uwielbieniem gryzłam swetry i szaliczki. Błeh... Wełna nie wełna, byle dupa pełna. Pamiętam smak pasty do zębów dla dzieci, mydła \"Zielone jabłuszko\", resztek szampana zlewanego po kryjomu z kieliszków:P, strupków z kolan, kremu Nivea, białych kwiatuszków, po których miałam kilkudniowe przeczyszczenie, piasku, gąbki z misia, rysików z różowej kredki, trocin, cukru w kostkach maczanego w herbacie, śniegu i sopli, tofików razem z papierkami, resztek obiadu z psiej miski (dziadek widział, ale uznał, że nie umrę a skoro mi smakuje bardziej niż moje to smacznego:o)... Na szczęście wielu egzotycznych teraz smaków nie pamiętam. Koleżanka pożarła \"Trybunę Ludu\", kuzynka różaniec (po kawałku; zdejmowała kolaliki i jadła a kilka wsadziła sobie do nosa), przyjaciółka delektowała się ponoć psią kupą a mój mencizna obgryzał tapetę.

Gość A ja to
nic nie chciałam jeść, tylko to co mi mama na siłę wepchnęła do buzi. Ale moja siostra zjadała takie kolorowe, pachnące owocami gumki do ścierania. A koleżanka wygryzła dziure w ścianie.

Gość gigiouzio
arbuz ze skora:D

Gość moj syn
wcinał biedronki, bleee... dzisiaj sie wkurza, jak mu sie o tym mowi, hahaha

Gość jagra
ja jadłam gazety

Gość wroniialoko
up

Gość moj kolega
moj kolega w przedszkolu wyskubywal sobie takie cienkie, biale gumki z szelek, kladl je na kanapki i jadl. a moje kolezanki to braly takie tzw. rysiki od kredek i wkladaly je w gume do zucia, zeby im sie zabarwila na kolorowo-hubby bubby jeszcze nie bylo...moja ciocia to tez tynk ze sciany jadla a ja podobno zywa rybe ugryzlam, ale mialam wtedy 2 lata i tego nie pamietam-moze mnie wkrecaja...?

Gość szczupak
Myśmy w przedszkolu wiosną zjadali "bananki" - dziś wiem że były to kwiatki forsycji :D

Gość ulkaaaa
mama piła kawę a ja zjadałam po niej fusy....blehhhhhhhh nie wiem co ja w nich widziałam:P

Gość kokokop
a ja jadłam bombki z choinki i proszek do prania... az dziwne ze nic mi nei było!!!

Ja to pamietam jak pól pilota do telewizora wpierdolilem. :) Raz to fotel (takie drewniane ). Baterie - nie wiem jak i co bylo później!

Gość Przebiję Was
na głowę. Mama opowiadała mi , gdy miałam 1.5 roczku pojechaliśmy do babci na wieś. Mama z babcią wzięły mnie na pole posadziły na łące a same poszły doić krowy. Bawiłam sie spokojnie w wysokiej trawie i nikt nie zwracał na mnie uwagi. Po skończeniu z krówkami mama podeszła do mnie chcąc zabrać mnie do domu i wtem zobaczyła dlaczego byłam taka spokojna. Cała od stop do głów umazana byłam krowim łajnem, mało tego , pełno go również było w mojej buzi. Mama do tej pory ma odruchy wymiotne jak o tym opowiada :)

podnosze coby sie kto wpisal ;) ps1. czernina to zupa z krwi :O ps2.ja jadlam kaszanke ale do czasu...jak sie dowiedzialam ze tez jest z krwi to se dalam spokoj;)

Gość Ja .........
gume do zucia ...z chodnika,a feee!!!!!!!