Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dj dupa

jakie dziwne rzeczy zdarzalo wam sie JESC gdy byliscie DZIECMI???

Polecane posty

no i jeszcze dodoam ze budowalismy z kolegami szalasy i bawilismy sie w jaskiniowcow.Byl podzial kto jest mezem kto zona kto chodzi na polowania a kto jest dziecmi.byly pory kapieli, jedzenia i takie tam.Ja bylam zona bo juz bylam troche starsza.a za naszymi dodmamy bylo pelno krzakow to bylo z czego szalasy budowac.mielismy nawet od ronych ludzi rozne rzeczy ktorymi wyposazalismy sobie szalas.hehehe. Polowania na mamuty tez byly.buehehehehehehehehehehehee. A najlepsza zupa jaka mi sie udala na ognisku to byl barszczyk czerwony. W sumie najbardziej z niej smakowaly ugotowane ziemniaki hahahahahahahah

mnie kiedys mama nagrywala na magnetofon (kasprzak :classic_cool: ) jak spiewalam...zrobilam przerywnik i zapytalam czy tamta magda bedzie spiewac potem :)

Gość senioritka
wprawdzie nie pamiętam tego, ale podobno jako dziecko w święta Bożego Narodzenia zjadłam bombkę.

Gość Sindbad Żeglarz
ja tynk ze ścian, klasyka. a moja koleżanka namiętnie ogryzała siarczane łebki od zapałek

Ja z bratem (ale tego nie pamietam) zjadaliśmy takie czerwone robaki, co często pełzają po drzewach, między płytami chodnikowymi--- bo myśleliśmy, że to poziomki :-D Zamiast cukierków (czasy PRL) tabletki na gardło (zapomniałam akurat nazwy).

w wieku 3 lat zjadlam sporo węgla. podobno ladnie bardzo wyglądałam ,jak mnie mama znalazła, jak murzyniątko małe:Dale skończyły się moje problemy zoladkowe na jakiś czas no i klasyka - w piaskownicy bawiłam się aluminiową łyżką, więc piasek też niejednokrotni skosztowałam:) pozdraiwam zjadaczy róznych rzeczy

Gość Jebaczka
płatki białych róż :P

Gość lalala
zulam plasteline, jadlam konieczyne i takie jakies biale male kwiatki, na ktore mowilismy 'chlebek" :D

Jadłam papier :O A najbardziej lubiłam takie zielone, tekturowe bilety kolejowe- moze ktos z was pamieta je jeszcze- takie male byly :O Te brazowe tez jadlam- ale za zielonymi przepadalam :O Guziki tez ponoc jadlam ale to tylko przed ukonczenioem 1.5 roczku

Gość jadlaM GUZILI
DOSKONALE PAMIETAM TE BILETY KOLEJOWE.

Gość red flower
my z bratem jadalismy paste do zebow - Bialy Zabek - slodka byla.

- paste o smaku coca coli w przedszkolu -tak gęstą owsianke, że można by z niej lepić kulki :D (ale ja nadal taką lubię :P ) -frytki z cukrem, serio :o No i tam różnie, niepamiętam. A mój kuzyn jak miał dwa latka to zjadł dżdżownice, ohyda :D:D:P

A i zawsze z upodobaniem jak jechaliśmy tramwajem, pociągiem itp. to lizałam poręcze, tyły krzesła i rury do trzymania :P I do dzisiaj został mi nawyk brania mazaków, piór, ołówków do buzi (oczywiście od strony piszącej ) :P hahahaha ;)

paznokcie to u mnie norma byla..dopiero niedawno przestalam obgryzac a mam juz 22 lata:O a jak bylam mala i bardziej wygimnastykowana to nawet u nog obgryzalam:o oczywiscie tylko po kapieli :classic_cool:

Albo robiłam z kuzynem ciasteczka, chlebki, bułeczki i inne wypieki z błota, piasku i trawy, przyozdabiane kamieniami i kazałam mu to jeść :D

Gość heheheheheheh
blueberry ja tez przerobilem frytki z cukrem i wypieki blotne :P

frytki z cukrem to cos podobnego jak placki ziemniaczane z cukrem,ktore niektórzy jedzą, okropnosc... ja jadlam chlebki (znaczy te biale kwiatki), konieczynki fioletowe musialy byc, bo biale nie smakowaly, farbe kredowa ze sciany, a moj brat zjadal kolorowe obrazki z gazet (wtedy kolorowe byly tylko \"Perspektywy\") a teraz mam juz dziecko samai strach patrzec, co ono je. Moj bratanek np. jak jest w jakims miejscu publicznym to maca łapkami pod krzeslami az znajdzie gume i potem ją żuje:))) najlepsza z przystanków autobusowych:)))

a z rzeczy, ktore mi zostaly do dzisiaj to zjadam skórki jak mi sie uda cos obgryźć z palców:))

a!!! i kiedys jeszcze namietnie jadłam kożuchy z mleka i kakao zbierane z calej grupy w przedszkolu i czasem od rodzenstwa. Fuj, najadlam sie za całe życie, bo teraz mleko piję wyłącznie w kawie:)

Gość w dzieciństwie jadłam
wiele różnych dziwnych rzeczy m.in kozy z nosa,piasek,śnieg,ziemię,rysiki od kredek lub ołówków,plastelinę,kisiel,budyń i galeretkę( w proszku:-P,jeszcze nie ugotowne,prosto z opakowania:-D)Potem miałam całe zęby sklejone żelatyną z galaretki:-P

kartonik- ja tez nadal jem skorki z palcow :O teraz mam obgryzione jakny mnie jakies ludozerce dopadly :O Ale paznokcie za to zosatwilam juz lata temu w spokoju :O Trawe jadlam tez - koniczynki i takie inne- ale to chyba kazdy :P Bloto tez przerobilam- a raczej babki z mokrego pisasku :O