Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dj dupa

jakie dziwne rzeczy zdarzalo wam sie JESC gdy byliscie DZIECMI???

Polecane posty

Gość arnia
Ja jadłam 'chlebki', pastę do zębów, taką pomarańczową w białej, metalowej tubce w wymalowane żyrafy, słonie i chyba jeszcze jakieś zwierzęta. Jadłam kwiaty nasturcji i kolorowe, chińskie gumki do mazania pachnące tak pięknie, że nie dało się ich nie ugryźć, pamiętacie je? Piłam atrament i o ile zeszyty zawsze miałam w idealnym stanie bez kleksów, tak dzioba miałam zawsze umazanego na granatowo.Mleko w proszku, niedojrzałe gruszki, jabłka co tylko było zielonego... oj było tego a było

Hehe dobre :):):) a ja codziennie wieczorkiem jak sie kąpałam to zjadałam gąbki.....serio kilka dni i mama kupowała nową, pamiętam jeszcze jak wyszłam \"na podwórko\' z czeresniami i kolega mi je wyjadal wiec postanowilam ze nie bedzie tak łatwo i wrzucalam mu je do kałuzy a on je wyciagał i zjadał łee a potem to juz nawet z robakami mu dawalam i zgnite (ale byłam wredna )

Hehe Ja podobno zjadałam śmieci z dywanu, jakieś nitki, papierki i strzępki materiału. Poza tym zjadalam takie malutkie koraliki to robienia naszyjników :P Siostra moja wyżerała psią karmę u cioci :D hmmm Może coś sobie potem przypomnę ;) Topic super :)

Gość gasec
Najbarziej smakowała mi kreda i gips ze ściany. Ale jadłam takze klej guma arabska( taki w szklanych buteleczkach kiedys był). Kiedis przed moim blokiem ktoś zgubił loda - to go zjadłam.

- główki od zapałek - gumki do mazania - oblizywanie palców po białym kleju szkolnym

- kredki świecowe - wkłady ołówków - kartki

Gość nadia...
a więc tak: przepyszne listki z krzaków pod blokiem (potem okazało sie że pod spodem są całe w robakach! fuujj!!) taką roślinkę, którą nazywałyśmy chlebek czy bułeczki bo miała podobne do bułeczek pączki kwiatków ( pewnie psy na nią sikały, ale wtedy nam to nie przyszło do głowy) kreda w szkole, klej biurowy-pycha sople śnieg teraz nie pamiętam wszystkiego, ale pewnie było jeszcze pare innych przepysznych rzeczy jak sobie przypomnę to wróce i napiszę a mój brat miał manie wpychania sobie do nosa różnych rzeczy: przez groszek wylądował na pogotowiu wepchał sobie też nitke do nosa, bardzo dużo tej nitki bo chciał zobaczyć ile tam wlezie

A ja raz napiłam sie szmponu bo tak ładnie pachniał- truskawkowo- prezent z paczki ze stanów...

Gość afle
Jak miałam 1,5 roku podobno opiłam sie jabolem. Zawsze wyjadałam surowe ciasto, próbowałam aromatów do ciasta, jadłam koniczynę, ta różowa była lepsza, w ogóle pączki kwiatków, bez

Gość farbę ze ścian dłubałam pazure
m i wyjadałam , a także jak mamusia nie widziała to jadłam truskawkową pastę do zębów ,taką przezroczystą koloru czerwonego :D chyba brakowało mi jakichś witamin, bo to czasy komuny były :D

hehhehe ja jadłam klej roślinny (w szkole to norma była - każdy to robił), rysiki kredek (żeby guma do żucia miała kolor), pastę do butów (koniecznie czarną - jeszcze trochę i bym się uzależniła), no i oczywiście śnieg, sople, wszytskio co zielone rosło w zasięgu wzroku na dworze i w domu... ehehheheh echhh te dzieci :P

Gość Pampatuła
żołędzie, ale mało, bo gorzkie były jak cholera....

Gość szpila111
ja zjadłam gówno psie

Gość paniczka
a ja miałam zawsze niezaspokojony głód jeśli chodzi o słodycze. Niestety mama postanowiła, że jej dzieci nie będą miały nigdy próchnicy. Wiec jak to dziecko, szukałam jakiejs alternatywy, i smętnie marząc o tym kiedy wreszczie skonsumuje jakiegos cukierka, wsuwałam...BIEDRONKI ! ..:D wiem to okropne, juz nawt nie pamiętam jak one smakowały, ale mniejsza z tym, przynajmniej nigdy nie miałam próchnicy..serio, serio;) aa i za słodyczami wogóle teraz nie przepadam:)

a nikt nie jadł mrówek faraonek???? No dziwne, bo mi smakowały :) Oprócz tego to tak jak wyżej\" chlebki, trawę, słoną mase do figurek z przedszkola, chińskie gumki, zielone zboże, surowe ciasto i kiedys rozwaliło mi się liczydło to te kulki zjadłam a resztę wsadziłam sobie do nosa (to razem z sąsiadem). A moja siostra to wypiła w 2 klasie wszystkie takie mini buteleczki z alkoholem jakie były w domu (moja mama miała je postawione tak ładnie na półeczce). Nie mogła ich odkręcić to cyrklem zrobiła dziury w nakrętkach.

Gość tak naprawdę
To okropne ale często wkładałam do buzi palce z kupy kur i kaczek ( wychowywałam się na wsi) i mama smarowała mi wiecznie buzię takim niebieskim płynem bo od tych moich badań robiły się afty.

Gość margeuritte
mojA siostra miala tendencje do lizania wszystkiego balustrat, scian, itd i pewnego dnia , mroznego okropnie polizala sciane kiosku ,no i jezyk przmrarzl jej :) mama wpadla w panike ale odlepily go jakos , tyle ze sie krew lala. Ja nie jadlam ja tylko robilam dziwme rzeczy jak wkladanie spinek do kontaktu, glowy miedzy szczebelki w balkonie az sie zaklinowalam kiedys.... a ktregos dnia postanoqwilam ozdobic mieszkanie wiec kredkami przechodzac korotarzem i przez wszsytkie pokoje zrobilam ciekawe szlaczki... jakgdyby nigdy nic poszlam potem do mamy na kolana :) a ona biedna szorowala te sciany zeby tata nie zobaczul bo to bylo mieszkanie sluzbowe :).

Gość eeee tam
sałatę z dżemem wiśniowym, serem żółtym, pomidorem,jajkiem na twardo a wszystko jeszcze posoliłam - to była mega kanapka:P o dziwo nic mi po tym połączeniu nie było.aha do tej kanapki jeszcze piłam kakao:P

Gość podnoszeeeee

klej w przedszkolu,pasta do zębów,kozy i strupy to standard,ale pamiętam,że kiedyś w przedszkolu wcinałyśmy z koleżanką...włosy z dywanów :P Kiedyś też włożyłam sobie papierki po mambie do uszu i nosa i zjadlam papierek po lizaku ;D

Gość uppppppppppppppppppppp
no to w gore

Gość asiazaq12wsx
a mój luby w dzieciństwie założył swojemu bratu garnek na głowę bo bawili się w rycerzy...tylko, że później nie dało się go ściągnąć. Lecieli z tym garnkiem przez pół miasta do lekarza i po paru godzinach ściągnęli. "Rycerz" do dziś się jąka

Gość fujj
"penelope Klej biurowy....mniam....do tej pory nie umiem sie opanowac " Czyli jesz go do dziś?

i zdarzylo sie jesc te biale kwiaty akacji:) i jeszcze takie zolte kwiatki ktore jesli dobrze pamitam byly slodkie,i jakies chwasty ktore odkryla moja rownie madra jak ja wtedy \"przyjaciolka\" a poza tym pamietam ze wyjadalam slonecznik z jedzonka dla mojego chomika:) zdarzylo mi sie tez podniesc z ziemi wyrzuta gume i jescze ja porzuc:( ble,jak sobie to teraz przypominam to strasznie mi glupio;/,standardowo byly tez kozy z nosa:) hehhe ale swintuch ze mnie byl,co;)