Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FaceTmark

Co myślicie o kobietach, które bzykały sie z obcokrajowcami?

Polecane posty

Gość FaceTmark

Bleee... Fuj.... chyba tylko tyle można o nich powiedzieć....

Przeciez to zalezy od czlowieka jaki jest a nie od tego czy jest obcokrajowcem czy nie... a jak dziewczyna sie puszcza to nie wazne czy obcokrajowiec czy nie:D

Gość necnec
a co można myśleć? zwykle k... i jak takiej minetke zrobić później?

Gość necnec
od człowieka? A comoże powiedzieć kobieta która potrafi sie z danym obcokrajowcem dogadać po angielsku jedynie a zna tylko słowa "my name is..." i "how are you?"

Gość ciekawska ...
dlaczego tak myslisz?

Napisalam ze zalezy od czlowieka... bo jesli sie kogos kocha i sie z kims kocha to nie zalezy od tego czy to obcokrajowiec czy nie... Temat topiku jest troche zle sformulowany bo moze chodzilo o to \"co myslimy o laskach ktore sie PUSZCZAJA z obcokrajowcami\"

Gość ciekawska ...
Mysle, ze jakis zakompleksiony pan Prowokator, chce tu zwabic klub feministek, by bronily swobody seksualnej kobiet, udowadnialy cos, stawialy tezy itp. a na koniec i tak zmiesza z blotem wszystkie kobiety! I za co? Za to, ze jedna z nas dala mu ostro w kosc ( zapewne zostawila go dla obcokrajowca). Szokda mi go i wszystkich podobnie mu myslacych.

Gość necnec
być może troszke niefortunnie jest sformułowany... Ja uznałem określenie "bzykały sie" tak jak uznałem....

Gość ciekawska ...
No wlasnie! :) :)

Gość FaceTmark
Nie zostawiła, tylko zawiodła że zrobiła tak jak zrobiła.... mam coraz mniejszą ochotę ją widywac

Gość ciekawska ...
Dobra, takie rzeczy w zyciu tez sie zdarzaja. Ale to wcale nie znaczy, ze masz "ujmowac jej honoru", podwazac jej reputacje, linczowac slowami i tego typu. Lepiej zastanow sie dlaczego tak zrobila.

Gość ano-ni-ma
kaj tak można? że facet puknie tu i tam, ale żeby kobieta?

Moze czegos jej brakowalo w waszym zwiazku... i nie mowie tu o tym ze obcokrajowcy maja WIEKSZy interes:P:P Przyczyna lezy zawsze gdziesd pomiedzy bo obie strony sa w jakims stopniu winne

Gość FaceTmark
Pewnie dlatego że była ciekawa? Jak to jest z tak samo wyglądajacym facetem tylko z innego kraju?

Co za niepoważny temat topiku :(.... Jaki ubogi sposób myślenia (założyciela oczywiście). Jak można mierzyć miarą człowieka (w tym przypadku kobiety) za to czy bzykał się z obcokrajowcem czy też nie....Nawet jeśli coś takiego miało miejsce, a niewiele umieli nawiązać kontaktu słownego-czyli nie znali nawzajem swoich języków ...-to przecież mogło być \"coś nieuchwytliwego\" w tym momencie, tak zwane \"to coś\", nie sądzę ,żeby było to złe...Zdarza się to z rodakami, nie jest takie częste, a jest fascynujące, co nie znaczy ,że jest się przez to męską czy też damską dziwką....Poza tym nie ma znaczenia, czy jest to któś z innego kraju, człowiek to człowiek. Co innego , gdybyśmy mówili o \"puszczaniu\" się \"dla sportu\", czy \"dla kasy\". To co innego i może podlec krytyce. Ale w takiej sytuacji o jakiej napisałam, nie ma o tym mowy. Żenujący sposób podejścia do sprawy. tylko pogratulować prahistorycznego sposobu myślenia (chociaż myślę, że dawniej mieli \"sprawniejsze\" podejście do sprawy :))). A urażoną męską dumę, czy też kompleksy (bez urazy :))))) ), leczyć poza forum lub też -jeśli nie ma innej możliwości-na forum, pod tytułem \"Walnęła mnie po rogach dla obcokrajowca\"

Gość FaceTmark
A kto powiedział ze mnie zdradziła????? Raczej mnei nie zdradziła, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Tylko dowiedziałem sie przypadkeim co było kiedyś gdy była za granicą. Zwyczajnie wydawało mi się ze jest kobietą z zasadami, taką z którą można związć sie na całe życiu, a tutaj taki zawód...

faceci wymagaja od kobiet rzeczy niemozliwych. Kazdy z WAS chce sie ze swoja kobieta kochac i chce zeby to byl jej pierwszy raz, ale w zyciu zdarza sie, ze kobieta ma wiecej niz jednego partnera, niemozliwym jest wiec zeby z kazdym przezyla \"pierwszy raz\". O co wam wlasciwie chodzi?

W takim razie przykro mi ,że się zawiodłeś, ale nie generalizuj...Nie warto...I nie skreślaj kogoś za to, co było, jeśli nie do końca było złe i ...jeśli jesteś przekonany ,że sam byś tego nie zrobił... :))) Troszkę to skomplikowane , ale uwierz-zastanowić się warto. Pozdrawiam..:))))

Gość FaceTmark
Niby tak. Ale seks z partnerem to co innego, a co innego z ledwo poznanym facetem, którgo się najprawdopodobniej w zyciu już nie zobaczy?

Dokładnie to samo myślę, co o facetach bzykających się z cudzoziemkami. Czyli nic, nie obchodzi mnie to kompletnie, ich sprawa i wybór, a wam nic do tego.

Gość FaceTmark
No ich sprawa i ich wybór. Niektórzy chcialiby wiedzieć bo dla innych może mieć to znaczenie. Niby taka jestes tolerancyjna a nie potrafisz tego zrozumieć. Poaz tym byłabyś szczęsliwa gdybyś zwiazała sie z facetem, który był żonaty i ma dziecko a nic Ci nie powiedział? Niby tez nie powinno Cie to obchodzić bo to był jego wybór. A dla mnie to zwykle k....

Gość bronhilda
a ja sie bzykalam z murzynem w polsce,to tez sie liczy? poza tym z niemcem z niemczech... ani jeden z nich nie byl "typem wlocha",ktorego poznaje sie w dyskotece,on stawia ci piwo,robisz mu loda,a potem sie smieje sie z twojej glupoty...co jak co,ale to jaka polki maja opinie wsrod wlochow,to po prostu tragedia,ale same sobie na ta opinie zapracowaly...

Gość no co Ty powiesz
To zalezy w jakiej sytuacji. jesli były 2 tyg za granicą i pukneło ich 20 bulgarów no to co możemy myslec? nawet jesli były 2 tygodnie i puknął je jeden turek to dobrze nie myslimy. jak sa dla kasy z obcokrajowcem lub zajarane perspektywa mieszkania w obcym kraju to co o nich myślimy? Jak sa zainteresowane obcokrajowcem bo jest obcokrajowcem to co myslimy? Zwykle dziwki i tyle

Gość buuuuuuuuuuuuuu.
Ty to chyba rasista jestes ? A co mozna myslec? Jaka jest roznica miedzy kobita bedaca z Polakiem a bedaca z obcokrajowacem dla mnie zadna

A jak jest róznica, mięszy Polką, która za granicą spała z 20 cudzoziemcami, a taką, która na wakacyjnym wyjeździe na na przykład Mazury zaliczyła 20 Polaków? Dla mnie żadna.

Gość panowie którzy
myślą w ten sposób tzn. "bzykanie się z obcokrajowcami" mają ogromne kompleksy!!!!!!!!!!!! Ja bzykam się ze starszym obcokrajpwcem, który jest biedniejszy, starszy i brzydszy od mojego byłego polskiego partnera!!!!

Gość przecież to nie jest topik o
puszczaniu tylko o kochaniu się z obcokrajowcami, he,he. Dla ograniczonych: obcokrajowiec to nie tylko Arab, ale np. Węgier, Fin, Belg, etc. Poza tym ....hmmmm.... dla niektórych tutaj kochanie się z cudzoziemcem to kochanie się z setkami kochanków.....hmmm....jeden a może wystarczyć za stu.....hmmmm...może warto spróbować?