Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --klementyna---23

kobieta - kobieta też tak macie?

Polecane posty

A gdzie się podziała Klementyna??? Jestem ciekawa, jak to się dalej potoczyło...

Gość łezka w oku
jagger jesteś genialny...!!!!!!!! powiedziała mi, że boi się tego.. co czuje do mnie.. bo nigdy tak nie miała:) jagger? jesteś psychologiem?

Gość --klementyna---23
jestem jestem.. No więc u mnie sytuacja wygląda tak że ONA wyjechała na jakiś czas (ok 2 miesięcy) ale to nie z mojego powodu...jak narazie został nam kontakt telefoniczny....czekam...ale gdy jej nie widze to aż tak o tym nie myśle (ale myśle) no poza tym pojawił się facet w moim życiu ...zobaczymy co życie przyniesie....pozdrawiam wszystkch

Gość łezka w oku
podbijam

Gość łezka w oku
i jeszcze raz

Gość -tyrko-mto
ciekawy temat mmmm nie powiem

Gość profixTYR
a co mi tam podbije tez

Gość łezka w oku
kobitki no gdzie wy jesteście ?????

Gość ziutaZka
witam wszystki!a ja juz myślałam że jetem sama, mam 24 lata i cholerną ochote na pocałunek z kobietą :-) Nie jestem les... chodzi "chyba" o czystą ciekawość chociaż kto wie....buziale

Gość --klementyna---23
no to widze ze zaginal nasz temat :(

Gość janNiezbedny27
oj szkoda że już nikt nie pisze :((

Gość kokooo
a było tak fajnie...moze jedna topic ozyje

witajcie, moje zycie chyba nabralo barw, pojawil sie ktos dla kogo teraz zyje (dziewczyna). jest mi cudownie przy Niej, choc ona nie wie ze jestem bi..i pewnie tak szybko się nie dowie.

Gość Kryminalistka
a ja dzien jak co dzien od 2 latek nieprzytomnie zakochana w mojej kobitce:) zycie nigdy wczesnije nie bylo tak piekne pozdrawiam i co dzieje sie z etemacik zanika buuu

Gość ziutaZka
Witajcie dziewczyny:)) No ja właśnie też nie rozumiem dlaczego temat zanika...:(( Mobilizujemy się!!

Gość kokooo
brrrrrrr

Gość kokooo
brrr brrr

Bycie z kobieta to wspaniałe doświadczenie. strasznie zaluje ze nie mam (stalej) przyjaciółki ... Moj maz nigdy nie widzial w tym problemu, ze to kobiety podobaja mi sie bardziej niz faceci. i mimo jego wielu wad za to mu dziekuje. Nie jestem homoseksualna. Ale ... na przystojnych mężczyzn nie reaguje tak jak na piekne kobiety. Piękne - czyt. ( te które coś w sobie maja takiego ze az chce sie lata c :))

Gość ..hmm...
brawo !!! brawo!! :)) i jeszcze raz brawo (teraz dla męża) ;))

Gość renataF
mnie barodz fascynują kobiet, nigdy tego nie robiłam ale ciekawi mnie pocałunek z kobietą

Gość amymone
chyba będę tu wyobcowana bo widze że same panie, które maja na TO ochote tu wchodzą... nie rozumiem was, kobietki. Owszem od przyjaciólek można się spodziewać więcej zrozumienia NASZYCH problemów bo my podchodzimy inaczej do pewnych spraw. Ale w spr erotycznych nie wyobrażam sobie nic lepszego niż silne, męskie cialo,jego dotyk, zapach, smak...mmm...faceci i tylko faceci:D Sorry, ale taką "niewinną cikawość' uważam za pierwszy krok to bycia 'les', bo w większości przypadków jest to skolonność nabyta.

Gość ..hmm...
a co mi tam... można podbić temat z rana

Gość kobieta z kobieta
amymone zgadzam sie z Toba...zadna kobieta 100% heteroseksualna nigdy nie bedzie myslala o pocalunku z kobieta bo po prostu je to obrzydza...to nie dla nich...kobiety ktore o tym mysla to fakt jest to krok do bycia les...ja jestem lebsijka w stalym z wiazku z koebita...i sama kiedys uwazalam ze to jest tylko ciekawosc...ale co to ma byc za ciekawowc skoro ciagle sie mysli o koebitach..dziewczyny tu piszace odrzucaja byc moze ta mysl od siebie...ja wybralam zasade...zyc szczelsiwie...uszczelsiwac druga osobe...a nie zyc oszukujac kogos i oszukujac siebie..i dopiero teraz czuje sie dobrze...jakbym nie byla les na pewno nigdy ale to nigdy nie myslala o kobietach tyle ode mnie pozdrawiam odwazne kobietki

Gość renataF
a co z biseksualistami??

Gość kobieta z kobieta
z biseksualizemm to jest tak ze moga pociagac kobiety kobiete ale tylko w sensie sexualnym a nie uczuciowym.Kobieta ma do siebie to ze jest elastyczna i gietka pod tym wzgledem.Oczywiscie w aspekcie koncowym okbieta wybiera mezczyzne..ale jesli u kobiety sa mysli uczuciowe..ze kocha teksni za druga kobieta, kiedy mezczyna nie jest tak wazny w jej zyciu znaczy to ze jest les.Jesli chodzi o mezczyzn mezczyzn NIE MA biseksualnych, sa tylko hetero lub homoseksualni. POzdrawiam

Gość Kryminalistka
o prosze temacik znowu zaczyna sie krecic:D pozdrowienia wsyztskim ode mnie i mojej zonki;)

Gość -tyrko-mto
ja również pozdrawim wszystkie kobitki

Gość henia32
a co sie dzieje u "ja mam ochote na" ?? gdzie "stare" bywalczynie topicu ?? halloo???

Gość henia32
podbijam

Gość ziutaZka
no dziewczyny gdzie jestescie?/