Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i dlaczego nie chcą

a czy są tu kobitki ktore nie chcą miec dzieci???

Polecane posty

Gość do to jakies chore
to dopiero jest chore (tak gwoli ścisłości: nie jestem zachwycona dziećmi, ale nie wykluczam ich posiadania i rozumiem tych, którzy chcą je mieć)

Gość beczka piwa
Popierdolilo was? Co was obchodzi , jak ludzie sobie sobie ukladaja zycie? Antyzgub nie mowi wam , jak macie zyc , to moze wy tez jej nie obrazajcie. Ona jest tu jedna z niewielu osob ,ktore zostaja przy swoich pogladach , ale jednoczesnie szanuja poglady innych.

MaZdEcZkA 323F Antygzub jeszcze bardziej pierdolniętej pizdy od Ciebie nie czytałam .Bogu dzięki że nie posiadasz takiego daru jakim jest dziecko .FUUJ na samą myśl o Tobie robi się mnie i moim znajomym , którzy to czytają niedobrze .Suka !!!!!!!!!!!!!! jebaj się Czy ty masz jakieś kompleksy?? zazdrościsz mi tego, że nie mam dzieci?? Jesteś sfrustrowaną mężatką którą mąż regularnie przekręca w agencjach towarzyskich!! Dla mnie darem jest życie i cieszę się, że je mam, żadnym darem nie jest dziecko. Co komu po dziecku mordercy czy gwałcicielu a z takim sposobem bycia zapewne tylko takie będziesz miała!! Dziecinko, opierzona kura z ciebie skoro to co tutaj piszę pokazujesz swoim znajomym!! Jebać sama się nie muszęmam od tego męża, przynajmniej czerpię z tego przyjemność, ty równie dobrze możesz pierdolić się z wibratorem bo i tak seks służy ci tylko do prokreacji. Ta jebnięta Antygzub Winna pisać Ewangelię dla ojca Ryzyka .. A facet ją zostawi dla kobiety która mu to dziecko da .Bo czymże jest słowo mamusiu i tatusiu ale taka kurwa tego niezrozumie boi się bólu życia i poświecenia Pierdol się Antygzub A ty co kolejne nawiedzone dziecię ojca Rydzyka?? Jeśli mąż mnie zostawi to będę szczęśliwa bo przynajmniej zawczasu dowiem się co z niego za drań, ale póki co się na to nie zanosi!!

Gość beczka piwa
Nie wiem , czyje wypowiedzi wy czytacie , ale akurat w wypowiedziach Antyzguba nie ma NIC obraźliwego. Jest tu paręlasek , które mocno przesadzająze słownictwem , ale Antyzgub do nich nie należy. Co do dawania - można dawaćteżco innego i komu innego , urodzenie dziecka nie jest jedyną ofiarą , jaką można ponieść. Zresztą jak ktoś chce , to może nie ponosić ofiar - musu nie ma , nieprawdaż ? Można się opiekować starsząosobą , można miec 10 psów ze schroniska , można być dawcą krwi - a nie wszyscy na hura rodzić dzieci. Boże co za buractwo

na temat wzorców rozpisywałam się na innym topicu, pisałam, że wychowywałam się w normalnej polskiej rodzinie, mam młodszą siostrę. Rodzice uczyli mnie tego bym szanowała dzieci niestety to im się nie udało!! Czuję nad wami wyższość potrafię rozmawiać kulturalnie, na poziomie nie nazywając nikogo \"ścierwą\" bądź \"kurwą\" widać jaki przykład dajecie swoim dzieciom, nie ma się co dziwić, że potem pełno lata takich po ulicy, wpadają pod samochody, popychają niewidomych i pyskują się starszym osobom!! bo niby dlaczego mają takie nie być skoro wzór do naśladowania mają we własnym domu. A może wy do swoich dzieci też zwracacie się \"pierdol się kurwo\" \"ty jebana ścierwo\" w takim razie po co wy im dajecie imiona skoro potem przekręcacie je na rózne sposoby by pozostać przy powszechnej \"kurwie\". Ktoś kto nie szanuję ludzi nie powinien mieć dzieci, ktoś kto źle wyraża się o dzieciach też nie powinien ich mieć więc w czym odbiegacie ode mnie?? ja przynajmniej mówię o tym co mnie gniecie w podbrzuszu a wy całe życie robicie to co wam każą najpierw rodzice, potem mąż i teściowa a jako stare kwoki robicie to co każą wam robić wasze dzieci!! Jesteście dnem tylko wstydzicie się do tego przyznać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Antygzub1 walnij się w czoło

Gość 2pingwin
MaZdEcZka323F współczuje twojemu dziecku, to straszne mieć taką matkę, a tak naprawdę nie weierzę, że jesteś mężatką i masz dziecko, bo twój sposób pisania świadczy o tym, że masz raczej max. 18 lat straszne kompleksy i nic nie wiesz o życiu, więc lepiej siedź cicho

Gość Antygzub=pingwin
Fuck offf a Ty jesteś nimfomanką i cichodają