Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czadunia

Mamy dzieci z lutego 2005

Polecane posty

Ja kupuję mężowi skórzane rękawiczki. W życiu nie dostał ode mnie takiego drogiego prezentu, no ale w tym roku za Kosmusia i domek należy mu się, hi hi. No i za ten sex też!!!!

Mężuś ma od poniedziałku urlop, umawiam się na przyszły tydzień do fryzjera i kosmetyczki, tralalalala :D Też zapuszczam włosy, ale chcę pocieniować. Po porodzie strasznie mi włosy wyleciały i teraz odrastają - koszmar - sterczą mi takie sprężynki, jak będą ścieniowane może to jakoś zamaskuję. Elf - super z tym wyjazdem! Wypoczniesz sobie :) Co kupujesz mężowi? Ja pomysły mam dwa na prezent dla małżonka ;) Pierwszy: poduszka - jego stara jest takim już flakiem i tylko mnie denerwuje przy zmianie pościeli! Drugi: kostiumik (dla mnie) - z sex shopu, dla podgrzania świątecznej atmosfery ;) Tylko nie wiem czy wypada??? Sylwestra spędzimy w domu - drugi raz. W zeszłym roku, jak byłam w ciąży, to tylko bym spała i nie mieliśmy szans na huczną imprezę. Teraz chcemy zaprosić znajomych, tylko nie możemy się dogadać których! Jak dalej tak pódzie, to bedziemy sami!

Mmalgosiu swietny pomysl z tym strojem :) Tylko, ze gdybym ja sobie kupila ( o ile dostalabym rozmiar na siebie ;) ) to moj maz by tylko sie usmiechnal, ziewna i poszedl spac. No chyba ze wyskoczylabym w tym w swiateczny poranek :) Katie Ty powinnas mezowi conajmniej autko nowe kupic :D A co mozna kupic bratu? matko co roku mam ten sam problem, bo kobiecie to jakos tak wiecej rzeczy mozna kupic, prawda?? A z dziecmi to juz w ogole problemu nie ma.

A z wlosami mam podobnie.Jak mnie Kubus ciagnal za nie to calymi garsciami wyrywal. Ale jest juz o wiele lepiej. Za to z przodu rosna mi takie male i smieszne i wygladaja jakbym sobie krociutko grzywke uciela. W dodatku sie kreca, a ja mam proste wlosy. Wygladam przesmiesznie, ale jakos je maskuje tymi dluzszymi. Czekam cierpliwie az odrosna....

no a my w tym roku to chyba inaczej niż zwykle :-( ja mu kupuje: panele, kafle, ścianki, gwoździe, wanne .... (słowem najdroższy prezent z dotychczasowych) a moje słonko mi: kuchenke, pralke, zmywarke, lodowke, stoliki, łóżko ..... (słowem najdroższy prezent z dotychczasowych) ;-) ;-) ;-) więc chyba już nie ma sensu pisac listu do Gwiazdora czy jak kto woli Dziadka Mroza ;-)

HA ha mamo Aniu - autko to nich lepiej on mi kupi! Ja też mam swoje zasługi, a co!

Strój ---- gicior sprawa - też bym o czymś takim pomyśłała gdyby nie fakt że chyba bym umarła ze wstydu ubierając się w to cudo :-( nie moge do figurki powrócic łeeee Mmałgosia --> wskoczyłam na sekunde na allegro i ... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75259709 tym to byś rozgrzała atmosfere i MAMA ANIA ---> twój też by nie tylko nie zasnął ale i nie przyszłoby mu do głowy czekac do rana - GWARANTUJE :-D Wyobrażcie sobie, że ja po urodzeniu i momo wyrywania przez Qbusia (non stopa) ma śliczniejsze włosy niż przed ciążą. Jest ich o wiele więcej i jakieś takie błyszczące... chociaż tyle... :-)

Czadunia - musicie mieć duuużo miejsca pod choinką na te prezenty ;) Ania - nie załamuj mnie! Co z Twoim mężem? Zawsze taki był? Z moim też się coś dzieje, mieliśmy mały kryzys i on teraz miał nieciekawie w pracy i chyba to było tym spowodowane. Mam nadzieję, że to sie wkrótce zmieni!!! Z tą \"grzywką\" to jakaś paranoja, żaden żel ani wosk nie pomaga, żeby ją ukryć! Mój brat dostanie od nas pasek do spodni (P. sobie kupił, ale jest dla niego za krótki :D )

e.l.f. --> to długo Cię nie będzie :-( no ale odpoczniecie sobie i wigilia na wkręta (tak jak my - z tą różnicą że my musimy do obu rodzin jezdzic - różnica około 100 km)

Co Wy, dziewczyny! Myślicie, że w takim stroju facet zauważy fałdki na brzuszku? Nie sądę ;) A tak prawdę mówiąc, już się zaczerwieniłam, to myślałam o takim stroju, np. pielęgniarki, czy coś takiego :)

a potem pójdziesz rodzic do szpitala a mąż będzie patrzył na te w białych fartuszkach i przypominał sobie chwile z tobą.... ja chyba bym zazdrosna była :-)

No tak, o tym nie pomyślałam! To taki świeży pomysł i nie przemyślałam jeszcze skutków ubocznych ;) Może faktycznie fajna bielizna wystarczy ;)

O wy zbereźnice;-) Mój mąż długi czas życzył sobie mnie w szpileczkacvh i w samonośkach. Kiedyś się wygłupiałam, ale teraz musi zapomnieć wariat.

O wy zbereźnice;-) Mój mąż długi czas życzył sobie mnie w szpileczkacvh i w samonośkach. Kiedyś się wygłupiałam, ale teraz musi zapomnieć wariat.

No i się powtórzyłam Dobra, spadam do mojego maleństwa a Wy sobie tu fantazjujcie do woli, papatki

Mam wrażenie, że po tych Waszym fantazjowaniu czekają Was \"stosunkowo\" udane noce! Życzę Wam tego bardzo, bo coś kiepsko to wygląda. A fałdkami się nie przejmujcie - każda coś ma!

Katie - powodzenia ulekarza! Samych dobrych wiadomości! Hihi, strój Mikołajka, to i brzuszka nie będę musiała dorabiać :D Ja już też uciekam, bo za chwilę teściowa wpadnie! Do jutra! Buziaczki dla Waszych Skarbów!

a propo \"udanej stosunkowo nocy\" ... okaże się to za jakieś 9 miesięcy .... :-) ;-)

Oj co tu sie dzieje!! Biedni Ci Wasi mezowie dziesiejszej nocy. A propo, ja sobie z jednym nie daje rady a Wy tu o drugim myslicie. U nas kiepsko sie w lozku dzieje, bo podobnie jak u Czaduni, w dzien nie ma kiedy a wieczorem na pysk padam. Gdyby tak jeszcze Kubus chodzil wczesniej spac a nie rowno z nami to mozna by poszalec. A poza tym, to moj mezulo jakis anemiczny sie zrobil. Leniuch jeden. Ale nad strojem Mikolajki warto sie zastanowic :) Maskuje wszelkie pozostalosci. Ja to najwiekszy problem z biodrami mam :o Katie powodzenia u lekarza! Elfie udanego wyjazdui!!!WypoCzhywajcie a dziadki niech sie zajma dziewczynkami!!! No i dopadlo moje dziecko klaqwiature :)

Oj Mama Ania :-) chyba twój mężuś powinien się dzisiaj bac... ;-) Jutro może mnie nie byc - przyjezdza moja mama na pomoc a ja lece po sklepach poszalec, ale w wolnej chwili wpadne do was :-D Mój mąż się cieszy że teściowa będzie haha zwaliło go to z nóg hihi Miłego piątku - papatki e.l.f. ---> wracaj szybciutko do nas... No i ... Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia....

Witajcie! Katie - co powiedział lekarz? Ja dizsiaj też długo tu nie zabawię, przyjeżdza po mnie tatuś i jazda do rodziców :) Nie dość, że dziadkowie zajmą się Klaudią, to koło nich są fajniejsze sklepy i zawsze można się poszwędać :D Jakoś przeżyłam wczorajszą wizytę teściowej...ale mówię Wam, byłam wykończona, a Klaudia jeszcze bardziej :( Ale dość narzekań! Elfie - może się pospieszę, ale odrazu chciałam Ci życzyć wesołych świąt!!! Spokojnych, zdrowych, szczęśliwych, wspaniałomyślnego Mikołaja i smacznego karpia :) Oraz szczęścia dla Dziewczynek! Poza tym życzę Ci, żebyś sobie wypoczęła!!

wpadam dzis na chwilke i wracam do pracy. tyle pracy na koniec ze nie wyrabiam a jeszcze dopadł mnie okres-jak to było fajnie jak go nie było,teraz to juz tylko powspominać.Zdecydowaliśmy ze jak bedzie w miare pogoda to jedziemy dziś na noc zeby jutro wstać już u dziadków.więc coraz mniej czasu zostało. Pomysły na prezenty macie świetne mój jak zobaczył Mikołajka to opędzic się nie mogłam.ja kupowałam kubek z podstawką podgrzewajacą na USB.bo mój kawosz jak zrobi rano kawe w pracy to pije zimną koło 15 ciągle ma cos do zrobienia i nie wypije cieplej. Kochane dzieciaczki życzymy Wam dużo dużo zdrówka, niech juz wszystkie choróbska odczepia sie od Was. Qba,Kosma,Klaudunia i Kubuś bądzcie grzeczne bo Mikołaj patrzy i grzeczne dzieci dostana prezenty, do Marysi i Małgosi chyba nie przyjdzie bo strasznie rozrabiają. a Mamom Zyczymy Wam spokojnych, pełnych miłości i radosci Świąt i aby ta magiczna atmosfera została na każdy dzień w Waszych rodzinach. dziekujemy za życzenia i do Sylwestra wtedy juz napewno będziemy.

Witam moje drogie :-) Czadunia, jak tam siostrzyczka dla Kuby zmajstrowana? A więc alergolog - dieta ok, wprowadzić zółtko, urozmaicić dynią i brokulami. Maść cholesterolowa na wyleczenie do końca tych suchych plamek, no i to czego się obawiałam - zyrtec, czyli lek przeciwalergiczny, stosować do następnej wizyty za 2,5 m-ca. Mówiła że u takich dzieci trudno rozpoznać, czy jest alergia na pokarm czy na zwierzęta. Kosma ma kontakt ze zwierzętami, więc nie wykluczone. Poza tym wcześniej miaŁ zapalenie rogówki i okulistka wtedy powiedziała mi że jeśli jest alergikiem to możliwe że pogłaskał kotka, potem potarł oczko i stan zapalny gotowy. Na śmierdzącym ohydnym mleku pozostajemy do marca-kwietnia, potem zobaczymy. Acha no i zwała bo nie mogę w Toruniu zrobić maści cholesterolowej, bo nigdzie w hurtowniach nie ma podobno tego podłoża, z którego się ją wykonuje. Muszę czekać. Żadnych testów skórnych i z krwi nie mamy narazie robić. Pozdrawiam Was i DZIECIĄTKA. Odpoczywajcie, kupujcie prezenty, biegajcie się upiększać gdzie tylko się da! A! Zapomniałam dodać, że Kosma wczoraj u lekarza w poczekalni pierwszy raz w życiu zobaczył choinkę!!! Była prawdziwa i pachnąca, z mnóstwem bombek no i jedną sobie moj chłopczyk upatrzył i od razu z niej zdjął. Na szczęście była plastikowa, bo potem rzucał nią ciągle jak w domu piłeczką. A pierwsze wrażenie po zobaczeniu choinki: ochom i achom nie było końca. No i te świateka i kabelki! Już się zastanawiam jak my zorganizujemy choinkę w domu, żeby była bezpieczna...

E.l.f - wesolutkich i rodzinnych świąt życzymy Tobie, dziewczynkom i mężowi! Odpoczywajcie i wracajcie do nas szybko. Do usłyszenia!!! ❤️

Katie - Kosma będzie mógł posmakować nowe dania na święta :) Trochę szkoda z tym zyrtecem. Klaudia też jest smarowana tą maścią cholesterolową, teraz jej używam do natłuszczania po kąpieli. Jeśli miałabyś problemy, to mogę kupić i Ci przysłać. Kupuję też w jednej aptece, bo jak pytałam w innych to wielkie oczy robili i pytali co to za maść! 100 gram kosztowało ostatnio 11 zł. Elf - wysłałam Ci kartkę na maila i hihihi, zapomniałam wpisać życzenia! Kartka raczej dla Marysi i Małgosi, żeby je na chwilę czymś zająć ;)

Mmałgosiu dziękuje za oferowaną pomoc! :-) Mam nadzieję, że jednak sobie poradzę, mój mąż dużo jeździ po kraju i gdzieś to dorwę prędzej czy później.A może w Toruniu uda mi się gdzieś zrobić, w końcu mamy kilkadziesiąt aptek i nie wierzę, że w żadnej nie będzie. A jeśli nie to na pewno poproszę Ciebie o pomoc, tylko jeszcze musiałabym przeslać Tobie receptę. W każdym razie ślicznie dziękuję za chęci. I to jest ta ze sterydami?