Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frelka

praca w Irlandii na wakacje!pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość frelka

znacie moze jakies dobre biura pośrednictwa pracy lub firmy,albo pracodawców,którzy przyjma do pracy na okres wakcji studenckich w Irlandii,ewentualnie w Anglii.Chciałabym wyjechac,potrzebuje zarobić troche pieniędzy,zebym mogła opłacić sobie dalsze studia,bede wdzięczna za pomoc:):):) pozdrawiam🌼

Gość nieznajoma25
witam droga kolezanke!!ja tez zalozylam taki topik niestety tez bez odzewu..niewiem czemu ludzie nie chca otym pisac przeciez napewno jest wielu ludzi ktorzy maja w tym doswiadczenie.. ja moge ci polecic biuro TEE z katowic..jestem z poznania i caly wyjazd zalatwialam przez internet lub telefon..wyjechalam do szkocji (niestety sama anglia zadko sie trafia jako oferta pracy bo zaduzo ludzi chce tam wlasnie byc)i jak sie okazalo na miejscu w hotelu w ktorym bylam pracowalo 7 polakow z czego duza wiekszosc tez wyjezdzala przez biuro TEE to samo co ja..ja to biuro wybralam czysto przypadkowo szperajac po necie i jak sie okazalo intuicje mialam dobra..pozatym nawet po wyjezdzie 3 miesiecznym dostajesz certyfikat z oxfordu z ktorym pewnie to tee ma jakas umowe podpisana..ten certyfikat warto miec tak dla wiarygodnosci i mozliwosci wpisania sobie potem w cv..a dostajesz go nawet jak pracujesz jako pokojowka. z tym biurem nie mialam problemow. jedyny problem byl taki ze wtedy(wyjechalam w 2004roku) biuro nie dawalo mozliwosci okreslenia sobie ze chcesz wyjechac np na czas czerwiec-sierpien..oni maja poustalane terminy co dwa miesiace z posrod ktorych ty wybierasz sobie ten ktory ci najbardziej odpowiada..i w tym czasie oni zobowiazani sa znalezc ci prace..tzn ja wybralam sobie termin wyjazdu pomiedzy 15maja a 30tym lipca i moglam wyjechac zarowno juz tego 15 maja jakby mi cos znalezli ale moglam tez wyjechac dopiero ostatniego lipca..no i mi sie trafilo tak ze wyjechalam 27 lipca z polski a wrocilam prawie z ostatnim pazdziernika..troche to byl problem bo mialam jeden egzamin zalegly i niedlugo wylecialabym ze szkoly za nie zdana sesje ale wszystko skonczylo sie dobrze.. wyjasnilam wszystko z dziekanem.. wejdz na stronke tego biura i zobacz jak to teraz u nich wyglada.. jesli zdecydowalabys sie wyjechac to radzilabym ci wybrac jeszcze wczesniejszy termin wyjazdu zdac sesje wczesniej i wyjechac bez problemu..jak zostaloby ci jeszcze troche czasu do pazdziernika to zawsze mozesz zostac tam w pracy dluzej niz te trzy miechy i zarobic wiecej kasy bo bardzo czesto pracodawcy sami pytaja kiedy wyjezdzasz do domu i nikt po 3miechach cie z tamtad nie bedzie odsylal spowrotem..a prawda jest taka ze kazdy tydzien pracy wiecej to naprawde sporo kasy..mam nadzieje ze wszystko zrozumiesz z tego co napisalam..pozdrawiam i powodzenia w zalatwianiu wyjazdu.. aha jeszcze jedno..jak naprawde chcesz wyjechac to zacznij za tym chodzic juz w okolicach stycznia czy lutego bo naprawde bardzo duzo ludzi na lato wyjezdza i czesto liczy sie to kiedy kolejnosc klienta.. :):):)

Gość frelka
strasznie Ci dziękuje za wszytskie informacje,jestem bardzo wdzieczna i wszystko zrozumiałam:D wszystkiego sie jeszcze dowiem o tym biurze i bede próbowac,byłabym taka szczesliwa jak by sie udało!!!!!!jaa dobrze,ze znalała sie taka dobra duszyczka jak TY🌼 jeszcze raz wielkie dzieki i pozdrawiam cieplutko:)