Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapa w modzie

Czy marynkarka pasuje do dżinsów?

Polecane posty

Gość klapa w modzie

Chcę się tak ubrać na randkę z nowo poznanym facetem. Czarna marynarka, bardziej żakiet na jeden guzik, lub jasny żakiecik,pod to sweterek ecru lub bladoróżowy, brązowe kozaczki na obcasie i tylko mam problem ze spodniami...Jak ubiorę w kant to będzie za elegancko, a dżinsy pasują? Co w ogóle sądzicie o tym stroju? Może jakieś dodatki?

Myślę że lepsze będą dzinsy. Do tego weź brązową torebkę i długie, brązowe kolczyki. A może jakaś broszka na marynarce zamiast kolczyków? Sweterek proponuję różowy, będzie się wyróżniać, brązowy i różowy ładnie wygląda razem .

Gość hmmmmmmmmm
Ja to sie za bradzo nie znam, ale do czego będą pasować brązowe buty? Marynarka i dżinsy tak, ale tylko dżinsy dobrej jakości, nie jakieś streczowe z jaramarku z brokatami, do tego może jakaś broszka żeby ożywić marynarkę, kolczyki kolorowe, najlepiej z brązowymi korallikami na srebrze, torebka brązowa, jeśli buty zamszowe, to torebka też, a sweterek pasuje, czarny lub beż ładnie wygląda z różem.

Gość hmmmmmmmmm
Laura widzę że mamy podobne wyczucie:-D

Gość klapa w modzie
a co myslicie o pawich piórach?

Gość wszystko ok
ale jak ktos wspomnial powyzej...czarna marynareczka nie idzie w parze z brazowymi butami....jesli mozesz albo zamien marynarke na brazowa lub bezowa a jesli chcesz zostac przy czarnej marynarce to zamien buty na jakies czarne:)

Gość klapa w modzie
Nie mam:-( Czarną,białą i ecru...ale biała jest za lekka na tę pogodę, najlepiej mi pasuje ta czarna, lub ecru...kurcze najgorsze jest to że nic nie mogę dokupić bo nie mam kasy... a buty może lepiej czarne? Mam je kupić w poniedziałek, upatrzylam brązowe zamszowe, ale może lepiej zainwestować w czarne...co myslicie?

Gość a u nas to modny z brązem
jest mocny turkus, różowy już nie jest trendy, więc jasne dżiny do brązowej marynary, turkus bluzeczka, turkus dodatki, torebka i buty brąz i oki

Gość lenka__
Dziewczyno, wierz mi, ze facet nawet nie zwroci na to uwagi, czy masz buty brazowe, czy czarne......oni takich szczegolow kompletnie nie registruja!!!

No właśnie mi się wydaje, że czrny do brązowego (takiego czekoladowego) zupełnie nie pasuje. Ja mam właśnie ten problem, że kupiłam sobie śliczne czarne kozaczki, a teraz mam upatrzoną cudną czekoladową spódnicę, ale przeciez jej nie załoze do czarnych kozaków!!! Wiec teraz musze zbierac na drugie kozaki, ech... :)

Gość wszystko ok
brazowe buty sa fajne ale pod warunkiem ze masz co do nich nosic!Do brazowych butow pasuja brazy beze zielenie fiolety roze .Jak najbardziej pasowala by ecru marynarka do tych bucikow....no ale w zaleznosci tez czy jest ona cieniutka czy tez solidniejsza jak na terazniejsza pogode przystalo!A jaki masz kolor wlosow??Bo to tez wchodzi w rachube

Gość klapa w modzie
MI się wydaje, że brązowa spódnica bardziej pasuje do czarnych butów niż na odwrót...nic, kupię sobie brązowe, ale w takim razie jakie spodnie nosić całą zimę? Ja mam kilka par czarnych, ładnych , z kantem, one opadają?

Gość wszystko ok
turkusy tez slicznie wygladaja z brazem.Zgodze sie.Ale nie chodzi tutaj aby kolezanka sobie cos kupowala a dobrala z tego co ma w szafie chyba....

Gość klapa w modzie
Włosy mam takie niżej podbródka, brązowe, lekko wpadające w kasztan, proste... Jestem wyskoka, mam 178cm, szczupła, więc mogę nosić wszystko...a marynarka nie jest taka masywna, raczej lekka, na poszewce, ale chyba bardziej na lato kurcze....materiał jakby taki błyszczący...bardzo ładna.

Gość wszystko ok
no skoro masz duzo czarnych spodni to musisz koniecznie pokupowac sobie jakies sweterki przeplatane braz z jakimis kolorami i jakas torebke lub dlugi szal brazowy...tak aby wszystko ladnie wspolgralo ze soba!

Gość wszystko ok
ok tu jest plus masz brazowe wlosy :) tak jak juz wyzej powiedzialam jesli pokupujesz sobie jakies dodatki w brazach to bedzie wszystko ok .Wazne abys nie chodzila w roznych kolorach kazdy z innej parafi....mysle,ze wiesz o co mi chodzi ;) Dopasuj np duzy brazowy pasek skorzany itp pomysly i wszystko bedzie pieknie wspolgralo ze soba!

Gość klapa w modzie
No to w co ja mam się ubrać?Myślłam jeszcze żęby zostawić tę marynarkę i ubrać sam sweterek, on jest sliczny, ecru, ale cieniutki i zmarznę...nie mam więcej ciuchów...to mogą być brazowe buty i czarna marynarka?

Gość kobieto to ty masz tylko
3 bluzeczki i same czarne spodnie plus jedne dzinsy? Moze cos jeszcze znajdziesz w tej szafie?

Gość klapa w modzie
tylko...ja nie mam ciuchów...nie mam kasy na nie...:-( Mam: spódnicę brązowy sztruks spódnicę szarą w różową kratkę różówy sweterek rózowy sweterek ale to taki mocny róz czrny rozpinany beżowy beżowy ale bardziej bluzeczka bialy golf czarne spodnie razy 2 dżinsy, ale tylko jedne dobre jakości butów na razie brak... doradzcie mi coś....może coś , co powinnam koniecznie kupić...ja mam 21 lat

A może brązowa spódniczka,np kabaretki ecru, biały golf i na to jakiś brązowy pasek? Plus oczywiście brązowe kozaczki. I do tego powiedzmy jakieś kolczyki w kontrastowym kolorze, np zielonym lub turkusowym albo czerwonym i w tym samym kolorze paznokcie? Jak myślicie, laski?

Gość klapa w modzie
Ja kabaratek nie założę....paznokci nie maluję, bo mam na razie króciótkie...kurcze on sie mną zainteresował jak bylam w czarnej sukieneczce, szpilkach, a jak mnie teraz zobaczy, to ucieknie....kurcze czemu ja taka biedna jestem?;-(

Gość gaaska
jak fcet zainteresowal sie twoim wygladem a nie toba sama to jakis palant jest. a poza tym jak ktos wspomnial normalny facet nie zauwazy jakie buty wlozylas.

Kurcze,jeśli dobrze się opisałaś to jesteś jak najbardziej klasyczna dziewczyna i tak się ubieraj nie pędż za modą ,bo i tak nigdy nie nadążysz.Jesteś wysoka to kup sobie klasyczne czarne pantofle i do nich załóż czarne spodnie.Rozumiem ,że masz coś na kształt bliżniaczka,to to załóż i może nie będziesz super modna,ale przynajmniej będziesz sobą.

Ja tam nie patrzę na takie głupoty:-) Pamiętam że kiedyś ubrałam na randkę różowy golf, czarne buty, dżinsy, i do tego niebieska ortalionaowa kurtka, bo akurat innej nie miałam(pryzjechalam do koleżanki tylko i akurat poznalam mojego M.) i jemu sie bardzo podobało...nie stresuj sie tak, ubierz to co masz, buty proponuję kupić czarne, bo jeśli ma się mało ciuchów, to lepiej potem dopasować...ja połączyłabym tę szarą spódnicę, do tego różowy sweterek o ile jest elegancki i nie jakiś rażący, do tego ta czarna marynarka, ale w sumie po co marynarka?I tak musisz chyba załozyć płaszczyk na to i czarne kozaczki. NIe wiem czy pasuje, czy jest z poletem, ja czulabym sie w tym dobrze. Ja zawsze podziwiam dziewczyny które potrafią się modnie ubrać i czasami próbuję sobie coś takiego skompletować, ale żle się w tym czuję, po prostu za odważne dla mnie:-) Ktoś ci tu dobrze radzi, jak jesteś klasyczna to ubieraj sie klasycznie, żadne kabaretki, normalne rajstopki i więcej luzu:-)

Gość lenka__
Ucieknie, zwariowalas????? Za bardzo sie tym wszystkim przejmujesz, i brak Ci poczucia wartosci.....tak jak juz mowilam, wierz mi, ze facet nie bedzie zwracal uwagi na szczegoly, im to jest obojetne, czy masz brazowe, czarne, zolte itp. buty!!! Wazne, zebys byla zadbana: czyste lsniace wlosy, delikatny makijaz, zadbane rece, dobry perfum!!! A jesli facet bedzie zwracal uwage na szczegoly typu kolor butow, czy marynarki, to znaczy, ze albo jest pedalem, albo kompletnym kretynem, zadufanym w sobie!! A po zatym, zobaczysz, ze on tez bedzie calkiem normalnie ubrany, i napewno nie warjuje, tak jak ty teraz :)!! ZYCZE UDANEJ RANDKI, GLOWA DO GORY!!!!

Gość klapa w modzie
No tak, ja wiem, ale randka się skończy a ja chcę chodzić w końcu z gustem i smakiem, a mi to wcale nie wychodzi. Chciałabym się tego w końcu nauczyć i zacząć ubierać się jak przystało na młodą elegancką kobietę....

Gość klapa w modzie
A jakie te kabaretki i do czego je nosisz? Ja rok temu zalożyłam na sylwestra i tak się żle czułam, że kolega jechał ze mną na stację i kupiłam czarne rajstopy, za małe:-)