Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Takis dostanie kopa w tyłek od osobistej wrednej siostry jak będzie się bawiła w odwlekanie leczenia. I tak się dowiem od szwagra i jej doroslych córek czy jest koniecznośc pójścia do szpitala czy nie. Nie wywinie się od tego jak będzie trzeba;-) Jakiś czas temu, już dość dawno, zmieniałam program pocztowy i przez to straciłam Wasze zdjęcia. Po mojej prośbie o ponowne przyslanie mam zdjęcia Bosanovy, Dajenki, Spinky, Kubusia, Dosi i Ewci. No i to ostatnie Foreverka z Częstochowy:-) Bardzo ładnie proszę o podesłanie też zdjęć innych miłych buziek:-) Ja też wyślę. A z naszą Bosą, to jak z Pszczółką Mają, pamiętacie piosenkę? \"Gdzies jest lecz nie wiadomo gdzie\" :-)

🌼 Ewciu..no coś Ty..obraziłam się? Za co..za to że się o mnie martwisz?? Dziękuję wręcz..ale to naprawdę nic takiego..trzeba to tylko zrobić..i to szybko żeby nie przerodziło sie w coś wstretnego!Ewa wie co mowi ..a ja Jej wierzę..i dlatego nie będę ..chyba zwlekać..chociaz boje się jak cholera:):):) Ja w sprawie ślubów zakonnych tez nie umiem pomóc..choc bardzo bym chciała. U mnie w klatece..ale to śmieszne:):) mieszka rodzina której Syn jest w seminarium..Nie wiem czy to, to samo..ale jakos nigdy nie zgadało się \"co i jak\"..dlatego nie mam bladego pojęcia..co w takiej sytuacji wypada..a co ..nie:):) MarMi..jestes KOCHANA:):):) ale ten \"kop\" mie będzie potrzebny..ja juz podjęłam decyzję..ale zobaczymy co po USG powie lekarz:) Koleżaneczki..jak pisałam wczoraj..zaplanowałam pare rzeczy..i ten mój \"podły\" charakter znowu zrobil swoje:):):) Wszystko zrobiłam:) i jestem padnięta:):) Dlatego żegnam się z WAMI cieplutko do jutra..całuję👄👄👄 Zagielku..jak dobrze Cię widziec..a właściwie czytać..czego nie można powiedziec o Bosanowie:(:(.

Moje Wy kochane psiapsióły!!!!! Jestem i szybko lecę do Was.Juz 5 dni po weselu,a my nadal zyjemy jak na kraterze.Szybko i do końca.U nas jest taka tradycja,ze po weselu spotykamy sie z e swoimi przyjaciółmi i musimy ich ugościć. Dzisiaj bylismy z wódeczka weselną i niedawno wrócilismy. I tak codziennie od poniedzialku.Jesteśmy bardzo zmeczeni ale szczęśliwi,ze to juz się skończyło. Bardzo Wam dziekuje za słowa wsparcia i za pomoc duchowa,bez której byłoby mi bardzo ciężko. Zapraszam Was na kieliszeczek weselnej. I na ogóreczka malosolnego.To na zdrowie.Ale pijemy do dna. Za zdrowie i szczęście moich najukochańszych dzieci. Wesele udalo sie super.Bylo ok.65 osob.Bawiliśmy sie do rana.Ok.5 wrócilismy do domu.Przespaliśmy sie troche i poprawiny.Ńa razie żyjemy jak w transie.Młodzi wyjechali nad morze do Laz razem z wnusią. My z mężem mielismy wyjechać we wtorek,ale nie mielismy sily sie pakować.A poza tym u nas ciągle goście.Wiec zostajemy w domu i na przyszly tydzień zajmiemy sie porządkami w domu.Moze jakis mały remoncik??? Wysylam Wam kilka zdjęć z wesela.Jeśli do kogoś nie dojdzie,to proszę napiszcie Pozdrawiam Was kochane,mam zaleglosci w czytaniu naszego topika,ale nadrobię wszystko i napiszę więcej.Pa. Gaszę juz.Do jutra.

Gość ewelina46
Bosanova ,jak dobrze ,ze to rozrywki ,a nie co innego zabierają ci czas.Pijemy jednego kieliszka weselnego ,przekąszamy małosolnym i moze pomidorkiem z cebulka.Powodzenia wszystkim.

Gość swiezo po 4dziestce....
Witam drogie panie, wlasnie odkrylam ten temat i chce sprobowac mojego szczescie. Moze ktos mial/ma ten sam problem. U mnie to jeden z wielu niestety ale jeden z bardziej denerwujacych. Niedawno wrocilam z urlopu i wlasnie ogladalam tam porobione zdjecia, wszystko bylo dobrze do czasu .... gdy na jednym z nich pojawilam sie JA, a zwlaszcza moje ogromne i zwiotczale przedramiona. Dostalam szoku, wiedzialam ze jest zle ale nie widzialam ze az tak 😭. Tutaj moja prosba do was: jak sie tego pozbyc, jak uformowac i ujedrnic. Macie moze jakies sprawdzone metody (chirurgia plastyczne ze wzgledow finansowych nie wchodzi w gre :() Pozdrawiam i zycze dobrego dnia

Witam wszystkich . - Bosa nareszcie - już miałam zamiar wysłać za Tobą, list gończy :) Druga (po mnie) oczytana osoba w poczekalni :D....Ofka mam rację ? ;) Zdjęcia doszły - piękna para młoda...młodość sama w sobie jest piękna. Ładny dziś dzień, zaraz wyruszam w plener - narazie dziewczynki ;)

:):):):):):):) Bosa..wreszcie..❤️ Ja na króciutko..jutro mam trochę gości..z powodu naszej rocznicy ślubu..zapowiedziała się teściowa..i szwagierki!! Mam troszkę roboty jeszcze...została mi do pokrojenia sałatka i takie tam:):):)A ..szkoda gadać:) Może wejdę sobie wieczorem..narazie zmykam..papapa👄👄👄

Spinky,dzięki za mile powitanie po latach...Ja też Cie witam serdecznie po wojażach mazurskich.A gdzie dzisiaj byłaś w plenerze???? Ja też właśnie wrócilam z wioseczki,bo tam jest najpiekniej,gdy w mieście jest gorąco i parno. Ewuniu 4444,wcale sie nie dziwie,ze wyjeżdżasz i szukasz ukojenia u Taty.Tym bardziej,ze masz tam swoje ukochane roślinki i rodzinę kolo siebie..........Ewo,wpisalam ten numer,choć mi nie pasuje,ale mamy tu wiecej Ewuś i nie chcę czegoś namieszać.......:D Ewciu 39,dzieki za codzienne kawusie i herbatki.Jesteś w tym najlepsza. A jakie pyszne potrafisz parzyć.Cieszę sie,ze nakrzyczalaś na Takiska.Moze wreszcie zacznie dbać o siebie?????:D Basiu,to najwyższy czas,żebyś wzięła sie za swoje zdrowie.Co dzieciom i wnukom po chorej matce i babci????Żadnego pozytku z Ciebie kobieto nie będzie.A mąż ,nie chcę pisać tu morałów,ale uczynisz go młodym wdowcem. BAŚKA nie denerwuj Ty nas.:(:(:( Dziękujemy Dajenku za pozdro.....I życzę Ci zalozenia dobrego internetu,który by działał bez zarzutu.Buziaczki👄 Żagielku,zuch z Ciebie,czuję,ze juz nie toniesz w głębi życia. Stawiaj na macicę i przyj do przodu...........Powodzenia. Ksymciu,jak Twoje samopoczucie???? Pracujesz jeszcze??? Bo przeczytalam,ze wybierasz sie juz na zwolnienie do końca ciąży. Jeśli mozesz sobie na to pozwolić,bo masz pewny etat,to sie nie zastanawiaj.Warto poświęcić sobie i dziecku więcej czasu.Ominiesz te cholerne stresy dnia codziennego i urodzisz zdrowego czlowieczka.Buziaczki👄 Ewelinko 46,dlaczego mnie poszukujesz??? Ja sie nie zgubilam.Juz jestem.Tylko mi napisz z jakiego wąteczku tu przybyłaś????Pozdrowka dla Ciebie. MarMusiu,juz wiadomo gdzie jestem.W domku sobie siedzę przy kompie.Stęskniona za wami i piszę i nadrabiam zaleglości... A 4 września maszeruję do pracuni.Juz mam nerwa strasznego. Ale rzeczywistości nie zmienię. Muszę sie pogodzić z tym.Buziaki. A Pani świeżo po czterdziestce mogłaby chociaz podać swoje imie.Nie potrafie tak pisać do osoby bez tożsamości.Więcej odwagi,a na pewno sie świetnie zrozumiemy.Tez mamy wiele podobnych problemów. a zauwazamy je zwłaszcza wtedy,gdy oglądamy swoje fotografie............ Przyszla zwrotka zdjęć.Nie dostała Takis,Dosia,kubuś,Marmi i Ilona. Napiszcie czy probować wysyłać powtórnie???

Takisku mój kochany!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Przesyłając gratulacje! z okazji jakże pięknych 20 Godów życzę Wam abyście dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze uśmiechnięci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć. 20 lat temu przysięgaliście sobie wierność i miłość nieskończoną, w tym dniu ludzie dowiedzieli się, że zostałaś jego żoną. Przez te lata całą swoją miłość na niego przelewałaś, dzisiaj niech Ci podziękuje, że to Go wybrałaś. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Piję oczywiście za Wasze zdrowie i życzę następnych 20 szczęśliwych wspólnych lat.

No! Znalazła się zguba! Super! Pewnie że wysyłaj, aż do skutku. A co do rocznicy Takisa - zgadnijcie kto był świadkiem na tym ślubie :-)

Gość ewelina46
Bosiu jestem z Zanikowego Zapalenia pochwy i Mięśniaków. Tam na gorze postu ,któraś z dziewcząt podala ten namiar i zapraszała na topik.Ale miałam mało czasu ,żeby tamte bardzo ważne dla mnie rzeczy przeczytać,a nie tylko wchodzic w inne strony.Teraz juz mam czas ,aż za dużo.Szczególnie o takiej porze jak dzis. Hiii ,hiiii dziś ja wstawiam wode na kawe, a każda sobie zaparzy wg.upodobań i smaków. Ja tez wracam do pracy ,tyle że 30 tego ,mam taka nadzieje.A tam czeka mnie...2 mięsieczna zaległość w pewnych sprawach, dobrze ,ze wakacje są i urlopy ,to da się żyć.A reszta - kobieta nie mężczyzna i wszystko przeżyje !Buziaki dla wszystkich. acha ,a ta ewelina to od Hańskiej ,bo jaki nick wymysliłam to juz był....i 46 dodałam ,i gra muzyka,tak zdesperowana byłam ,żeby Bosanove dopaść i...wcale mi nie weselna chodziło, tylko o dziewczynę Sylwie,która w 7 miesiącu urodziła martwego synka i...Bosiu ,nie bardzo wiedziałam co mam napisac.Liczyłam na wsparcie .Przejęłam sie bardzo i jeszcze jedna schorowaną dziewczyna.Ale teraz juz bedziesz i inne tez wrócą z wojaży ,szpitali itp.I trochę sie zagęści.Smętna Marysia

Gość ewelina46
Dziewczyny z Poczekalni ,dlaczego jestem ruda,wredna nie jestem?ani aż tak namiętna.No i nauczcie mnie robić takie usteczka w ciup i uśmieszki.Szlaczki bardzo ułatwiaja kontakty interpersonalne.Mogłabym skonczyć z hiiiii hiiiii i byłby :-)

Gość ewelina46
;-) , :-( ,{:-) ,|-D , :-(" , :'-( , :-/ , |-0 :- ] , :-@ ,:-7, :-*,:-P to są wprawki, zdaje sie ,że wiem o co chodzi...hm....

Gość ewelina46
kwiatuszki ,usteczka , łapka ,nie potrafie , nie o to chodzi.Chyba sie jeszcze płoże.Buziaki

No nareszcie jestem w domciu,czyli z Wami Marmi,wcale nie musze zgadywać,bo wiem kto byl świadkiem na ślubie Basi.:D:D:D Lideczko,wyslałam juz 3 raz,ale na Arfi. Może teraz dojdzie???Jak samopoczucie przed 1 września??Czy wracasz do szkoly?? ❤️ Smęteczko ,Maryniu kochana.Dobrze,ze się ujawnilaś,bo do końca nie wiedzialam z kim mam kojarzyć Ewelinkę.Cieszę sie,ze tu trafilas. Tutaj panuje prawdziwa rodzinna atmosfera.Dziewczyny sa prawdziwymi przyjaciółkami, pociesza i pomogą........W poradni ginekol.tez jest oky,ale tam malo zaglądają,choć niektóre babki sa wspaniale.Duzo przenioslo sie tutaj.Choć Wiki pisze i tu i tam. Wikusia,to nasza OSTOJA,wie kiedy zgromić,a kiedy przytulić.Chyba wyjechala,bo do niej niepodobne,zeby sie tak dlugo nie odezwala.❤️Myślę,ze po niedzieli odezwiecie sie głośniej.Pozdrawiam.Dla Was👄

🖐️hej Forever....straszna z Ciebie gaduła :D:D:D - Takisku ❤️z okazji rocznicy wszystkiego najlepszego. Po pierwsze - dużo miłości :) Po drugie - dużoooo miłości :) Po trzecie - jeszcze więcej miłości. :D .... miłość najważniejsza jest, gdy w życiu miłości brak, to tak jakby skończył się świat :) - Puchatku odezwij się do nas.:) Co u Ciebie słychać ? - Ewelina - http://www.forum.o2.pl/emotikony.php Dla wszystkich piszących i milczących🌻👄🌻

Gość swiezo po 4dziestce
Bosanova oczywiscie ze podam swoje imie. Nazywam sie Ania i jak wynika z nicku niedawno skonczylam 40 lat. Z niecierpliwoscia i nadzieja czekam na wasze rady, moze znacie jakies domowe, sprawdzone sposoby - bede wam bardzo wdzieczna 🌻 🖐️

DZIĘKUJĘ..ZA PRZEPIEKNE ZYCZENIA..❤️ Witam cieplutko dwie nowe koleżanki..Ewelinko..dlaczego nie chcesz tu być..a tylko \"podczytywać\"..Bosa ma rację..tu panuje NAPRWADĘ .rodzinna atmosfera..i jest tak jak powinno być..NORMALNIE !!!! Aniu..to samo tyczy się do Ciebie..WITAJCIE..i bądźcie..jestem głęboko przekonana że pisze w imieniu Wszystkich koleżanek!!!!!!!!!!!!! No juz jestem po wizycie..i jest ..w porządku..nawet dośc sie udało..a to najważniejsze..Jeszcze tylko w następną niedzielę reszta gości..i będzie 20 rocznica. \"Odświętowana\" :):):):) MarMi..rzeczywiście była świadkiem na moim ślubie..i gdyby się wróciło te 20 lat do tyłu..tez by byla:):):) Tak mi się dzisiaj wzięło na wspominanie..i wiecie co?? Jak tak patrzę sobie na mojego Kaziczka..i myślami cofam się wstecz..jaki był..jaki jest..i jaki pewnie będzie..to tak mi CUDNIE..Itak jestem wdzięczna Bogu że jakimś sobie znanym sposobem połączył nasze drogi..Ze nawet sobie trochę popłakałam..ale to z radośći!!!! No dziewczynki..idę sobie już lulusiać..trochę zmęczoną Basią jestem:):):)Ewcia pewnie jutro rano kawkę zaparzy:):) A ja mam dużo(zostało) dobrego ciasta..to będę częstować.Was zapraszam na szampana , ciasto i tort..ale dopiero 23..bo to prwadziwa data mojego ślubu!! Zeby NIKOGO nie pominąć..całuję Wszystkie..i do jutra👄👄👄👄👄

🖐️ Witam dziewczynki.....po pierwsze gorące życzenia wielu szczęśliwych dni dla Takiska i jego Kaziczka z okazji pięknej rocznicy......jak napisała Spinki, duuuuużo miłości......👄 Po drugie kawusia z rana tradycyjnie........a ciasto owszem, ale troszkę później...:) Mój pobyt na wsi zaliczam do udanych, było wesoło i fajnie......pogoda też dopisała. Wczoraj byliśmy z mężem w pobliskim miasteczku. Tam raz w miesiącu organizowane są targi staroci....może to zbyt szumnie nazwane bo jest tam zaledwie 10 stanowisk, ale rzeczy fajne. Bardzo lubimy oglądać takie stare przedmioty. Na wiele nas nie stać, bo ludzie bardzo wysoko cenią sobie takie rzeczy, ale musze się pochwalić, że skusiliśmy się na małą przeszkloną wiszącą szafkę za całkiem niską cenę. Tak bardzo mi się podobała, ale założyłam z góry, że będzie droga. Okazało się, że przeciwnie i w związku z tym nie zastanoawialismy się długo......:) Teraz już wisi na ścianie i muszę tylko poszukać jakiś drobiazgów do niej.....:) Bosa - cieszę się, że już jesteś, bo wszystkie zamartwiałyśmy się, gdzie Ty się podziewasz tak długo.....bardzo fajnie, że wesele się udało, chociaż napewno była to bardzo męcząca dla Was impreza. Poczty jeszcze nie otwierałam, ale zaraz to zrobię.

🌼 Ewciu..ciasto przygotowane:).. Basiu..ja tez nie mam zdjęć..!!!!! Dziękuję za zyczenia Ewciu:):) Muszę iśc teraz z moim telefonem..wpadł mi do wody..chyba się zepsuł:( Kurcze.znowu wydatek:):) Zaraz wrócę..papap👄👄

Witajcie 🖐️ Długo mnie nie było a tyle tego się zebrało ,że nie wiem od czego zacząć. Byłam tak daleko ,że już dalej chyba w życiu nie będę......odwiedziłam naszą kochaną Ofeczkę. Było cudnie!!!! Buziaczki wielkie dla Ofki 👄 👄 👄 Witam pięknie nowe koleżanki 🌼 Takiskowi gratulacje!!!! 🌼 Tak jestem zmęczona podróżą ,że już więcej nic nie napiszę -chyba się prześpię trochę, bo spanie w pociagu ,to nie spanie. Bosii -ja też poproszę jeszcze raz ,bo nie doszły fotki.

Bosa, coś te zdjęcia nie chcą do mnie dotrzeć :-( Jesli będziesz próbowała jeszcze raz wysłać, to na ten adres, który jest podany tutaj. Ten drugi nie przyjmuje dużych załączników. Spać mi się chce a mam dziś pelno załatwiania i tłumaczenia.

BOSA - dziękuję za zdjęcia....:).....dotarły i są bardzo ładne, młoda para piękna a wesele widać udane, bo wszyscy są uśmiechnięci i roztańczeni :) 👄

A ja nie mam zdjęć..i nie wiem jak wygląda Młoda Para:(:( Ale jedno wiem :):) Bosa będzie probować aż do skutku..i zobaczę:):) Dosiu..dziękuję:) Narazie dziewczynki \"zrzucają\" mnie z kompa..mają jakąś nową grę..i muszę isć:):):) papapapa buziaczki👄👄👄

Fajnie,że jesteście.❤️ Probuję juz od rana wyslac Wam te zdjęcia i mi nie wychodzi.Caly czas otrzymuję wieadomość,ze została wygenerowana. Nie dostaly tylko Lidka i Basia.Probowalam już ze 6 razy.Ale wieczorem jeszcze raz spróbuje.No,moz 2-3? Aż do skutku. Forevciu,Spinky,Dosiu,Ewo 44 co tak malutko??? A Kubusia to juz długo nie bylo.Tak Cie tu Malgosiu brakuje.Pa.

sprostowanie -nie wierzcie Dosi że Nowy-Targ to juz koniec świata:D ,przy okazji dzieki za podrzucenie zdjęc. Bosi tez dzięki za fotki z wesela ,aż się łezka w oku kręci toż to niedawno w pieluchach było a teraz ślub jeszcze nie przejrzałam wszystkich bo strasznie wolno mi komp chodzi ale widzę że fajne. Takis spóznione zyczenia ale szczere- samych słonecznych dni i duuuuużo zdrówka . Spinki -żółte kartki to był Twój pomysł,nie zwalaj na mnie :D:D Tygrys co Ty się taki małomówny zrobiłeś?będzie nagana!!! witam wszystkie nowe twarze w poczekalni a pozdrawiam WSZYSTKIE

Ofka z Dośką sie spotkały Innego wyjscia nie miały Nic nam o tym planie radosnym Nie powiedziały języki swoje zasznurowały Teraz wspomnień mają bez liku Chyba nam o tym spotkaniu troszeczke opowiedzą. Mówcie dziewczyny jak było?? Bo mi mózg bryknie z ciekawości. Dajcie jakies zdjecia szybko:D

Dlaczego my nic nie wiemy o spotkaniu Dosieńki z Ofeczką??? Proszę o zdjęcia ze spotkanka.I to szybko proszę!!! Takisku,chyba mi się nie uda wysłać do Ciebie.Próbuję i nic!!!!!!!!! Do Lidki chyba poszły przez tlen.Ale nie jestem pewna czy poszly wszystkie dobre,bo mi się numery pokrywaly i chyba jej kaszankę wysłałam.Marmi,napisz kochana dwa słówka. Tak Tygrysku,pobrykaj im trochę i mnie też.:D:D:D