Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Sprawdzałam na każdym forum jest taki link zgłoś do usunięcia. Za pomocą tego można kasować posty, tzn zgłaszać do wykasowania i to chyba jacyś admini forum rozpatrują i usuwają jak coś zasadnie zgłoszone. Więc bez obawy nam topiku nie zamkną. Miłego weekendu z dłuższą nocką, a u mnie koniec laby na 2 zmianę dziś do pracy. Pozdrawiam cieplutko.

Zawirowanie w pogodzie i domu. Jesień w pełni. Gary , kompociki , winka , kapucha......Rany , kiedy ja z tego wyjdę??? Jakoś nie chce mi się usiąść przed tą bezduszna maszyną..Tyle roboty , a jak zrobię sobie przerwe to wkładam nózie do miski z wodą, stawiam sobie herbatkę ,biorę książkę i miło mi....:) Co u was?? Takisek choć przesyła nowoczesność w domu i zagrodzie:D:D Zbiory ogórków u niej dostatnie...:) A u reszty??? Miłego weekendu.🖐️

No proszę!! Jak pisałam przed minutką to mi brakowało chyba strony i dlatego jakoś wyszło mi nie na temat....:( Ksymciu🌻 jak dawno nie było wieści od ciebie. Fajnie , że układa ci się w pracy ( nie wazne jak osiągnięte- liczy się efekt).i chłopaki rosną. Mieszkanie to faktycznie problem , ale teraz to nawet nie wiadomo kto ma lepiej. Właściciel czy ten co podnajmuje.... Takisku🖐️ taki piesek to radość . Uwielbiam owczarki. W ogóle uwielbiam psiaki.Byle nie ratlerki...Jakoś do nich nie mogę się przekonać.Ni pies , ni komar... Dajen❤️ już wróciłaś ? MIło ..A kiedy nad morze zawitasz?? 👄 dla wszystkich

Witam🌼 No dzisiaj WIELKI dzień dla mojej córci..Zaraziła mnie już tym stresem który sama przeżywa..chociaż znając rodzinę narzeczonego(moja koleżanka) to nie co sie denerwować!!wszystko już przygotowane..o 17 zaczynamy:) Naszata ale rozśmieszyło mnie porównanie ratlerka do komara.Zaraz sobie to wyobraziłam..fajne> :) Podeślę Wam kilka zdjęć dzieci..jak podrosły..zdjęć mojego nowego pieska..Fajny jest..ale gryzie wszystko i wszystkich:) Pozdrawiam i ściskam..❤️

Takisku gratulacje z okazji zaręczyn córci!!! ale jeszcze troche....i nasi synowie będą się za narzeczonym rozglądać. Pozdrawiam cieplutko w słoneczną niedziele 👄

Ksymciu! Nie strasz!! moje mają 17i 18 !!:O niech się jeszcze nie oglądają .... Takisku 🌻 gratulacje dla córki.Niech im się układa. Na zdjęcia oczywiście czekam.. Wczoraj już odczułam nadchodzące święto. Pierwsze sprzątania grobów. Na cmentarzu reorganizacja- Poprzestawiane boksy ze zniczami. Musiałam szukać bo z przyzwyczajenia dotarłam w stałe m-ce i kicha:(

🌼 Witam..no moja córcia już \"po słowie\":) Pierścionek sliczniutki..zięć przyszły fajny..rodzice też..czegóż chcieć więcej!! Ale to dopiero początek tej długiej drogi..początek zawsze jest fajny..zobaczymy..CZAS pokaże!!! U mnie w miarę w porządku..teraz przydałoby się DUUUZZZOOOO kasiorki..Wesele w czerwcu w 2010 roku..to jeszcze trochę czasu mam żeby się przygotować!! Ale 160 osób trzeba nakarmić ..napoić.. trochę trzeba uzbierać:D:D U mnie mała przychodnia..(jeszcze nie szpital) Dzieci chore..mama tych dzieci też..ja również jestem przeziębiona..Ale ja ponieważ jestem \"stara nomenklatura\" jakoś sie trzymam!!!! Pozdrawiam..całuski przesyłam👄

Pozdrawiam wszysytkie moje wirtualne koleżanki i przesyłam fluidy zdrowia dla wszystkich potrzebujących. Takisku takie duże wesele to w dzisiejszych czasach wyzwanie - życze Ci jakieś dobrej wygranej - kufereczek stóweczek daj Boże... Naszata czas leci szybko i nim sie obejrzymy i my też będziemy teściowe.

Witajcie🌼 Firma podupada finansowo. Szef przychodzi do swych kilku pracowników. - Wiecie, że nie wiedzie się nam ostatnio najlepiej. Niestety, muszę kogoś zwolnić. Nie podjołem jeszcze decyzji kogo. Może ktoś z Was dobrowolnie odejdzie? Zastanówcie się. Wszyscy spojrzeli po sobie. Murzyn mówi: - Mnie nie możesz zwolnić. To byłby rasizm! - Mnie też nie - mówi jedyna kobieta - to byłby seksizm! - Mnie tymbardziej - odzywa się kulawy dziadek - to byłaby dyskryminacja niepełnosprawnych! Spojrzenia wszystkich powędrowały w kierunku młodego, pracowitego człowieka. - Hmmm - mówi powoli chłopaczek - coś mi się ostatnio zdaje, że chyba jestem gejem ... Trzy fazy życia kobiety: 1. wkurwia ojca 2. wkurwia męża 3. wkurwia zięcia Przychodzi hipochondryk do lekarza i mówi: - Panie doktorze, żona mnie zdradza, a nie rosną mi rogi. - Proszę pana, z tymi rogami to tylko takie powiedzenie. - Uff, a już myślałem, że mam niedobór wapnia. Przychodzi baba do lekarza cała oblepiona muchami. Lekarz pyta: - Dlaczego pani do mnie przyszła? - Zostałam zmuszona Przychodzi baba do lekarza z pługiem w plecach a lekarz do niej: - Orzesz kurwa! Wpada Eskimos do baru i mówi: - Whisky proszę! A barman: - z lodem? Eskimos: - A zajebać Ci?!?!? Mały Jasio ogląda z wielkim zainteresowaniem swojego siusiaka. - Mamo, czy to mój mózg? - Nie synku, jeszcze nie ... Młody polak zachęcony apelem Tuska wrócił do kraju, na ojcowiznę. Pewnego ranka ojciec powiedział: - Wyrzuć gnój. - What? - Łot krowy i łot świń!! Mam nadzieję że poprawiłam Wam troszkę humorek..Do jutra koleżaneczki..pozdrawiam..❤️

🖐️ a_kuku :D ...Takisku sie uśmiałam...tylko nie wiem, czy w tym przypadku śmiech jest wskazany. Dobrze Was widzieć, coś mi mówi, że poczekalnia znów będzie tętnić życiem. :) Pozdrawiam wszystkich.

Doberek...macham łapką na przywitanie Naszata podeślę zdjęcia ale za kilka dni..U nasz wieje STARSZNIE.Czytalam że gdzieś tam wiatr aż drzewa wyrywa..Widząc co dzieje się u mnie za oknem jestem skłonna w to uwierzyć!! Moi domownicy zaczynają wracać do zdrowia..to w reszcie będzie normalni:) Mówię Wam jaki ten mój nowy-stary wnusio jest FAJNY..Roześmiany..wesoły.prawie w ogóle nie płacze.I popatrzcie ma już 14 miesięcy..jak ten czas umyka!!! Pozdrawiam..całuski przesylam dla Wszystkich..👄

🌼 Hejjj..hejjj koleżaneczki..łapką macham..długo jak widać macham:( No co jest..MUSIMY nasz ukochany topik przywrócić do życia..Dziewczyny..no proszę..sprężcie się..kilka chwilkę dziennie nie jest tak trudno poświęcić..Znamy się..trochę rozumiemy..Gdzie można tak sie wyżalić..uzewnętrznić jak nie tutaj..pod nickiem!!!!!! Dzisiaj byłam na grobie mojej ukochanej Mamy!!!!!!!!!!!!Była też jedna z moich ukochanych sióstr MarMi..Wiecie ..to już tyle lat a jednak..brak slów żeby opisać:( Ale to może dlatego że okoliczność sprzyja zadumie..pewnie TAK!!! Pozdrawiam ..ściskam..papapapapapa..❤️

Pozdrawiam:-) Widzę, że wszystkie tu powoli wracamy:-) Z jedną z bywalczyń Poczekalni miałam dzisiaj ( a właściwie już wczoraj) nawet okazję spotkać się na żywo. Ja do informacji o zaręczynach dodam tylko, że przyszła panna młoda to moja chrześnica, więc chyba muszę zacząć odkładać co nieco do skarpety:-D A to nie tylko moja chrześnica ale też moje kochane \"dziecko\":-) więc ciocia też już przeżywa i myśli jak ten dzień przebiegnie i jak jej w tym poważnym, doroslym życiu będzie się układało. Mam wielką nadzieję, że dobrze, bo to nie tylko śliczna ale mądra i ciepła, rodzinna osóbka:-) Kaczorku, to dla ciebie:-***

witam. jak miło żeście wreszcie się uaktywniły . Myslałam żeśmy z Dajenką same zostały. :) Mam lekka przerwę bo nadrabiam roboty domowe- jakoś bez włączonego kompa lepiej mi idzie. ( szybciej) Narzeczonym życzę duzo wytrwałości i miłości. Rodzicom narzeczonych życzę kasy , wyrozumiałości i miłości. Chorym życze powrotu do zdrowia i miłości. Starej nomenklaturze życzę uśmiechu , urody i miłości. A nam wszystkim Babeczkom życze Miłości , miłości i miłości...:D 🖐️

🖐️ Naszata, dołączam się do życzeń miłosnych. Jednak do miłości dodałabym jeszcze trochę kasy, kasy, kasy, co by miłość lepiej kwitła.🌻 Dla Foreverka mam szczególne życzenia... życzenia urodzinowe. :) - Foreverku żyj nam sto lat w zdrowiu i nieustającym szczęściu. Dużo sił w pokonywaniu trudów dnia codzienne, zawsze uśmiechniętej buzi i dużooo miłości, plus wspomnianej już KASY. ;) 🌻👄🌻 MarMi, skarpeta musi mieć co najmniej rozmiar 45 ...albo i większy. :) Pozdrawiam.

🌼 Forewerku ja też przyłączam się do życzeń..100 lat w szczęściu..100 lat w zdrowiu..Uśmiechu tyle żeby Cię żuchwy bolały..a oczy aby NIGDY nie płakały!!!!!!!!!!❤️ Przyszłam sie tylko pożegnać..i życzyć Dobrej i spokojnej nocy!!!! Spinki...no masz rację..ja też potrzebuję TAKIEJ skarpety:D Nie jest tak źle..bo i czasu trochę mamy..ale \"kufereczek stóweczek\" daj Boże!!!!! Całuski przesyłam..i cieszę się BARDZO..Aż mi sie serce śmiej ja widzę nasz topik!!!!!!!❤️ P.S..Bardzo lubię te emotikonki::):)

Forever🌻🌻❤️❤️ Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!Miłosci!!!!!!!!!Kasy!!!!!!!!!Uśmiechu!!!!!!!!!!!!!!!!!

🌼❤️🌼 Naszata..Spinki..sorki ,ale nie zauważyłam..lub przeoczyłam życzenia dla mojej córci..W Jej imieniu serdecznie..DZIEKUJE❤️ Dzisiaj zaraz idziemy sobie jeszcze na cmentarz..ale już na groby poległych żołnierzy..znanych osób..odwiedzimy również naszych bliskich!! W takich dniach jak te..bardzo żałuję że moja Mama jest pochowana tak daleko..Wiem ze gdyby była bliżej mnie..odwiedzałabym Ją ..matko kochana..prawie codziennie.Bardzo za Nią tęsknię.:(:(:(:(:(:(:(:(:( Te dni jakoś nastrajają do zadumy..przepraszam jeśli wprowadziłam Was w smutny nastrój..ale już nie bedę!! Pozdrawiam ..ściskam..całuski przesyłam❤️

Witam Pozdrawiam I tez życze wszystkim wszystkiego czego Wam potrzebne. Tak to listopadowe święto nastraja bardzo poważnie i melancholijnie. U mnie te dwa dni był bez deszczu a wczoraj było pieknie i słonecznie. tak się ciesze te topik odżywa.

Takisku- no nie wiem czy częstość odwiedzin przekłada się na odległość . Moja teoria optuje raczej za odwrotnością . Im bliżej tym żadziej niestety:(:( Wróciłam . Objechałam kilka cmentarzy. Odwiedziłam rodzinę. Teraz herbatka i lekki luz... A jutro życie codzienne... buziaczki 🖐️

Dziękuję Wam bardzo Za pamięć,życzenia A przede wszystkim za to ,że jesteście:)

🌼 Forewerku kochany..byłyśmy..jesteśmy..a przede wszystkim BEDZIEMY!!!! Ucho mnie boli..buuuu..srasznie boli.Macie może jakieś domowe sposoby aby trochę przestało?? Juz przekonałam się jak bardzo potrafi boleć kręgosłup..niewyobrażalnie wręcz..a teraz ucho:( Wiecie..coś Wam powiem w tajemnicy..mamy przepiękną złotą jesień..prawda:):) Pozdrawiam ..ściskam..❤️

🖐️ Prawda Takisku, prawda... mamy piękną, złotą jesień. Nawet byłam dzisiaj w lesie (pewnie już ostatni raz tej jesieni) pięknie tam było, mówię Wam. :) W promieniach słońca, las tonął w beżowo-brązowo-złotych kolorach. Miejscami liście dębów były czerwone, klony żółte. To była mała uczta, dla oczu i duszy...warto czasem oderwać się od codziennej rutyny. :) Pozdrawiam wszystkich i zdrówka życzę.

Takisku🖐️- do ucha włóż listek geranium....albo watkę z olejkiem kamforowym.... U mnie tez jesień. Ale od wczoraj raczej taka smutna . Mgła taka że sąsiedniego domu n ie widzę . I tak bez ustanku- bardzo dołujące niestety.... Sniadanko na stole. Ja juz po rannych przygotowaniach - łeb umyty , pazury pomalowane....zaraz czas do pracy..... Ale miło że jeszcze nie w kozakach i grubej kurcie...:)

Najlepsze Na Świecie Ciasto Owocowe Składniki: - 1 kostka masła, - 2 szklanki cukru, - 1 łyżeczka soli - 4 jajka - 1 szklanka suszonych owoców - 1 szklanka orzechów - sok cytrynowy - proszek do pieczenia - 3-4 szklanki dobrej whisky Sposób przygotowania: Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź czy whisky jest dobrej jakości. Dobra ... prawda? Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp. utensylia kuchenne. Sprawdź jeszcze raz, czy na pewno whisky jest taka jak trzeba ... by być tego pewnym nalej jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to tylko możliwe. Powtórz operację. Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszysta masę, dodaj lyzeszke sukru i ubjaj dalej. W miedzyszassie zprawdz czy wisky jest na pewno taka jak czeba. Najlepiej sklaneczke. Otfórz drugrą butelkie jeseli czeba. Wszus do mniski dwa jajajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sraw... sssparw... Spraws jakoz wiski zepy pootem gosie nie mufili sze jest trojnoca. Wszus do miszki szyska sul jaka masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie nie ma snaszenia so fszusisz ! Fypij skok sytrynnmowy. Fymjeszaj fszysko z oszehami i sukrem fszystko jedno i frzudz monki ile tam masz fdomu, osmaruj piesyk masem i wyklej siasto na plache piesyka, usaw ko na 350 stofni, saaaamknij zwiszki. Spraws jakos fiski sostanej ot pieszenia siasta i is spas. Na zdrowie!!!!

🌼 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Napisze później..Miłego dnia koleżaneczki moje kochane!!!!!!!! 🌼

🌼 No z tym uchem to pójdę chyba do lekarza..albo może powinnam upiec ciasto Naszaty:D Wszystkim wysłałam przepis:) Dzisiaj z moją córką..zrobiłyśmy generalne porządki..zaczęłyśmy od łazienek i jakoś tak poszło..nie ma DUZO \"przydasi\":D Ale wiecie .. ja lubię malowanie czy tapetowanie..generalnie remont..ale z wyrzucaniem mam mały problem...Ponieważ wyczytałam gdzieś ,że trzymając stare rzeczy..blokujemy miejsce tym nowym\"trochę wyrzuciłam. Argument mnie absolutnie przekonał :):) Teraz wszyscy sobie robią swoje..Kaziczek jak zwykle śpi sobie smacznie..dzieci też..te małe..Te starsze są (Ola) na drugim komputerze w drugim pokoju..a..JA U SIEBIE..w moim \"gabinecie\":D Uwielbiam ten czas..wieczór jeszcze nie późny..kiedy wszystko sie wycisza..UWIELBIAM!!!! Pozdrawiam Was serdecznie..Wiktorio Ciebie również..Zresztą wszystkie które są i które tylko czytają..POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!!❤️

Takisku❤️ lecz to ucho . By nie bolało..... Urobiłam sie dziś w pracy , nózie mnie bolą , a powinnam jeszcze kotlety utłuc...:) Chyba zrobię to rano . Dzieciaki budzę o 6-tej , to zdązę przed pracą . Jakoś nie mam weny ....Naleję sobie kielonka - dla wyciszenia i do wyrka. Jakaś książeczka, filmik czy cóś.... Wiec na dobranoc: Wchodzi murzyn w moskwie do baru, patrzy po pólkach i nie wie co zamówic. Wpada rasowy Rusek z budowy i zamawia szklanke spirytusu. Barman otwiera lodówke, wyjmuje zmrozona butelke i nalewa do szklanki. Rusek wypija, robi "huuu" i nic. Murzyn krzyczy: - "Dla mnie to samo" Barman nalewa, murzyn wypija, zaczyna sie skracac, kaszlec, rzygac, lzy mu ciekna a rusek klepie go w plecy i pyta: - " Co murzyn, za zimne ?" Strasznie wolno dziś chodzi net . Ciekawe czy to sprawka moich pociech czy ogólnie tak w eterze?? 🖐️

🌼 Ja tylko przyszłam życzyć Dobrej Nocy..łapką macham..Ucho już mniej boli..ale dzisiejszej nocy to myślałam że będę wyć z bólu.Nie spałam..dlatego zmykam teraz do łóżeczka..Dobranoc❤️