Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

{kwiatek] Ksymciu..ja nie napiszę że CUDO..nie napiszę że śliczny chłopczyk..że duży..że słodki..Ksymciu..nie ma takich słów które pomogłyby mi oddać to uczucie jak zobaczyłam Piotrusia i Ciebie.Nie wiem czy był na tych zdjęciach Mateuszek..bo ten chłopczyk z tymi krótkimi włosami to chyba nie On!! Ale Wy wyglądacie PRZEśLICZNIE..i na dodatek jesteście tacy..NASI❤️ Naszatko..przysięgam ..nie to miałam na myśli..znaczy \"czarny scenariusz\"..Odwrotnie..boję sie tego,że Was nie będę miała.A czemu miałaś problem z odróżnieniem mnie i MarMi:D Wiki..tęsknię..ależ oczywiście że tęsknię..Nigdy dosyć Was..które z mojego wyboru stałyście się częścią mojego życia!!! I niech tak zostanie❤️ Ręka mi już mniej \"nawala\" ale to jeszcze nie jest ta ręka którą znam od kilkudziesięciu lat:D Spokojnej nocy koleżaneczki..miłych snów..i miłego dnia jutro..❤️

Naszata, mnie też zaciekawiło dlaczego miałaś problem z odróżnieniem mnie i mojej Siostry;-) Ksymciu, ale słodziak z Piotrusia:-) Duży chlopczyk z niego, już nie mówiąc o Twoim pierworodnym;-) Moje \"dzieciątko\" też mi wyrosło -już mnie przerosło o pół głowy:-)

Witacie cieplutko! Dziękuję Wam bardzo, bardzo, bardzo 🌼 Takisku zgadza się, ten chłopak to mój Mateusz. Co prawda brakuje mu do mnie jeszcze ok 10 cm ale podejrzewam,ze już niedługo.....Sama się nie moge nadziwić,ze dzieci tak szybko rosną i to nawet moje własne, hahahaha. Nataszko z Piotrusia to niezłe ziółko rosnie. Wczoraj przewrócił mi szafke(taki słupek wysoki,cienki) w łazience prosto na lustro, dobrze,ze go zdązyłam złapac bo lustro potłuczone i wszystko co w szafce było tez poturbowane. Trzeba mieć oczy dosłownie wszędzie..... Miłej zabawy andrzejkowej Wam zycze i całusy wysyłam.

🌼 Witam!! Ksymciu..Mateusza pamiętam z długimi włosami..a tu na zdjęciach sorki..ale nie poznałam Go!W każdym razie..młodzieniec jak malowany❤️ A ja sobie jutro z moim Kaziczkiem idę na kabaret Wydrwi grosz..i BARDZO się cieszę..Jak wrócę opowiem Wam jak było!! Nie wiem jak u Was..ale u nas pogoda dalej pod psem..cokolwiek to znaczy?? Zawsze mnie ciekawiło dlaczego \"pod psem\":D obiecałam że wyślę zdjęcia..ale nie teraz mojej córki ..i aparatu na którym są zdjęcia również nie ma..Ale jak wrócą..a bezie to w przyszłym tygodniu..zaraz to zrobię.Wyśę też zdjęcia mojego nowego członka rodziny..a mianowicie Baksa:):) Miłego weekendu..odpoczynku dla pracujących i dla niepracujących też:):) WIELKIE buziaczki niezmiennie Wam przesyłam..Dobrej i spokojnej nocy..

🖐️ Wchodzę do poczekalni i własnym oczom nie wierzę, jaki tu ruch, tyle nowych wiadomości. :D - Takisku to Twoja zasługa....🌻👄🌻 Ksymcia i MarMi, Viki, Naszata, Ktosia, Ofka, nawet Żagielek...cieszę się dziewczyny, że jesteście. :D Brakuje jeszcze kilka osób, ale kto wie, może i One się odezwą. :) - Ofka schowaj tego ozora. A fe, damie nie przystoi takie zachowanie. Ja damą nie jestem, więc :P Pozdrawiam wszystkich.

🌼 Spinki..e..-.tam:D:D Wróciliśmy z Kaziczkiem z CUDOWNEGO występu kabaretu Wyrwi grosz..i powiem Wam że było zarąbiści prze \"j\" :):) Tak sie uśmialiśmy że żuchwy nas bolały..Trzeba przyznać że są profesjonalni i perfekcyjni!! A są to zalety które niezmiernie cenię,a zwłaszcza jak muszę zapłacić aby sie o tym przekonać:):)Ale poważnie..było supeeeerrrr!! Dajenku a co z Tobą.....to niemożliwe żeby Ciebie nie było:( odezwij się kochana..Odezwijcie się proszę wszystkie..Razem TWORZYMY całość!!!!Przecież:). Ewa444..strasznie jestem ciekawa co u Ciebie?? Mam nadzieję że kłopoty już minęły..a jeśli nie..to jestem,(a myślę że my wszystkie) z tobą duchem!!!! Dobra dziewczynki..nie było mnie dość długo w domu.Mój Syn opiekował się moimi wnuczkami..Spisał się na piątkę jeśli chodzi o opiekę..ale dom muszę doprowadzić do stanu używalności:D Dobranoc🌼

Ale tu ruch!!!!!!!!!👄 Wróciłam z baletów... wczoraj nie miałam siły Mój wyjazd udał się wspaniale!! Nogi bolą mnie strasznie. Dawno nie miałam takich zakwasów. Znak , że trzeba potrenowac , bo inaczej na pierwszej muldzie padne . A wyjazd jawi się coraz bardziej wyraźnie... Po imprezie był spacerek brzegiem morza i do domu zlądowałam o 17-tej... Ofka - znajdziesz czas na kawę w realu jak dojadę???:) Zrozumiałam że Ksymcia przysłała fotki. Zaraz zaglądnę do poczty!! Syn bardziej chory niż był . Chyba zaczął zapalenie oskrzeli- zobaczym . Idzie do lekarza. Bez antybiotyku raczej się nie obejdzie Zaraz muszę doprowadzić się do stanu używalności i do roboty... Miłego dnia

🌼 Hej..właściwie miałam pisać później..bo teraz mam robotę na kompie..ale byłam zobaczyć pocztę..i obejrzałam zdjęcia z balu. Naszatko..jako kobieta nie powinnam tak pisać..ale obiektywna byłam całe życie więc piszę..wyglądasz..BOSKO!!!!! No,teraz idę do roboty..potem jeszcze sobie do nas przyjdę.Póki co..buziaczki i miłego dnia życzę 👄

Gość Viktora000
Witam 🖐️ Ksymciu, Synowie rosną jak na drożdżach ! Będą dziewczyny "po nogach sikać" za parę lat :-). Chociaż na widok starszego już pewno popuszczają ... Naszatko , bal był udany , a Ty napewno świeciłaś jak gwiazda na nim . Tak trzymaj dalej , dopóki zdrowie i siły są ! Pozdrowienia i cmokasy dla wszystkich 👄🌼

I znowu mnie \"pomarańczową \" zrobiło ... Jednak gdy mam mało czasu nie powinnam pisać , bo z pośpiech nie wpisuję poprawnie nicka ....

Naszatko, fotki świetne ,a czas dla koleżanki z topiku znajdę zawsze, chociaż juz od ok 20 lat nie jeżdzę na nartach ale pod wyciągiem zawsze mogę pokibicować:D:D:D Fajnie że coś drgnęło w poczekalni, nie ma to jak wśród swoich. Ja odliczam ostatnie dwa tygodnie pracy w tym roku, potem zasłuzony urlop. Spinki, Ty se zważaj:D:D Pozdrowienia dla wszystkich , tych bardziej i mniej zapracowanych

No to Ofeczko będziesz miała okazję potrawersować trasę razem ze mną . Ja od niedawna jestem taki trochę jeżdżący narciarz, bo do tej pory byłam taki więcej dołowy:D:D:D - siedziałam na dole w knajpie i piwo piłam:) Dziewczyny dzięki za uznanie dla moich wyczynów..:)Stwierdziłam że na wyjazdach jest lepiej . Nikt mnie nie zna i mogę wygłupiać się do woli:) Tylko jakoś dłużej się takie eskapady odsypia niż 20 lat temu:O Zmykam do spania...A koleżanki pozdrawiam i na fotki czekam..🖐️

🌼 Ja tylko dobranoc Wam powiem i mykam..Zmęczona jestem nieziemsko.. Co do flaków..to prawda..ubywa.W moim przypadku nie do końca wiem czy się kurczą..czy to przez podjadanie...ale fakt że sie kurczą jest niezaprzeczalny! No dobra..spijcie dobrze..albo może lepiej nie:D:D DOBRANOC🌼

🌼 Spinki..widziałam..widziałam to na żywo!!! I coś wam powiem..na żywo jest ZUPEłNIE inaczej..śmieszniej..ale tak śmiesznie że boki zrywa się ze śmiechu. Co ja tam zresztą będę pisać..przecież dobrze to wiecie..:D:D Ta ręka leci sobie w bambuko..nie dość że nadal boli..to jeszcze spuchła w zgięciu łokcia jak cholera..Pisać mi za bardzo nie da..ale ponieważ nie wyobrażam sobie życia bez komputera..to piszę..i już:):) 🌼 Dobranoc🌼 Buziaczki dla was👄👄

Nie płaczcie- wysłałam..... Ale przynajmniej wykurzyłam was z kąta :; :D:D

🌼 O przepraszam..ja jestem:) Wróciłam dopiero z wywiadówki od Syna..i batów nie będzie :) Jutro wraca moja córka..to mam nadzieję że powysyłam Wam już zdjęcia,które obiecałam.Chciałabym żebyście zobaczyły zdjęcia mojego Baksa..No dobra..dobra..chcę się pochwalić:D U nas dzisiaj brzydko..pogodę zapowiadają niezbyt dobrą..deszczową..a ja mam tyle badań do zrobienia:( Samochodu prowadzić nie mogę..bo mam zawroty głowy..i boję się..i na to wygląda że muszę autobusami sobie pojeździć..co \"oczywiście\" uwielbiam:) Ewa444 mogłabyś coś skrobnąć do nas?? Kurcze..napisz co u Ciebie..proszę❤️ Wiecie przypomniały mi się czasy kiedy byłyśmy wszystkie..Dosia..Bosia..Boja..Kalina..o matko można wyliczać..fajnie było!!!!!!! Ale wszystko przed nami..a przynajmniej taka mam nadzieję:):):) Miłego wieczoru Wam życzę..buziaczki👄

🖐️ O, kuraczku, ja też jestem. Spieszę się pochwalić, że znalazłam (wreszcie) w swej skrzynce zdjęcia jakieś laseczki. :D słowo. Dziękuję Naszato. - Takisku, nie wiem o co chodzi z tymi badaniami, ale wiem czego Ci życzę, zdrowia i jeszcze raz zdrowia.👄 Pozdrawiam.

W Dniu Imienin dla Basi Takiska i zagubionej Basi -Bosanovej serdeczne zyczenia zdrowia,radości zycia i dobrego humoru:)🌻❤️🌻🌻🌻❤️🌻

Witajcie. U mnie dziś odpust w parafii, właśnie wcinam obwarzanki;) A naszym kochanym Basiom z okazji imienin przesyłam gorące buziaki i życzenia ❤️🌻❤️ Niech ten radosny dzień na zawsze Wasze troski odsunie w cień, i niech się śmieje do Was świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat! ❤️🌻❤️ Pozdrawiam cieplutko wszystkie miłe koleżanki🖐️

Witajcie. U mnie dziś odpust w parafii, właśnie wcinam obwarzanki;) A naszym kochanym Basiom z okazji imienin przesyłam gorące buziaki i życzenia ❤️🌻❤️ Niech ten radosny dzień na zawsze Wasze troski odsunie w cień, i niech się śmieje do Was świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat! ❤️🌻❤️ Pozdrawiam cieplutko wszystkie miłe koleżanki🖐️

Witam. Basieńkom wszystkiego najlepszego ❤️ , słoneczka i zdrowia....🌻🌻 ładny dzień , porządki zrobione , zaraz po zakupy , prasowanko i do mamy .... miłego dnia..🖐️

Witam 🖐️ Dla Baś , Barbarek , Basiulków, Basienek - wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia , szczęścia, wiele radości na codzień i samych przyjemności w życiu 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 _____.__%¤¤*%*¤*¤%__._______ _ ____%*¤*%*¤*%*¤%*%_._____ _._%*¤*%*¤*¤*¤***¤*%_.______ .___%*¤*¤*¤*¤*¤*¤*%**¤%_.___ _.%*¤*¤* DRZEWKO *¤*¤*%__. ._%¤*¤*¤*¤*¤*%*¤*¤*¤*¤%__.__ %¤*¤ ****SZCZĘŚCIA*****¤*¤% _.%¤%&*¤*%*¤*¤*%*¤*¤*%__._ __.__%*¤*%*¤*%*¤**%__._____ ____%&&¤*¤*¤*¤*¤%¤_.._______ ______.__%**%**%__._________ _ ___________;S&S;____________ ____________;S&S;____________ ____________;S&S;____________ ____________;S&S;____________ ____________;S&S;____________ ___(¯`•.¸♥ღ♥¸.•´¯)(¯`•.¸♥ღ♥¸.•´¯

🖐️ Basiom 🌼👄🌼 Z okazji imienin życzę: - marzeń (żeby się spełniały) - przyjaciół (żeby pamiętali) - życia (żeby było kolorowe) - miłości (żeby zawsze była) - szczęścia (żeby nie opuszczało) - okularów (żeby były różowe) - wakacji (by mogły trwać wiecznie) Pozdrawiam