Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Wszystko pieknie napisane ,zyczenia też chce złożyc i Bosi i Takiskowi i wszystkim innym Boskim Basiom ..całuski.Takisku co za zawroty głowy!? ! co sie dzieje , kucze blade i jak tu wypic za twoje zdrówko? hm...My kieliszeczki napełnimy wszystkie i zaspiewamy stoooo stooooo stooo lat , naszym Basiom ,:-D :-D :-) 🌼

Wszystkim BASIEŃKOM zdrówka i spełnienia tych marzeń, które przyniosa im radośc, szczęście i miłość

Ja takze się do zyczeń dla Basieniek dołączam!!!!! Zdrowia, pomyslności, miłości i dostatku Wam Basiulki zycze!🌼 Nataszko dziekuje za zdjecia,super babeczka jesteś.A moje nie wiem czemu nie doszły,sprobuję jeszcze raz.Do Spinki naszej również.Wybaczcie,prosze. Jeszcze raz Basiom wszystkiego naj naj ...i dobrej nocki,papapa.

«*»*¯*«, _)) ♥ (( _ , »*¯*«*» :ŻYCZĘ KAŻDEGO DNIA: «*»*¯*«, _)) ♥ (( _ , »*¯*«*» ___$$$$$_____$$$$$_♥Zadowolenia _$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$_♥Słońca $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Ciepła $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Pogody $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Światła _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Uśmiechu ___$$$$$$$$$$$$$$$$_♥Zdrowia _____$$$$$$$$$$$$_♥Przyjaciół _______$$$$$$$$$_♥Spokoju _________$$$$$_♥Zdecydowania ___________$_♥Miłości POZDRAWIAM!!!

🌼 Dziewczynki moje kochane..mam dla ws wiadomość..Przez kilka najbliższych dni mnie będzie..muszę iść do szpitala.Zrobił mi się zator i muszę iść go zlikwidować.Mam tylko nadzieję że ja będę pierwsza w temacie kto kogo likwiduje:D:D Lekarka mówiła ze to najwyżej 4-5 dni..więc szybko sie \"zobaczymy\"!!! Póki co pozdrawiam cieplutko..nie zapomnijcie o mnie..buziaczki wielkie 👄👄👄

Takisku, trzymam za Ciebie mocno kciuki , aby się szybko i dobrze zakończyła Twoja walka z zakrzepem 😍. Wracaj do nas szybko , bez żadnego zagrożenia .

Gość ewcia-3939
🖐️ pozdrawiam wszystkie dziewczęta 🖐️

Witam. Jak któraś wczorajsza Krystyna to najlepszego❤️ Nie czytam.. Mama w szpitalu . Operacja , Ok, 2 dni póżniej krwotok- wrzody pękły. Z jednego szpitala do drugiego..niepewność ... Już ok. Ale ze szpitala prawie nie wychodzimy.... buziole... do lepszych czasów..🖐️ Ksymcia-buziak. dzieci piękne . doszło

Nataszko dzieki 👄 Takisku trzymaj sie i wracaj szybko 👄 Spinko ja nie moge Twojego maila nigdzie u siebie znależć. Skrobnij cos prosze to sobie zapisze. Całuje wszystkich mocnizno.

Ewcia, ja Cię pamiętam:-) Naszata - życzę zdrówka dla Twojej Mamy. A całą resztę miłych pań pozdrawiam;-)

Witam🖐️ Ewcia, ja Ciebie także pamiętam ... Co się z Tobą działo , ze tak długo się nie odzywałaś ? Wierzę , że teraz będziesz częściej tutaj zaglądała :-). Pozdrawiam wszystkie i nieustająco trzymam kciuki za Takiska 🌼🌼🌼

🖐️ Witaj Ewcia, pamiętam, a jakże... :) Jestem przerażona wiadomościami: Skażony melaminą proszek do pieczenia to wierzchołek problemu - powiedział reporterce RMF FM Agnieszce Burzyńskiej rzecznik Inspektoratu Sanitarnego, Jan Bondar. Truciznę wykryto również w chińskim proszku do pieczenia. Komisja Europejska obawia się, że importowane złożone produkty żywnościowe mogą zawierać skażone komponenty. Takie produkty to np. biszkopty, ciasteczka, a zwłaszcza czekolada. Dlatego kraje UE muszą poddawać badaniom przetworzoną żywność z Chin. I jeszcze to - kilkaset ton skażonej dioksynami wieprzowiny. Na domiar złego, w naszych rodzimych sklepach, wędlina poddawana jest tzw. odnowie biologicznej (program Uwaga) ...włos się na głowie jeży. Ciekawe, czym jeszcze nas poczęstują? I Bądź tu człowieku zdrowy. 😭

🖐️ ....dzięki za pamięć .....:) w zasadzie nic się ze mną specjalnego nie działo. Ot praca, dom, tradycyjne wyjazdy na wioseczkę. Do nowości można zaliczyć psiunia, którego mam od marca. Jest słodziutki...

Gość Bosanova1
Hej! Witam Was kochane... ja tak z ranka..zajrzalam. Stęskniona za Wami bardzo... Za zyczenia dziekuję wszystkim,bardzo,bardzo...I skladam wszystkim spoznione,,aczkolwiek bardzo serdeczne...i urodzinowe i imienionowe....z kazdej strony....co byscie nigdy ze zdrowiem nie mily sproblemu...Ale sie ciesze,ze nasza poczekalnia jeszcze stoi...i Spinky czuwa nad tym wszystkim....dzieki za zdjecia na pocztę...Naszatko ---super...I Takiskowi dziekuję i Marmi i Ewelince kochanej i Ksymci...noooo,wszystkim... wszystkim,ktorzy o mnie pamiętają...Pozdrawiam serdecznie...

Gość Bosanova1
tylko nie rozumiem dlaczegoo mamy taki kolorek nieciekawy?? Ale moze byc..nie pamietam co mam zrobic aby sie zaczernic???Podpowiedzcie... ot - skleroza...

Udalo sie... dzięki...ale pustki....zaczekam az ktos sie jeszcze odezwie...pa...(serce)

A mnie nie puszcza z pisanym ..... MarMi , co u Takiska , napisz proszę .... Pozdrów Ją ode mnie serdecznie . Pozdrowienia dla wszystkich Pań 🌼

dawno herbatki nikt nie parzył...... to ja dzisiaj karmelkowo-waniliowa proponuje. Miłego dzionka!!!!

🖐️ Bosiu, nareszcie do nas zawitałaś. :) Powolutku, powolutku, a wszystkie rezydentki zjawią się w poczekalni. Gdzie nam będzie lepiej? MarMi z niecierpliwością czekamy na wiadomości, o zdrowiu Takiska.

Basia jest już w domu, ale nie czuje się najlepiej. Ma bardzo wysokie ciśnienie. Ma skierowanie na całą serię badań. Okazało się, że przyczyną problemów z ręką był kręgosłup a nie - na szczęście - zator. Myślę, że wkrótce się odezwie i poinformuje bardziej szczegółówo

Witam 🖐️ MarMi, dzięki za wieści 👄 . Ulżyło mi , że to nie zator ... Może niedługo sie odezwie nasz Takisek ...

Dobry wieczór śliczne moje, stawiam na stoliku herbatke pachnącą poziomkami i truskaweczką, a kto woli jabłuszko z cynamonem i wanilią:-) :-D .Mam nadzieje,ze wreszcie mnie wpusci.Pisałam w nocy kilka razy... :-( nie wyszlo.Takisku kochany , wszystkim matkujesz, wszystkimi sie opiekujesz, wiec teraz my osłaniamy cie parasolem od trosk i zmartwień i nie wygłupiaj sie z chorowaniem.Toż Swieta i Nowy Rok za chwile...a potem...A potem to juz bedzie maj! 🌻 :-D 😘 dla wszystkich .JO! Spineczko wszystkie sie znajda, i Bosia i Viki i moze Kalina , Ksymcia juz sie znalazła ! A Dajenek ? Nasztko , pięknie!

Witam. Jak radośnie- coraz nas więcej. Cieszę sie że Takiskowi lepiej- a przynajmniej wie że nie zator. Jak wiadomo co , to łatwiej reagować . Ja nadal biegam do mamy , ale na szczęście te wizyty mogą być krótsze , więc wracam do życia . W pracy zapiep.. bo koniec roku i remanent nas czeka. O prezentach nie myślę , zamrazarki chyba nie kupię . Jak ja nie lubię zakupów!!!😠 to przez ten worek- wiecznie pusty:D Żebyście wiedziały o czym mówię ---Czy wiecie jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie? Facet ........... bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek no i worek bez pieniędzy Ale ciąglę mam nadzieję na wyjazd w góry..... Buziaki 👄

🌼 Witajcie moje DROGIE KOCHANE KOLEZANECZKI!!!!!!!!!!!!!!!! Czytałam że moja siostra już Was poinformowała mnie więcej o moim stanie zdrowia. Rzeczywiście nie czuję się najlepiej..Chciałam do Was napisać wcześniej..ale miałam BARDZO wysokie ciśnienie i chodziłam o ścianach:D.Teraz jest już lepiej i chcę Wam serdecznie podziękować za troskę..Dobrze wiedzieć gdzieś tam, że jest ktoś tam kto o tobie myśli..A ja mam ten komfort..i to jest cudowne!!!!Na szczęście okazało się że ta moja ręka której nie lubię już,nie ma zatoru..ale zupełnie cśs innego i to wcale nie lepszego :( Musze porobić mnóstwo badań..bo grozi mi kompletny bezwład prawej kończyny górnej.Nie wspomnę o bólu który towarzyszy temu schorzeniu..ze wzrostem(choć to nieco dziwne) ciśnieniu..nawet do 220/110!!!Nigdy nie myślałam że ręka i związane z nią dolegliwości mogą tak boleć..i nieść za sobą tyle powikłań:( Na początek muszę zrobić tomografię komputerową kanału kręgowego i badanie EMG przewodnictwa w nerwach prawej kończyny górnej!!A potem jak napisała siostra..całą serię innych badań(wrrrrrrr) Ale kto powiedział że będzie łatwo!! A teraz powiem Wam coś w tajemnicy..STRASZNIE za Wami tęskniłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Nie było mnie kilka dni..a tyle osób ucieszyło się jak wróciłam..WARTO żyć..choćby dla takich chwil..Co tam kasa..dobytek..lepszy samochód..większy dom..markowe ciuchy..Liczy się czy jest się dla kogoś ważnym..czy ktoś się o Ciebie i czy Ty masz się kogoś martwić....i oczekiwać powrotu..TO JEST najważniejsze na świecie!!!! Dlatego bardzo Wam dziękuję..jeszcze raz..że jesteście!!!!!!!!!! Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę..WIELKIE całuski przesyłam..👄👄👄

🖐️ - Basiu, święta prawda, co tam majątek, ważni są ludzie, dzięki którym czujemy się potrzebni i kochani. Powtórzę za Tobą, będzie dobrze, bo jak ma być. :D - Naszato pocieszę Cię, nie tylko Twój worek świeci pustkami. :) - Ewelina mam taką nadzieję, że powoli wszystkie się odnajdą....Kalina, JO, Ewa4444, Dosia z Puchatkiem itd...może i Tygrysek coś fajnego nam skrobnie. ;) Pozdrawiam