Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spinaker

Poczekalnia - dla pań po 40-stce

Polecane posty

Widzę , że ani deszcz ani upał nie służą poczekalni, nikt nie zaglada, nie pisze, najwierniejsze z wiernych poległy w boju z klawiaturą:D a szkoda takie mini ploteczki były miłe. Może jeszcze da się reanimować poczekalnię? Matko załozycielko , w Tobie nadzieja. Pozdrawiam .

Nawet reanimować nie ma kogo:D Profilaktycznie zostawię w Poczekalni defibrylator:D Pobawimy się z Ofką w pogotowie:D

Hejka! Raczej pozyczyli, chociaż hmmm skoro nikogo niet to może uznali że niepotrzebny tutaj, a na takie upały to przyda się w gęsciej zaludnionych okolicach:)

Zaglądam i niestety samotnie przeglądam te nasze wpisy. Fajnie było jak Poczekalnia tetniła zyciem - teraz niestety puchy. Pozdrawaim - ja juz po urlopie Zaglądajcie - a jak zajrzycie do kliknijcie pare słówek

A ja.....brykam nareszcie na urlop. W srodę jadę nad morze:D trzymajcie się goraco i odwiedzajcie poczekalnię. Słoneczne buziaki dla wszystkich.

Słońca gdy wkoło pochmurno, czasu którego wciąż brak, uśmiechu o który tak trudno, a który rozjaśnia świat. Miłości co nie ustaje i wiary w każdy dzień, ziemi co bywa rajem kiedy dobrze jest, marzeń co się spełniają, bliskich co blisko są. Serdecznie Pozdrawiam i Uśmiech zostawiam.

Gość ewelina44
Jestem, wpisywałam sie nascie razy i leciało w kosmos! ,to sobie odpuściłam, ale ..Buziaki dla wszystkich, stawiam dzisiaj dzbanek z mineralną, z cytryną, miętą i lodem..bo upał ..Naszatko ,ty masz z nas w te dni najlepiej .A i lody z ajerkoniakiem stawiam, JO , a gdzie ty zagineła...

No cudownie! wreszcie w poczekalni coś słychać, może uda się reanimacja?:D Chyba koniec lata , przynajmniej u mnie, dzisiaj rano było 4 st, mgła i wogóle jesiennie. Gdy sobie pomyślę ,że przede mną"tylko" 8 mcy zimy, a zagapiłam sie i żadnej nalewki nie nastawiłam...... to nawet rozgrzać się czym nie bedzie:( Pozdrawiam wszystkie , może odezwą sie też zguby?cmoki

hej hej jestem O urlopie to juz prawie zapomniałam - choc zdjęcia jeszcze w aparacie, to w pracy szybko trzeba było sie przestawić i stanąc twardo na ziemi. Głowa w chmurach to niestety tylko na urlopie. Pogody za oknem i pogody duch wszystkim odpoczywającym. Pozdrawiam i tez mam nadzieję na reaktywację

No i reaktywacja idzie byle jak :-) , może na zachęte postawić oprócz dzbanka herbaty jaśminowej i kawy pachnącej sernik na zimno z galaretką z owoców leśnych?? A może tylko lody ? Viki mam nadzieję ,ze dochodzicie do siebie po powodzi ,Ksymciu -mocne uściski dla ciebie i chłopaków, pewnie to już faceci ,ze hej!,Spinky ,przeniosłaś sie gdzie indziej? :-( ? , Dajenka pewnie też .

bałam się,że mi poleci w cyberprzestrzeń , to dzielę na części .Tygrysku brykający, Bosanovo śliczna ! ,Takisku , Naszatko/znowu byłam 2 tyg w pobliżu w charakterze stonki:-) / Ktosiu, Forevciu, JO /gdzie latasz ,ze nie ma cię:D/ ,brak mi naszych poczekalnianych pogaduch,ale sama nie pisałam bo wieczne problemy miałam, żeby coś napisać, normalnie syzyfowa praca, piszesz piszesz... a to leci ,ucieka diabli wiedzą dokąd bo tu nie trafiało:-( ,może teraz będzie lepiej? Ofka ! Buziaki dla wszystkich Wymienionych i nie wymienionych .Wasza optymistycznie nastawiona do życia/ oprócz rozmiarów ,których za ..nie mogę zmienic na mniejszy nic mi chyba nie doskwiera :-),:-) ewelina

Witam!!!!👄 Obiecuję poprawę :D Było tak ładnie , że nie chciało mi się do kompa siadać . Zaprawy nie porobione , bo jak Ofeczka zagapiłam się na nasze słoneczko. Urlopu nie miałam . Tylko 2 dni na Mazurach u znajomych . Bosko było ale już po... Czekam aż moje pomidory dojżeją , bo mimo takich upałów najpierw nie chciały sie zawiązać , potem dojrzeć . Synuś dostał sie na studia. podniósł nam zdźiebko ciśnienie ale już spoko. Córcia pracuje jeszcze do 1 -szego . Potem ma m-c wakacji . Moze gdzieś pojadą . U mnie teraz 21 st , ale chmury ciągle straszą . i nie wiem wymknąc się z kosiarką na trawnik czy nie??/ Wykupiłam sobie karnet do kina i pierwszy raz w zyciu biegam codziennie- musze go w pełni wykorzystać bo żal każdego grosza. :( Stawiam na stole gar kompotu z jabłuszek -papierówek. Lecą mi z drzew na potęgę - więc jadamy placki , ciasta , kompoty...:D:D A są to jedyne jabłka których nie lubię jeśc na surowo :O Pozdrawiam...

ufff, wreszcie lekkie ożywienie. Naszatko pomidory miałam piękne, owoców w brud, aż tu nagle...wracam z wakacji i ...wszystko czarne..ekologia nie na jest jednak zawsze cudownym lekarstwem.Chemia to chemia:D:D! 🌼

Fajnie , poczekalnia ozyła, pewnie to sprawka oziebienia ale dobre i to. Moje pomidorki na balkonie jako atrakcja są super , ilościowo jest ich mnóstwo-koraliki. Trzymajcie się cieplutko

Witam.:D Pomidorki dojrzewają pięknie . Mimo że porobiłam zasłony od deszczu to nikomu nie chce się biegać i zasłaniać . Zarazy na razie niet . Jabłuszka nadal spadają z drzew- nie nadążam. Zrobiłam strajk prasowalniczy . Minął miesiąc . Wczoraj córcia pierwszy raz użyła żelazka , syn zabrał ciuchy ze sterty bez prasowania. No cóż... mnie i tak lżej . Tylko na tą wieżę muszę patrzeć . Dziś byłam u dentysty bo mi ząb daje do wiwatu. Okazało się że pozornie martwy okazał się żywotny:) Oby i ze mną kiedyś tak było :P:P Córka wreszcie skończyła pracę . Jedzie z bratem nad jezioro . Hurra!! będę mieć wolne!!!:D:P Kino zaliczyłam . Dawno nie oglądałam tylu filmów. Jednak w kinie to co innego niż w domu , ale cóż . kasa się nie rozmnaża sama , a wyjście do kina to istne 150 zł 😠 kogo na to stać ????? Placuszki z jabłkami chcecie?????

spóznione ,ale szczere życzenia wszystkiego naj naj naj

Witam Placuszki mniam mniam Pozdrawiam cieplutko, bo niestety prawdziwe lato mamy za soba, zostało tylko w kalendarzu. Nasz OSIEMNASTKO wszystkiego najlepszego niech sie sepłni to co da ci szczęście. Pozdrawiam

Viki! Zdrówka ,szczęscia i słodyczy -ewelina Tobie życzy :-)) 🌻 dziewczyny kochane, zalatana jestem niemożebnie, ale to pikuś .Postaram się co jakis /krótszy niz ostatnio/czas wpadać na placki i herbatke.U mnie niebo płacze i zimno sie zrobiło.To ja moze jaki sernik na zimno postawie ,albo jaki ajerkoniaczek ,i obowiązkowo herbatkę z malinami, :)))

Witajcie.Nareszcie nowa strona-410:) Wolno tworzymy naszą historię. Chyba nalezy rozpocząć poszukiwania zaginionych,są tu inne poczekalnie?? Spinki!!Gdzie jesteś?? Buziaki niedzielne dla wszystkich.

Jakie zimno kochanieńkie??? U mnie 23 stopnie dzień w dzień:D W niedziele byłam na grzybach. Przywiozłam 4 kosze i 6 szt kleszczy na sobie. Przed chwilą MM je ze mnie usuwał . Niestety jeden był zawzięty , a ja mam słabszy wzrok- wylądowałam na pogotowiu by go ze mnie wydobyli. Chyba się zaszczepię na przyszły rok i bez kapelusza w radzieckim rozmiarze do lasu nie wejdę . Byliśmy ze znajomymi na kolacyjce , a teraz MM wsadza do słoiczków grzybki w occie:D Malinki-mniam.. Uwielbiam :D

Naszatko , się :D , a ja wiem coś o skutkach kleszczowego ugryzionka:-( , wcale niefajnie jest jak jaka wredna sztuka sie przytrafi, zrób sobie teścik na świeżego kleszcza, bedziesz spokojniesza . u mnie Babie lato ! Pieknie jest! Stawiam wam koszyk jabłek , koszyk gruszek , troszke śliwek i moze zaginione w akcji się znajdą...:-)

Lekkie ożywienie , dobre i to! Ja korzystam z niewielu słonecznych wekendów i hajda w las ,uwielbiam chodzic za grzybami , to mnie relaksuje. I ta cisza, spokój i widoczki bezcenne!! Moje fotki tutaj - http://www.garnek.pl/ofka63/a Pozdrawiam

Byłam na wczasach w lasach :D Między spa uskuteczniane było grzybobranie- efekt 1,5 kg suszonych ( zabraliśmy suszarkę ) i 12 litrów marynowanych .No i pan kleszcz!! Przynajmniej teraz nie trafił mnie w dupsko !!:D:D Wszystko byłoby super gdyby w drodze powrotnej nie padło auto i holowanie kosztowało nas 900 zł. Najdroższe grzyby świata:O Teraz pogoda piękna a mnie dopadła cuś jakby grypa . Pocę się , smarkam...no i sprzątam , piorę ( bo schnie) , przygotowuję ogród do zimy. Coraz częściej marzę o mieszkaniu w bloku bez ogródka-pomidorków , jabłek , śliwek , chwastów, odgrzybiań!! Miłego jutrzejszego dzionka wam życzę !! Oby słońce nadal grzało !!

Gość ofka63
A wydawało się , że nadeszło ożywienie:D

Gość 5_lecie poczekalni
W tym dniu pięknym i wspaniałym, życzę Wam sercem całym, dużo zdrówka i kasiory, żeby umilkły wszelkie spory, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, zawsze uśmiechniętej buzi, obok życzliwych ludzi 🌻👄🌻

Życzenia piękne, dziekuję w imieniu wszystkich nieobecnych i tylko żal że tak pusto