Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia...zdziwiona

mój chłopak przy rozmowie powiedział ze go boli....

Polecane posty

Gość kasia...zdziwiona

mówilismy o sexie że na początku mi to sprawia bul,ale po ok 5 min.mi pzrechodzi on powiedział cos w stylu,,mnie też boli...'' spytałam co(bo sie zdziwiłam szczezre mówiąc) a on(skrępowny wiec go niedopytyuwałam juz) że..,,no wiesz jak schodzi...''czy odhodzi niepamietam w kazdym razie pomyslałam ze chodzi mu o napletek?pierwsze moje skojarzenie,neihcce sie go anarzie pytacbo widz ez esie troche krępuje to moje słonko wogóle zauwazyłam na początku(znim ,,ubiera'' gumke) żekoneic jego epnisa niejest taki,yy że widac rzołądź tylko jakby jescze z napletkiem,choć jest w zwodzie dziwne to ejst dla mnie co t moze byc?

Gość junior po prostu
stulejka isc z nim do chirurga i niech obetnie mu napletek

Gość oj Kasia rozumiem
można zrobić literówke, ale Ty w ogóle widzisz klawisze na klawiaturze?

Gość kasia...zdziwiona
powiedział że boli go troszke na początku a potem juz nie,kurcze na samą mysl ze go boli choć troche nie chce tego robić(choc wiadomo jak kazdy mama potzrebe kochania sie) ale neihcce żeby go bolało,nigedy tego po nim niewidziałam:(

Gość ha ha
junior po prostu - dobre:D

Gość kasia...zdziwiona
ojej musicie sie czepiać?niebede o tym psiac bo to nie temat o tym....;/ dla mnie ejst wazne że wiadomo o o chodzi i tak mnie nie zrozumeisz bo tu tylko sie upomina jak ktos błedy zrobi..;/

Gość michał19r20
noo nawet nie chodzi o to ze klawiszy nie nie widzisz ale jakie ty byki sadzisz kobieto!! :D wez najpierw idz do szkoły a dopiero potem gadaj z innymi na temat pieprzenia

Gość kubuś puchatek
To jest stulejka. Niech idzie czym prędzej do chirurga, zrobią zabieg w znieczuleniu, podetną mu skórkę i po kłopocie. Gorzej będzie jak po współżyciu zadzierzgnie mu się i wcale nie będzie chciał wrócić(napletek oczywiście). Mój facet tak miał, chodził tak ze trzy dni, już z bólu nie mógł wytrzymać, dopiero poszedł. Zdarza się to częściej niż myślisz,a widać , że coś się dzieje dopiero jak się zaczyna współżycie