Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijaneczka_

Płaski brzuszek - dokładnie taki jak na zdjęciu...

Polecane posty

Gość czekoladkaaaaa
zuczki po co sie tak meczyc skoro mozna miec cos nie robiac nic wystarczy przestrzegac paru regul i tyle - brzuszek jak marzenie

Gość ma_gda
ja mam jeden sposob na odchudzanie. naprawde skuteczny. wieczorem gdy juz idziesz spac poloz sie na lozkui na plecach i na zmiane sprezyscie podnos nogi do pionu. prawa, lewa, prawa, lewa i tak ok. 20 razy. odpocznij chwile i zrob inne cwiczenie. w tej samej pozycji na plecach podnies nogi wysoko do gory w pion. taka niby swieca tylko ze nadal masz tylek na ziemi. gdy juz bedzie tak lezala 15 razy podnos sie do tych nog. niezbyt mocno.! delikatnie zeby lopatki sie uniosly. nic wiecej. bo nastepnego dnia nie wstaniesz z lozka. skonczylas.? ok. poloz sie spac. gdy bedziesz juz tak lezec masuj brzuszek przez 2 min zgodnie ze wskazowkami zegara.to pozwoli si wymodelowac leciutko brzusio.rano powtorz to samo. chodz wczesnie spac (ok. 21.30). jesli jest to dla ciebie nierealna godzina to zrob tak chociaz 3 razy w tyg. najwiekszym podobno bledem jest to ze spi sie z wlaczonym telefonem pod poduszka lub w poblizu ciala.promieniowanie cos tam utrudnia.podobno bardzo dobrze wplywa 30 min spacer zanim zjesz sniadanie. no i jeszcze zostalo bardzo fajne zadanie. gdy szczotkujesz zeby przez 3 min. to napnij mocno tylek. podobno bardzo pomaga. no i baaaaaaaaardzo duzo wody trzeba pic. napij sie szklanke wody przed posilkiem to wtedy bedziesz miala mniejsze uczucie gloduuu. ;D 'przysiady" - to czego ja nie cierpie. nawet kilka przysiadow bardzo silnie wplywa na figure. wieczorkiem zrobcie se jakies 20 przysiadow i tak codziennie.. no i to wszystko co mam do dodania. ;) zapewniam ze moja dieta wam baaaaardzo pomoze ;D choziaz ona jest nie dla mnie. ;P jestem za bardzo leniwa. ale chyle czolo przed tymi ktorzy sie jej podejmia i zwalcza niechciany tluszczyk ;)))