Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica...

CHCICA DZIEWICY... Czy to mozliwe???

Polecane posty

Gość dziewica...

Witam! Kieruję ten temat do dziewczyn, które są jeszcze dziewicami i czują nadzwyczajną w świecie chcicę na seks. Macie cos takiego? Ja mam i nie wiem czy to normalne... czy wogóle to jest możiwe ze mam tak wielka ochote na coś czego jeszcze nie znam i nie doświadczyłam. Dodam ze mam 19 lat. Ale przy tym wszystkim boje sie pierwszego razu. Jednak, na szczeście, rozsądek bierze góre i nie rzucam sie na pierwszego lepszego. Najgorsza chcica jest w dni płodne. Wtedy jest masakra... :( Prosze o powazne potraktowanie tematu mimo iż brzmi mało poważnie. :)

Gość ja mam
identycznie, tez mam 19 lat i jestem jeszcze dziewica. momentami mam taka ochote na sex, ze mam ochote poprostu rzucic sie na jakiegos faceta...

Gość miaaauuu
dolancza sie do was kolejna 19:)) to jest czasami wrecz straszne:/

Gość ja jużwprawdzie dziewicą nie
jestem ale dokładnie pamiętam,że jak nią byłam to czasmi też miałam potworną chcicę;)Najbardziej właśnie w dni płodne.Jest to zupełnie normalne,ochota na seks jest czymś zupelnie normlanym nawet u dziewicy;) Hormonki szaleją w organiźmie i stąd ta potwornie wielka chcica;)

Gość dziewica...
dzięki za odzew. :) Już myslałam ze jestem jakaś nienaturalnie napalona. ;) A tu okazuje zie ze nie tylko ja mam ten "problem" Co wtedy robicie??

Gość Wiel_Błąd
Mam spermy wystarczająco dla was wszystkich

Gość 17**
hej dziewczyny, ja rownież miewam czasami takie "ataki", i wtedy szaleje, chodze rozdrażniona. Myślę, ze gdybym byla z kimś, to wtedy bym go wykorzystała :P Ale najgorzej jest ze mną na dyskotekach, tak się nakręcam, ze z trudem panuję nad sobą :)

Gość uuuuUUUuuuu
tylko sie nie puść

Gość jak ja bylam....dziewica
to wcale nie mialam takich napadow...dopiero jak poczulam bolca to kochalabym sie codzinnie po 3 razy...........ale niestey chlopak daleko:( nigdy sama sie nie zaspakajalam i nie bede!!!!!!!!!!!!zadnych palcowek itp

Gość do 17...
a ty masz 18 lat ze chodzisz na dyske....za to jest kaara rokw poprawczaku wiec uwazaj malotato//////////////

Gość w moim mieście 12 chodzą na
dyskotekę:-o

Gość gość
No cóż, potrzeba sexu jest czymś naturalnym. Przecież każdy potrzebuje bliskości i czułości drugiej osoby, także pod tym względem. Doskonale was rozumiem dziewczyny :-) Sam mam czasami wielką ochotę, mam 19 lat i pewnie wiele z was uważa że już dawno powinienem to zrobić, sam też tak uważam po prawdzie ale... może czasami lepiej po prostu poczekać na "tą jedyną" dla której będę wyjątkowy a ona dla mnie ? Oczywiście można bzykać się z pierwszą lepszą ktróra mi się podoba a ja jej, ale nie uważam żeby sex tylko i wyłącznie z pożądania był czymś dobrym, zwłaszcza pierwszy raz. Pewnie każdy z nas miał nie raz okazję, tyle jest łądnych dziewczyn, sam też wyglądem nie straszę ;-) ale przecież nie tylko o wyglad chodzi. Trzeba mieć kręgosłup moralny! Dla mnie dziewictwo to największy dowód na to, ze dziewczyna jest wartościowa, uczciwa, szanuje się i szanuje tego, na którego czeka !!! Nie dajcie sobie wmówić że dziewictwo to obciach i nie postępujcie pochopnie pod wpływem emocji ;-) light.warrior@outlook.com