Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ms. Bagins

zabawa

Polecane posty

Co powiecie na zabawę gdzie każdy piszę coś o następnej osobie (piszącej pod nią/nim) a ta osoba musi się do tego ustosunkować a potem napisać coś innego ? np. Osoba pisząca pode mną lubi dłubać w zębach metalowa wykałaczką odp. następnej osoby: preferuję naturalne drewno/wolę nić dent. itp. i swój wymysł ....... ??? Więc zacznę tak: Osoba pisząca pode mną lubi czytać ksiązki głęboko zakopana/y w łóżku ;)

Preferuję otomanę,przykryta tylko peniuarem Osoba pisząca pode mną lubi kwaśną zupę pomidorową

Gość wiewioreczka
tylko nie matematyka, wole geografie:) Osoba piszaca podemna uwielbia robic wianki z kwiatow polnych :)

nie cierpię tego:P jakoś nie pociąga mnie robienie nietrwałych wianków, które wytrzymają góra godzinę :p ale dostać róże to co innego osoba pisząca pode mnie uwielbia słodycze (wcina po 5 batonów i 3 czekolady dziennie, oprócz tego wiadro żelek i cukierków :P)

Ja nie ,ale moja drug połowa tak;) Osoba pisząca pode mną jest bardzo roamntyczna:)

Child of Bodom => sorry:) nie zauważyłam :( tak jestem romantyczna:):):) osoba pisząca pode mnie uwielbia słodycze (wcina po 5 batonów i 3 czekolady dziennie, oprócz tego wiadro żelek i cukierków )

miało być romantyczna..? :) tak jestem,chociaż czasem staram sie to ukryć...ale miło być romantyczką :) osoba pisząca pode mną lubi kolor czerwony.

Gość Klikuklik
Tak, jestem nawariowaną romantyczką. mogłabym biegać po plaży o zachodzi słońca i oglądać jelenie na rykowisku trzymajac Cię za rękę. osoba pode mną zjechała pół Italii

Gość Klikuklik
kurczę, robi się bałagan bo za wielu osobom ta zabawa się spodobała ;-) ale z bałaganem też fajne..piszcie dalej!

boje sie kotów osoba pisząca pode mna nie myła dzis zębów! :)

Gość Flo
nie wiem czy lubię,bo jeszcze nie jeżdziłam osoba podemną jest samotna

Gość Flo
who is tori amos?lubie annę marię jopek osoba jest wysoka?

Gość Flo
sądzę że nie jestem tajemnicze osoba pode mną uprawia jakiś sport ekstremalny