Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martta

JAK POPRAWIC SKRĘT KRĘCONYCH WŁOSÓW?

Polecane posty

Witam martta :) Mam podobny \'\'problem\'\' tez chcciałabym utrwalic i podkręcić loki i nie wiem jak to zrobic. A jakim szamponem myjesz włosy to tez jest ważne przy lokach?

ja myje teraz szamponem nawilzającym Timotei Migdałowy,wiesz pewnie szampon cos daje.Trez bym kupiła specjalny szampon,ale nie wiem jaki.Kiedys miałam SUNSILK ten zielony,ale dostałam po nim łupiezu,ale troszke ładniejsze były po nim włoski.Po umyciu zawsze wcieram ytroszke normlanego kiremu np Nivea,zroibłam tez taki pły ,kotrego przepis zobaczyłam własnie tu.Szklanka wody,pol cytryny i miod.To troche usztywinia,jak psiukniesz juz na lekko schnace loki po umyciu.Własnie sie zastanawiam nad balsamem do włosów SUNSLIK do włósów kręconych,alBO NAD KREMEM wELII.nIE WIEM CO WYBRAC.a MOZE JEST KESZCZE COS LEPSZEGO,NAPISZCIE!!!

pomózcie mi,prostownica i rozjasniane pasemka zrobiły swoje,moje włoski sie kreca,ale chce zeby były jeszcze ładniejsze

Gość Mateuka
nie szklanka wody tylko 1/2 szklanki,sok z 1/2cytryny i łyżeczka miodu lub 1/2 łyżeczki cukru,to pomaga .Szampon Nivea podkreślający skręt fal i loków -też dobry.

Heh.. No wlasnie, krecone wlosy.. Tak trudno je zmusic zeby przez caly dzien wygladaly jak zaraz po umyciu :( A jak jest wietrzny dzien to juz naprawde tragedia :( Moja walka z wlosami (kreconymi naturalnie) wyglada tak: Wstaje godzine wczesniej wlasnie przez to mycie, gdyz MUSZE je myc codziennie rano. Najpierw szampon: Shauma. Wystarczy raz. Pozniej mocno wilgotne wlosy \"uciskam\" recznikiem (glowa w dol). Nastepnie (tym samym ruchem ugniatajacym) nakladam na nie troszenke takiego kremu: Out of bed. Troszke zelu: Taft. Susze. Na wysuszone wlosy nakladam raz jeszcze niewielka ilosc zelu, a pozniej lakier. Heh, niektorzy pewnie stwierdza, ze przesadzam, ale juz wiele razy kombinowalam na wszelkie sposoby z moimi wlosami i ten okazal sie najlepszy... A ta woda z miodem i cukrem to dziala?

Marrta tu masz ten krem: http://216.239.59.104/search?q=cache:4gOV8FfnN7MJ:www.gazeta.perfumeria.pl/x_C_I__P_7013542-7010001.html+%2Bout+of+bed+%2Bkrem&hl=pl on dla mnie jest bdb, gdyz wyjechalam na studia do miasta o 300 km od mojego rodzinnego i zauwazylam,z e wlosy sie gorzej ukladaja po umyciu! Normalnie plakalam jak patrzylam do lustra, bo wlosy o wiele slabiej sie krecily. Tutaj jest o wiele bardziej miekka woda, co moim wlosom nie sluzy, a ten krem spowodowal \"ulepszenie\", ale i tak na dolnym slasku mam o wiele wiecej i pokrecone bardziej wlosy hehe