Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasssaaasssaaaa

Co myślicie o przyjaźnie pomiedzy 13 letnią dziewczynką a 22 letnim facetem?

Polecane posty

Gość Sasssaaasssaaaa

Co myślicie o przyjaźnie pomiedzy 13 letnią dziewczynką a 22 letnim facetem?

Gość kropki trzy
Przeczytaj ksiazke "LOLITA" Nabokova...

wydaje mi sie ze to niemozliwe... 22letni facet i 13letnia dziewczynka maja zbyt rozne podejscie do swiata, zycia, zeby moc sie porozumiec.. moze znajomosc... ale przyjazn wg mnie to za duze slowo...ale moze sie myle;)pozdrawiam

Gość jesteście prostaczki
... i zazdrosne na dobitkę.

do \"jesteście prostaczki\"--> no wlasnie pokazalas/es kto tu jest prostakiem, bo jak na razie to ty wyzywasz ludzi zupelnie nic o nich nie wiedzac, w dodatku na podstawie jednej wypowiedzi, ktora nie ejst ani wulgarna ani dziecinna tylko po prostu sprzeczna z Twoim zdaniem...załosne...

Gość dopóki dziwczynka
pozostaje niezapłodniona facet jest niewinny

zgadzam sie z wypowiedzia kffiatuszka: \"wydaje mi sie ze to niemozliwe... 22letni facet i 13letnia dziewczynka maja zbyt rozne podejscie do swiata, zycia, zeby moc sie porozumiec\" nic dodac nic ujac!!!!!!

Gość ARBUZ
Dziewczyna ma o 3 lata za mało. A facet przynajmniej 3 lata za dużo. Przyjaźń a nawet związek między 16 latką a 19 latkiem jest OK

Gość ale wy pitolicie
- wszędzie wietrzycie zło i brud. Jesteście ohydne, wasze serca są czarne.

Gość ARBUZ
A ty jesteś biała jak Anioł ? Taki facet 22 letni pewnie jest cofnięty w rozwoju.

Gość ty arbuz jesteś
troglodytką i zero ludzkich uczuć w tobie

Gość glupie jestescie jak gwozdzie
mozecie sobie mowic -czesc i gadac o pogodzie ito tez niezadlugo , inna znajomosc nie wchodzi w gre on jest dorosly Ty dziecko ,on mysli fiutem ,Ty nie myslisz...

Gość ARBUZ
Poprzedniczka mówi racje. Tylko cześć i co słychać. A już napewno nie wolno takiej dziewczynie iść do jego domu kiedy jest sam

Gość jesteście straszne
z tym swoim pseudo-determinizmem ... ohyda. Przez takich jak wy była inkwizycja i hitleryzm

Gość glupie jestescie jak gwozdzie
jestescie-nie znasz zycia

Gość ARBUZ
"jesteście straszne" To może ty przedstaw swój punkt widzenia

Gość OooOlaAaaA
Przestancie sie wyzywać -głupi,-nie głupi - idiota, -kretyn... przedstawcie konkretnie swoje punkty widzenia i dopiero później dyskutujmy... ...Mi się wydaje ze przyjaźń... a może bardziej znajomość jest mozliwa... tylko że trzeba uwazac aby nie posunac się za daleko. Jeśli tylko fiut jest pod kontrola wszystko jest wporzadku.

Gość ARBUZ
No i o tym samym mówię. Tylko żeby ta dziewczyna miała znajomych w swoim wieku a najlepiej też chłopaka. A ten 22 letni to tylko znajomy koło którego nie przechodzi obojętnie, ale powie cześć.

Gość Mała Polka
Moim zdaniem nie jest możliwa przyjaźń między 22latkiem i 13nastką za duża przepaść. 22latek to już dorosły mężczyzna, który głownie w tym wieku myśli fiutem a 13nastka to jeszcze dziecko. Nie uwierzę w taką przyjaźń, bo za przeproszeniem ale oni nawet nie mają ze sobą wspólnych tematów. Zresztą co 22latek może widzieć w 13 jako przyjacielu, kompanie do rozmów przecież to jeszcze dziecko, i jeśli dorosły facet przebywa z małymi dziewczynkami ale to sorry narzuca mi się tylko jedna myśl pedofil. Możecie mnie wyzwać od kretynek itd. Tyle, że przezorny zawsze ubezpieczony jeśli wasze małe siostry bądź córki zostaną wykorzystane przez takich 22 letnich „przyjaciół” to nie zakładajcie na kafe zrozpaczonych tematów.

Gość Jerzyk
Widze że wiele osoob nadal jest troche zacofanych... nadal wshyscy myśla ze wshyscy faceci myśla fiootami... a osoba zadająca się z kimś pomishej 15 roku zycia od razu musi być pefofem... To tak samo jak kiedys nzywano osoby rude zakłamanymi fajfusami... Rozumiem i popieram ze nie wolno dawac się dzieckoo bawić z kashdym nnapotkanym dorosłym typem... no ale bez przesady... kontrola wystarczy.

Gość ARBUZ
A Jerzyk już się tłumaczy

Gość Do autora/ki ....
To zależy co kto rozumie pod pojeciem PRZYJAŹŃ ? Może napisz co dla ciebie oznacza przyjażń, a potem podyskutujemy :-D

Jerzyk ty to kurna postepowy jesteś...ho ho ho.. No własnie, co to znaczy przyjaźnić się????

Gość Sam/a piszesz ...
13-letnia DZIEWCZYNKĄ a 22-letnim FACETEM i tutaj juz jest odpowiedź na twoje pytanie :-D

Możliwa, ale bardzo mało prawdopodobna. O wiele bardziej prawdopodobne jest co innego, wszyscy wiemy co... Oczywiście wyjątki się zdarzają, ale to są właśnie wyjątki. Świta 13 latki i 22 latka mają zwykle niewiele wspólnego.

Gość ohyda tryska z was
nie macie prawa nazywać się lud źmi. Wszędzie widzicie błoto ... ale ono jest was. Tkwicie w blocie po same uszy.

Gość Sasssaaasssaaaa
Dyskusja ostro sie rozkręciła... a dopiero teraz pytaja o szczegóły... Przyjaźń to moze zbyt poważne... zbyt mocne słowo ... może odpowiedniejszym była by znajomość... nie wiem... rozmowy... przeważnie rozmowy... gg... znacznie rzadziej spotkania... Sami jednak wiedzie że dziewczyny znacznie szybciej się rozwijaja od przygłupów-facetów... znacznie wcześniej osiągaja dojrzałość...

Gość ARBUZ
Rozmowy przez gg mogą być tylko żeby to nie był jej świat. I nie biegła do domu włączając komputer zapominając o świecie. Myślę nawet że są tacy faceci którzy w profilu wpisując taką date żeby mieć tyle samo lat co dziewczyna.

Gość Sasssaaasssaaaa
Wie rzeczy najważniejsze... ile mam lat... kim jestem... gdzie przebywam...