Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia100

Mężczyzna pod 50-tkę - na co uważać!?

Polecane posty

Gość kasia100
Do FAceta 30 : hm...... Do uczestnika mego topiku poprzedniego : Zakonczyło się nieźle dla mnie : złapałam wiatr w żagle swoje i nie musze pędzić tam gdzie mój mąz mnie popycha ...nie komunikuję się z nimi serdecznie ,raczej jest to uprzejmość. Poza tym szczerze mu powiedziałam ( dwa razy ) : jak chce ich wspierać ,to za własne pieniązki ,jakie mu zostaną po zapokojeniu potrzeb NASZEJ rodziny . Jakby spasował . Poza tym zapowiedziałam : żadnego skakania koło nich ,uprzejmość tak , służalczość nie.Skutek : nei ma słowa o wyjeździe do jego kuzynki ,która go "zapraszała " do siebie .I tak będzie ,jeśli będę konsekwentna . Z waszych rad skorzystałam ! A na twe pytanie ,czemu wymyślam jakieś możliwe scenariusze itp ..... Bo ten film już był . Wtedy byłam totalnie zaskoczona . Wiele mnie to kosztowało.A nikt nie chce ponosić takich kosztow .Wolę zminimalizować koszty i asekurować sie ... A pytanie : czemu nie zostawię itp .... Prosta odpowiedż : to jest miłość . Z burzliwym przebiegiem ale jednak miłość i tyle ,a może aż tyle ... Uważacie to za głupie grzebanie w gdybaniu ? Ok, ale każdy ma prawo mieć swe niepokoje i pytać .... POZDRAWIAM WAS PIĘKNIE

Gość gość
No i jeszcze cie popycha?

Gość gość
Panowie ,co sadzicie o Kasi100 dziś 60tce. Straszna baba,to ze przeczytała kilka książek ,skoczyła ,,jedynie słuszną,, szkołę, to norma,a nie powód do takiego traktowania człowieka. Wow....

Gość gość
Witam. I co dalej w temacie ? A jak widzicie szanse na układ-onamezatka przed 40ka. On żonaty przed 50ka?

Gość gość
Autorka ma już 60 lat. Nie wiadomo czy żyje jeszcze i czy żyje jej mąż. :O Na co uważać, na choroby, a mąż już na pewno nie może, jeśli żyje :O

Gość f50
k.40 i f.50 no, brzmi nieźle :) Tylko co dalej? Dla ubarwienia życia, dla sprawdzenia sie, super. Ale życie wywracać w tym wieku, to rzeczywiście trzeba być przy niemałej forsie, bo inaczej..... ręka w nocniku :P Ale taka 40stka niewątpliwie takiego 50taka postawiłaby w ogniu namiętności :D

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44