Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Gość ojojojo
Jak pan kaczynski sie ma do tabletek anty :P :P ???

Witam! A ja sobie czytam Wasze wpisy i mowie sobie no swietnie tylko gdzie byliscie podczas wyborow?;) a tak naprawde to nie dziwcie sie ze spoleczenstwo dokonuje wyborow takich jak dokonuje...Ludzie 40-50 letni wychowali sie w PRLu...dla nich walka z komunizmem to nie byla walka z ustrojem gospodarczym ale z ustrojem politycznym...to pokolenie mowi: \"daj\"..Kolejna grupa to emeryci i rencisci...tym sie nie dziwie ze glosuja jak glosuja...wies no coz ta jest duza i biedna nie wszyscy ale jest i w dodatku teskniaca za PRL bo tam traktorzysta to byl Ktos...mlodziez moze i ma \"dobre\" poglady ale malo ich ;) a ten elektorat zagospodarowal PiS i Kaczynski teraz...przeciez w Polsce prawica to socjalizm w czystej postaci a nazywa sie prawica co SLD jest postkomunistyczny i lewicowy :D nam sie wydaje ze zyjemy w akwarium w ktorym sa nasi znajomi, jakas grupka w sieci, rodzice, babcia, chlopak i jego rodzice...i ze wszyscy mamy takie same poglady...NIE to 30 mln kraj gdzie wyborcow liberalnych (PO, demokraci.pl, Tusk wczesniej UW, Olechowski, KL-D, UD) jest moze 2 mln w tym kraju no w czasie wyborow czasami 3 mln bo uda sie przyciagnac kogos ladnym politykiem albo jakas obietnica czy zgrabnym haslem...Jesli jestescie liberalami ale nie na miare Janusza K-M to powiem Wam...poglady docenia najszybciej Wasi wnukowie... :D mila perspektywa prawda? Tyle ze moze byc za pozno na dogonienie swiata liberalnego rozwijajacego sie...Nie mowie przez to ze Polska nie moze sie rozwijac pod rzadami PiS czy SLD a nawet Samoobrony..Moze i pewnie bedzie ale w jakim stopniu? 2% no w porywach 3% i zawsze z kilkudziesieciomilionowa dziura w budzecie i zawsze malejacym bezrobociem (uwaznie przeczytajcie zawsze malejacym:D )? Tak a caly swiat bedzie rozwijal sie szybciej i mocniej i wiecej zawsze z 1-2% naturalnym bezrobociem...I to nie politycy maja sie zmienic...to Polacy musza zrozumiec..to nie Polacy maja sie dostosowac do politykow to politycy maja dostosowac sie do nas do naszego glosu w wyborach...Co na koniec...Nic zobaczycie bedzie normalnie jutro i po jutrze no moze za rok tez tak jak dzis..jedyne co to bede sie wkurzal po przeczytaniu porannej prasy ze znowu podwyzsza podatki ;) i wypije kawe i wezme sie do pracy..Aha co sie stanie jutro...Gielda zareaguje niewielkim spadkiem na wynik wyborow ale w trakcie dnia powroci do normalnego poziomu bo zapowiedzi koalicji uspokoja inwestorow...Zloty oslabnie nieznacznie...Ale mysl rynkow finansowych o Balcerowiczu i NBP spowoduje ze zlotemu nie grozi katastrofa ...Pozdrowienia milej nocy :D PS. To se ulzylem zboczenie zawodowe poszlo na Was hehe...

Marcin_24 ---> Jestes moim imienikiem i bez żalu, ale proszę cię nie pierdol bzdur. Kaczyński reprezentatywny? No chłopie litości. Kurdupel o faszystowskich pogladach. Poprosilem juz Moja Kobiete żeby wykupila za wczasu pigułki, bo za chwilę będą nielegalne. Hmm, a moze należysz do tych, co to nigdy z kumplem się piwa nie napiją, siedząc na odludziu na ławce i kontemoplując okoliczności przyrody? Mnie takie jedno piwo kosztowalo 103 złote. Dzięki gorliwości kaczki.

Gość Wklejam
Ale sobie wybralyście prezydenta. Niech was gęś kopnie. 08:10 cynick Wstyd! Stare baby i głupie siksy! "Niezły burdel tu macie! Siostrzyczki!" Wstap do CPPE - Cyniczno Politycznej Partii Ekologicznej 08:17 jetem zalamana wczorajszymi http://wiadomosci.onet.pl/4528,51586,3,temat.html nie masz racji 08:21 cynick Dolożyłyscie Donaldowi swoje, nie da sie ukryc. "Niezły burdel tu macie! Siostrzyczki!" Wstap do CPPE - Cyniczno Politycznej Partii Ekologicznej 08:29 TYCJan 24 Stało się to co dokładnie przewidziałem po pierwszej turze. Wielkie zło to chyba się nie stało , bo jeden mierny i drugi podobny. Tyle , że za 50 mln. zł zafundowaliśmy sobie populiste oraz władze o dość teraz ograniczonej kontroli . Tusk miał zbyt małą przewage po pierwszej turze , słabo wypadał na spotkaniach i w mediach i mniej lydzi naciągał . Brakło więc mu tych głosów od przegranych i swoich stracił 7,7 % . Szkoda.... Zobaczymy co się będzie działo ... Tylko ta Pierwsza Dama ....

Gość Wklejam
24.10] 08:24 dziewczyna chlopaka stwiedzilismy, ze skoro ja jestem z kaczorem, a on za donalden,. to nasze glosy sie i ta kredukuja, wiec nie ma sensu, zebysmy szli glosowac no i sie kochalismy 08:30 cynick Taaak, to wasze prawo - tylko sie teraz nie wtracajcie ani nie narzekajcie jak bedzie cos nie tak. "Niezły burdel tu macie! Siostrzyczki!" Wstap do CPPE - Cyniczno Politycznej Partii Ekologicznej 08:32 dziewczyna chlopaka ja mam poczucie zaglosowania na kaczora co prawda nie oddalam na nieg oglosu, ale za to wyeliminowalam jeden glos na tuska :>

Gość Wklejam
08:06 naprawde Dziękuję za prezydenta radykała, populiste, człowieka którego popiera sama elita, Lepper, Rydzyk i ich swita. Dziękuję za prezydenta chorągiewkę, ktory radykalnie zmienia zdanie o innych gdy wyczuje jakis korzystny interesik. Niedawno jeszcze dla Kaczynskiego, Samoobrona byla banda polglowkow, SBekow, ludzi ograniczonych, dosc szybko zdanie zmienil ?! Wczoraj juz mowil ze Lepper, to wrecz inteligent... Dziękuję za prezydenta niereprezentatywnego i jego kompletnie niereprezentatywna zone. Daliscie sie nabrac moi drodzy, bedziecie jak rybki zlapane na haczyk, a wiecie co sie dzieje pozniej z takimi rybkami ? Uwierzyliscie naiwnie w hasla gloszone przez Kaczynskiego, tandetny populistyczny chwyt, mowil to co chcieliscie uslyszec, tylko bedziemy go starannie rozliczac z tych obiednic! Mysle, ze argument, ze ma dobre oczy, ze bije od niego dobro, juz nie wystarczy... Pomyslec, ze losem naszego kraju glownie rzadza fani Rydzyka i Leppera, ludzie ograniczeni, psychopatyczni, nie majacy wlasnego zdania... 08:08 gaaska dołaczam sie do podziekowan 08:10 Auroraaa Nie dołuj mnie jeszcze bardziej 08:16 Jacyków wybacz ale JA głosowałem na... Tomasza Lisa jest taki jazzy... 08:22 naprawde Sama jestem tym zdolowana, tragedia, gdzie nie spojrze to geba Kaczynskiego... 08:26 marusia tez dołączam się do podziękowań dwie rzeczy nie mają granic: wszechświat i ludzka głupota 08:27 jetem zalamana wczorajszymi tyle tylko ze poczuja to rowniez i ci ktorzy sa przeciwko niemu. Co mi po tym ze oni w kosc dostana jak i ja to odczuje 08:28 cynick A gdzie sie podziały te wszystkie agitatorki namawiajace do głosowania na kaczora? Kaczor juz nie placi to zniknely? Ale porażka. Zawsze w tym narodzie była prywata. Łeeeeeeeeeee "Niezły burdel tu macie! Siostrzyczki!" Wstap do CPPE - Cyniczno Politycznej Partii Ekologicznej 08:29 naprawde Dla mnie wybor byl prosty, nawet bardzo. Inteligentny facet, nie wprowadzajacy zbednych ograniczen, nie tasujacy ludzi na lepszych czy gorszych. Kaczynski juz przeciez w czasie wyborow mowil, ze tylko nieuczciwi na niego nie zaglosowali, bo sie go boja ! Juz wtedy pokazal jak bedzie ludzi postrzegal. I jeszcze ta jego deklaracja, ze bedzie bardziej aktywny i energiczny niz Kwasniewski, jak flegmatyk moze byc energiczny ?! To tak jak zimny wrzatek... 08:31 naprawde I gdzie sie podzialo pozostale prawie 50% spoleczenstwa ? To jest straszne ze tylu ludzi ma gdzies to co sie bedzie dzialo w kraju...Szkoda tez ze tacy przewaznie najbardziej narzekaja...

Gość TYCJan 24
Dobre ! Jedyny topik o wyborach zostawiony na "życiu erotycznym " Nigdy bym się nie domyślił...

Gość ehhhh
Brak slow braq slow:( to teraz czas uciekac z tego kraju....

Gość Lesio Kaczynski
Jestem piekny... lala jestem ladny lalala..wygralam z donaldzikiem lalala...no to teraz wsyztskie homo zjazd!!!! lalala o kurna a ja? toc jestem gejem..ale to nic prezydentem rowniez

no na szczęście mamy ptasią grypę więc chyba będziemy musieli znów prezydenta wybierać niebawem :)

oj nie wiem, nie wiem:) ta ptasia to zwyczajna grypa heheheeh wszystko będzie jak było i jutro i pojutrze jak powiedział/a intrygujące _chwile dokładnie tak Zajczyk chyba nie ma podstaw by obawiać się państwa policyjnego Prezydent jako przedstawiciel władzy wykonawczej nie ma u nas- w przeciwieństwie np. do USA aż tak dużych uprawnień, inicjatywa ustawodawcza przysługuje również grupie 100.000 obywateli a veto Prezydenta może obalić zgromadzenie narodowe mieliśmy takich kandydatów jak mieliśmy jakby to powiedział mój dziadek-nasi są wszędzie:)

Gość kaczka dziwaczka
Nie chcę nikogo dyskryminować ze względu na wygląd bo każdy jest jaki jest i nie przesadza to o wartości człowieka,ale trzeba mieć tupet zeby pchać sie na urząd prezydenta mając metr pięćdziesiąt i szkaradę za żonę!Przecież pierwsza para będzie reprezentować nasz kraj na całym świecie!Żona kaczki jest straszna co ona sobą reprezentuje co ma do powiedzenia?Kwaśniewska godnie pełniła rolę pierwszej damy.Hasłem wyborczym kaczki jest sprawiedliwość i rozliczanie A on sam prof prawa współpracuje z przestępcą wielokrotnym Lepperem?To jest w porządku?Sprzedał się za głosy ciemnoty i przestępców pokroju Leppera na oczach całej Polski.A to,że Rydzyk agitował prowadził kampanię wyborczą,czy według wykształconego i sprawiedliwego pana profesora to moralnie w porządku?Czy taka jest rola kościoła?Jacy są katolicy popierający Rydzyka i kaczora-czy tak jak oni są pełni nienawiści do wszystich,którzy mają odwagę sprzeciwiać się zakłamaniu i pruderi?Gdyby jakiś kraj zgodził się przyjąć takich polaków jak ja z pewnością poprosiłabym o azyl,bo widzę,że w tym kraju niby demokratycznym dalej nic się nie zmieni-rządzić będzie fanatyk,kler i analfabeci.Pozdrawiam wszystkich normalnych polaków.

-Kiedy były pierwsze wolne wybory? -W raju. Bóg wziął Adama pokazął mu Ewę i powiedział: - Wybierz sobie zonę;)

to jedynie uroki dmeokracji przedłurzaczu \"będzie wymierzana kara adekwatna do winy\' nie licz na to heheheheh oprócz widełek, jest jeszcze\" niezawisłość\" sędziego i nasze sadownictwo, sprawiedliwości nie było, nie ma i nie będzie- zapomnij prawo jest jak płot, gepard przeskoczy, wąż się prześliźnie grzecznie czeka pod płotem wiesz kto

Gość Frank Drebin
ptasia (kacza) gryba rozprzestrzenia się duzo szybciej niz wszyscy mysleli, oby nie była to śmiertelna odmiana

Gość marcin 23
bardzoooo sie ciesze ze kaczory wygraly od samego poczatk una nich glosowalem !!! mimo ze jestem z poznania powiem tak CIESZMY SIE RODACY ZE PREZYDENTEM NIE ZOSTALA TA FAŁSZYWA ŚWINIA TUSK PRZECIEZ TO FAŁSZYWE Z SAMEJ MORDY CO DOPIERO Z POGLĄDÓW MORDA MU SIĘ SMIAŁA DO KORYTA MU SIĘ ŚPIESZYŁO NAJLEPSZA BYŁĄ TA PROPAGANDA TUSK TAKI I OWAKI A KACZOR BIEDNY GRUBASEK :-))) NA TUSKA GŁOSOWAŁY SAME CHAMY KTÓRYM PIENIADZE Z NIEBA LECĄ MOŻE INACZEJ ZŁODZIEJE :))) KTÓRZY SIE KACZORA POPROSTU BOJA BO TERAZ POLSKA TO BEDZIE JEDNA WIELKA ROZPRAWA I TE WSZYSTKIE TLUSTE ŚWINIE KACZOR POWINIEN POZAMYKAĆ :-)) W PIZDU

Gość Frank Drebin
kolejny niedowartościowany, który zamiast sam pracować woli podpierdolić sąsiada bo sąsiad ma lepiej niz on, hahahahaha

Marcin 23, czytałes dzisiejszą zagraniczną francuską i niemiecka prasę ? Ładnie nas świat ocenia... Ewenement na światową skalę..Rzeczpospolita Bliźniacza.. Zaraz pewnie mnie ktoś zruga, że oczywiście to nieważne co o Nas mówią i piszą (bo to i tak napisali żydzi, Masoni, Cykliści - przeciwni Polskiej Racji Stanu).. Może się narażę piszą c to, ale dla młodych wykształconych ludzi z głową na karku ten wybór świadczy jedynie o fakcie że w Naszym Kraju nie można niczego uczciwie zbudować..

Gość marcin 23
nie nie czytalem ! apropo wykształcenia mam wyższe a obecnie robie magisterke! nie zmienia to faktu ze tusk dla mnie to falszywy lis ! jak większości polityków z tlustymi mordami w naszym kraju :)

Gość Frank Drebin
to masz wyższe czy robisz magisterke, za moich czasów nie było wyzszego bez magisterki

Gość marcin 23
dziwna sprawa a jakie to te twoje czasy:)) hehehe bo moze powiesz mi ze tytułu licencjata nie było?

Proponuje zaniechać dyskusji z Marcinem 23 bo obraża tych którzy mają odmienne poglądy a ja nie będę obrzucać go inwektywami i tym samym zniżać się do jego poziomu (tj. nie - magistra z wyższym wykształceniem - swoją drogą ewenement jak i IV RP). A prasę jednak radziłabym przejrzeć.. Tylko trza sie trochę jezyków pouczyc Marcinku...

Gość Frank Drebin
moim zdaniem licencjat i magisterka to ogromna różnica (nie tylko w nazwie) , ale to nie temat na ten topic

Gość Chochelka
laleczko ale w Polsce mamy takie cuś jak wyższe wykształcenie bez magisterki - to się licencjat nazywa, wiesz ?

Gość Chochelka
to wyższe zawodowe - takie coś jak inżynier :-)

Gość Frank Drebin
to czy sie różni kupienie sobie licencjatu od skończenia 5 letnich studiów magisterskich?