Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Przedłurzaczu nie smuć się tak, zbłądzić ludzka rzecz:) każdemu się może zdarzyć..... ale nie przejmuj się, pomyłki są jak góry, im wyżej zaszedłeś, tym więcej ich widzisz dookoła..... Taniej, bo tanie państwo, a bilet z Elbląga do Olsztyna też kosztuje...w obie strony Krawaty.......Ty dobrze mówisz:D naprawdę szkoda, że się do polityki nie nadajesz.

Gość ayrooo
Słyszeliscie, Kaczory wycofują sie z wyborczych obietnic! Tych trzech milionow mieszkań itd nie bedzie! Hehe tak jakby powiedzieli - i tak już nas wybraliście barany więc teraz możecie nam skoczyć!

Gość hehehehehehehehehehehe
Jaka jest cena kajaku?? bo mam duze drewniane biurko ale ono na wodzie chyba sie nie utrzyma:(

Gość ADAM75
A KTOŚ W TO WIERZYŁ ? ZAJEBISTA STRONKA!!

Gość krawaty w paseczki got PiS-sed
wychodzę z podziemia a dlaczego się nie nadaję? jest mnie tu dwóch :-) jestem mały, gruby i łysy. i twardy mam łeb i zakuty, jak Jurand.

dla mnie bomba:D ale tam się trzeba nadawać:P za co ten topik o PO skasowali? wiesz cos?

Gość anty-kaczka
geeeniaalna stronka!! dawno sie tak nie smialam.. "Kim Kurwa jest Kaczynska z Warszawy??":D

Gość 6969696969
"KUPIĘ moher na berety"

Gość 969696969696
kupie boher na merety w paseczki

Gość krawaty czy
to Ty?;)

wiedziałam, że to Ty:P powiem Ci, do polityki nie nadają się indywidualiści, tylko ludzie gotowi się \"podporządkować\"...

Gość 7-dmy stopień wkurwiania
wrrrrrrrrrrrrr

ja już się pogubiłam:) na razie nie zostaję, no chyba że Ty bardzo chcesz, to możesz:P słuchaj, właściwy premier we właściwym radiu m. powiedział : jestem przekonany, że jeżeli program gospodarczy zostanie wdrożony lada dzień, to już w przyszłym roku będzie odczuwalna poprawa, chociaż jeszcze nie będzie dobrze. Nie chcę nikogo okłamywać i rzucać słów na wiatr, ale będziemy czuli, że......:classic_cool:

i jeszcze, słuchaj: \"Na zakończenie audycji ze studiem radiowym telefonicznie połączyli się dyrektor Radia Maryja o. Tadeusz Rydzyk i prowincjał redemptorystów o. Zdzisław Klafka. \"Myślę, że jest to historyczne spotkanie. Pierwszy raz rządzący wychodzą do ludzi, do rodaków w ojczyźnie i w świecie. Jest normalny dialog, coraz bardziej dążymy do normalności (...) Życzymy siły i żeby wam się wszystko udało, żeby wszyscy Polacy chcieli wspierać, a nie rozrabiali. Dla mnie jest takie przykre, że w mediach tak się atakuje pana premiera\" - powiedział o. Rydzyk. Ojciec Klafka podziękował premierowi i ministrom, za to, że \"zechcieli zaszczycić swoją obecnością Radio Maryja i zapragnęli dialogu z ludźmi, którzy uważają, że tworzą rodzinę Radia Maryja\".

Gość Qmaty
Czy my Polacy musimy trawić taką żenadę i ciemnotę? Dlaczego nie możemy być normalni, cywilizowani jak zachód Europy? Dlaczego wygrywają takie Leppery, Kurskie i Kaczory? LUDZIE OBUDŹCIE SIĘ!

Gość Zdzich
Oglądałem Marcinkiewicza i in. w TV Trwam (niestety nie do końca). Jak zwykle w wystąpieniach ludzi PIS-u nie było końca słodkim obietnicom. Marcinkiewicz jak sie odezwał to opowiadał jakie to cuda oni zrobią w tym kraju. Powtarzał wszystko co dotychczas (że będą te obiecane mieszkania, dodatki, zasiłki, wyższe emerytury itd.). Oczywiście o.prowadzący taktownie nie zapytał skąd oni na to wszystko wezmą kasę. Taktownie nie pytano też o Andrzeja L (przynajmniej wtedy gdy oglądałem). Mnie to zwyczajnie przeraża, bo facet idzie w zaparte i chce być chyba drugim Gierkiem, który narobił takich długów że spłaca je już 3 pokolenie (rocznie na obsługę polskiego dlugu każdy statystyczny Polak przeznacza bodaj 1500 zł rocznie - o tyle mamy mniej w kieszeniach łącznie z niemowlakami).

Gość to tez rm
Co robi radio M ?różaniec , msze , piosenki itd. Ale tez szerzenie nienawiści , antysemityzmu , ksenofobii. Wyzywanie od masonów, liberałów , żydów ludzi o innych poglądach. A każdą osobę mająca inne poglądy posądza się o atakowanie polskości , historii. Tak to sobie sprytnie wymyślili. Wycierają na każdym kroku sobie "pysk" polskością. I wiecie co mam przykład z rodziny co potrafi to r adio zrobić z normalnej osoby wierzącej. Niedawno w TVN był premiera telewizyjna filmu "Karol człowiek który został papieżem" no to dzwonię do mojej cioci (która bardzo szanowała JPII i słucha RM i mówię jej o tym . Otrzymałam odpowiedź że nie obejrzy tego filmu bo ona nie ogląda TVN a poza tym nie lubi tego aktora. Wiadomo że Rydzyk "zakazuje" oglądania telewizji TVN bo jest to szatańska telewizja. Zreszta było widac w felietonie na TVN jak reagowali starsi ludzi gdy zobaczyli reporterów z tej stacji. Niemal ich nie zlinczowali. Zachowywali się górze niż dresiarze. Tyle nienawiści!To była postawa chrześcijańska? Więc to radio jest niektórymi poglądami zatrute!!

na gazeta.pl był wczoraj artykuł o Ojcu Dyrektorze A Maybacha miał, ale sprzedał, mam do Torunia blisko, i mnóstwo znajomych w Grodzie Kopernika

Gość aaaaiuiidai
matoly nie mogace sie pogodzic z porazka jak teraz ogladam te twarze w tv zawiedzione to jestem dumny ze wladza nie dostala sie w ich rece najwieksze szczescie polski ze nie beda nia rzadzic tusk czlowiek nie znajacy historii wlasnej rodizny i pani waltz kobieta ktora sprzedala wszsytkie polskie banki haha i ten nieszczesny rokita ojoj pogodzcie sie idioci naiwni i wylaczcie tvn oraz polsat studenciaki

znawca daj link, bo nie znam tego portalu, a dzisiaj jest to: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3002416.html i to : Mój brat i ja, ja i mój brat, często mieliśmy rację\" http://wiadomosci.onet.pl/1255865,2677,kioskart.html aaaaiuiidai :D:D:D teraz najważniejszy jest budżet a czasu niewiele http://www.mofnet.gov.pl/dokument.php?dzial=32&id=43570 ale prowizorium też może być The..... pzdr

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/0,40330.html znalazlem TO to wszystkie artykułu o tym oszołomie no i na onecie, ze Marcinkiewicz wystapil w audycji ojca dyrektora sciagam z emule ten dokument z tvn-u, bo nie obejrzalm tej UWAGI

Gość nie kcem ale muszem
to jest dobre Na Boga, ludzie, opamiętajcie się! Boże, wybacz mi, ale tego nie da się oglądać i słuchać! Przez te audycje można zwątpić w wiarę i w człowieka! Ojciec Król, Ojciec Rydzyk i całe to środowisko zostało dobrane chyba przez szatana, by zniszczyć Wiarę i Polskę! sam LECH;) http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,63546,2551065.html

znawwca o Toruniu nie wiedziałam, czytam, czytam: \"Samo wyposażenie kosztowało minimum 5 mln zł\" qrcze

maalutka, nie ma sprawy ale chyba ze wysle ci płytkę ZWYKŁĄ pocztą bo film ma 280mb :) a o helikopterze słyszałaś za 2 mln papieru ??? nie kupił bo ktoś to zwąchał ale nagrali go jak negocjował cenę na lotnisku po próbnym locie

Gość Chochelka
tuuuu jesteście jak was nie ma .... Krawat Ty konfidencie :-P