Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Gość Chochelka
za meldunek :-P :-P :-P

Krawaty......... oj wiem, że słabo płacą ale czy Cię to usprawiedliwia takie zachowanie? hę? ja nie ma pracy wcale buuuuu:( czasami coś posprzątam myślisz, że przy tych traktorach będzie można ?

Przypomiały mi się slowa Buddy, powiedzial coś takiego: \"Mnichom i uczonym nie wolno akceptować moich poglądów - z szacunku. Muszą je analizować tak, jak złotnik sprawdza jakość kruszcu. Trąc, skrobiąc, pocierając i topiąc\".\" No coś Ty:) to nieprawda, mam ciekawą, satysfakcjonujacą pracę jestem meikinwarp nie narzekam jak na razie:)

Gość 7-dmy stopień wkurwiania
wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość SAMPiS
to mowisz, ze od slubu zmalał Ci o połowe?:) faktycznie masz "maly" problem, jak ssałem wydawał się dużo większy

w ciepłych krajach to się elekt wygrzewa:P tylko kapielówek zapomnial spakować;) krawaty...Ty coś pisałeś?

Gość kaczuszka_
mowie do kaczora chyba jestem na cos chora na to kaczor mi tłumaczy bo my głupie jestesmy statystycznie sex jest w nas

Ty mnie nie strasz Krawaty... zobacz jakie klimaty heheheheeh ja się kotka nie boję:P jesień czas odlotów z aurą bywa podle …. trzy miliony będą obiecanych mieszkań ze smiechu padł lelek oraz mewa smieszka słucham ? ptasie móżdżki? w głowie się nie miesci:o a Polacy wierza…Polacy nie gesi może ja się myłe, skad ten brak nadziei?? na czele Ptak Mały;) może coś się zmieni:P:P

Romano speckomisji szefem ehh http://wiadomosci.onet.pl/1192544,11,item.html http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,15572602,43828129,1873736,0,forum.html poprzedni link nie działa a my bbbb Kochamy Naszego Kochanego Pana Prezydenta! to jeszcze się otwiera http://piw.internetdsl.pl/wiersz/monk_www_giertych_stop_kom_pl.swf http://www.giertych-stop.kom.pl/readarticle.php?article_id=17

Gość misiorrr
O co chodzi z tą tajniejszą policją? Chyba nie jestem na bieżąco :( PS Piszcie tylko dobrze o Kaczorach, bo wsadzą nas na 3 lata. Chyba, że chcecie żebyśmy spotkali się w jednej celi :)

Pod wrażneim stopki, oczywiście , że tak...:P misiorrr nie jestem pewna ale myslę że krawaty... (czy ..om??) chodziło o - stać CUA!!! My tu mówimy tylko bardzo dobrze i bardzo ochamy naszego kochanego PANA PREZYDENTA

Gość 7-dmy stopień wkurwiania
wrrrrrrrrrrrrrr

Gość jestem zbudowany expose premi
tym jakze konkretnym i wyrazistym expose Pana premiera Marcinkiewicza. Sadze ze Jego rzad zasluguje na szerokie popracie spoleczne. Mysle ze bede wyrazicielem przekonaina ogolu jesli pogratuluje panu premierowi udanego wystapienia i wyraze nadzieje na owocna wspolprace z sojuszem robotniczo chlopskim w IV RP.

Gość +++EXPOZE
SIERPEM MŁOTEM I LICHTARZEM Odświętnie odziany premier w niebieskiej koszuli i czerwonym krawacie (stylistyka wylansowana przez "dom mody kwaśniewsky") mówił o tym jak żyć nam się będzie dostanio, a Polska "róść" bedzie w siłę. A było tak: Zrobimy, wykonamy, pomożemy, przy wydajnej pomocy społecznej, naprawimy w rezultacie usilnych działań (OWACJE). Na froncie polityki zagranicznej nastapi odwrót w celu zajęcia nowych strategicznych pozycji bojowych na wschodznim i zachodnim skrzydle (OWACJE). Produkcja posiłków dla głodnych dzieci wzrośnie w stosunku do średniej swiatowej 3 krotnie, a wydajność obowiązkowej nauki angielszyzny (owacje) przekroczy przewidywane normy. Wspólnym wysiłkiem urodzimy wiecej Polaków, a minima socjalne umocnią socjalistyczną solidarność narodu. Polak Polakowi Polakiem, jak nie Polak, to matko boska, co za człowiek. Kto piach sypac bedzie w zdrowe tryby narodu, reke jemu władza odejmie, a kto trybikiem w machinie spać może spokojnie. Na odcinku słuzb specjalnych wymiana kadr i wzrost zatrudnienia o 300%, co zmiejszy bezrobocie przez wypełnienie wiezień, tymi co inicjują (tu na trzy razy brane, bo trudne słowo) zgniliznę, zdrowej tkanki narodu. Bedziemy dążyć, usprawniać, ułatwiać, pomagać, wstrzymywać, karać. Zakładamy, podejrzewamy, oczekujemy, spodziewamy się, wrazamy nadzieję i stanowczo zastrzegamy sobie. Towarzystwo i opozycjonisto, Polską Rzeczpospolitą IV uważam za otwartą, sztandar wprowadzić...owacje, owacje,owacje. W tym czasie na salę wprowadzono sztandar z godłem bez korony a u szyji orła pojawiła się koloratka i stuła, w skrzydłach orzeł dumnie dzierżył wykute w czynie społecznym przez zwiazkowcow solidarności 80 (dzięki datkom słuchaczy RM i fizycznej sile młodzieży wszechpolskiej) dumnie połyskujace narzędzia pracy: sierp i młot.

Gość alter_ego
i zapomnialam dodać że BBardzo ale to bardzo kochany naszego PREMIERA i kochamy też naszego Pana Prezydenta

Gość polskakatoliczka
Proszę nie obrażać Ojca Dyrektora i obecnego rządu Bo nie znacie ani jego, ani rządu. Gdzie w was jest prawdziwy patriotyzm?? Gdzie wiara w Boga? Mówicie o tolyrancji, a sami obrzucacie błotem porządnych ludzi. Lepiej pomodlilibyście się za pomyślność naszej katolickiej ojczyzny i posłuchalibyście Radia Maryja, to może wtedy odrodzi się w was patriotyzm i zaczniecie wierzyć w Boga. Obecnie jest szansa, by naprawić nasz kraj, więc weźcie się do roboty, zamiast ubliżać rządowi prawdziwie katolickiemu i Ojcu Rydzykowi. Amen.

Expose oczywiście, ze jestem bardzo pobudowana ehh jak nie jak tak, poboznych życzeń zbiór, rząd zamierza wyciągnąć państwo z »czworokąta bermudzkiego> wprawdzie zamiast tym milionow mieszkań stadiony będą cztery. Czy my możemy sobie pozwolić na to żeby nas stać nie było? Krawaty Tyjak tak gadasz to przypomina mi się jak moj dziadek deklamowal o Wissarionowiczu wiersz .:( zapomnialam dodać że oczywiscie Kochamy wszystkich Pana Premiera Pana, Pana Prezydenta, Ojca Dyrektora. amen

Gość lewy
Niech się najpierw Kaczory rozliczą z FOZ !!! Znaleźli kozłów ofiarnych a sami sie pchają do władzy! Już Putin ich zrobił w wała, ale dla czego ja mam za to cierpieć, ja na tych karłów , wypierdków nie głosowałem . A namierzcie mnie to łby odstrzele!!!