Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktak tak

Mamy nowego prezydenta

Polecane posty

Gość alter_ego
miło znowu Cię widzieć:P czy to prawda, że przedłurzacz jest chory??

Gość muszki w gruszki
that's an Englishish word, ain't it?

Gość glizdy w żuczki
Ktos tu cos takiego pisal,ale przedlużacz tego nie potwierdził.

Gość andrzejki w lepperki
nie godzi się o tym pisać, mniemam

Gość myszki w kotki
to dobrze:) kto to taki Sobotka??? to kozioł ofiarny, bilans musi wyjść:)

Gość alterki w egotki
bo sobotka jest słodka a do kalisz prezio cholewki smalisz

Gość Rokitki w giertychy
Sobotka...hm Sobotka to taki bardziej chujowy poniedziałek.:classic_cool:

Gość Berety w paseczki
Mileńcy moi! W pierwszych słowach zapytuję, czyście zdrowi, czego sobie i wam życzę. W drugich słowach nadmieniam, że żyje nam się sucnie w naszym kraju a triumwirat RomanAndrzejLech rządzi prawnie, sprawiedliwie, samoobronnie i ligowo. Nie musimy robić - a dwie średnie krajowe mamy na dzieciuki. Dobrze jest i dostatnio. Całuję Was ja, żona moja ślubna i Jaś, Małgoś, Julek, Józio (pociechy z piewszego miotu) Jędruś, Romuś, Lech i Jaruś (chłopaki z drugiego miotu)

Gość Świeży powiew

Gość powiewna świeżość

Gość majteczki z koronki
Poandrzejkowe rozmyślania pewnego posła... Były Andrzejki, była wróżka - flaszka, były wróżby, potem długo, długo nic i... Siedzieć dobrze, leżeć jeszcze lepiej... stać nie próbowałem. Co to takiego chłodnego oblewa moje ciało? Podobne trochę do prysznica... brrr. Gdzie ja wczoraj byłem, co robiłem? Kim jest ta kobieta? I dlaczego ona śpi a ja nie? I kto to ten facet? O Boże, to przecież lustro... Ufff . Jezu, czego mnie tak boli głowa? Tak, muszę zadzwonić do Andrzeja. Dobra... ale kur*a, kto to jest Andrzej i po jasną cholerę mam do niego dzwonić? A w ogóle jaki jest do niego numer?... A może to jest żona Andrzeja, a ja jestem u niego w domu? To w takim razie gdzie jest on sam i gdzie schował pieniądze? I po co mam do niego dzwonić? ... A może Andrzej to ja? No to w mordę gdzie schowałem ten pieprzony szmal i co to do ku*wy nędzy za dziewczyna? I czyją jest żoną? Jakoś tak tu pachnie jak na basenie. Ja w basenie? Co ja tu robię? Może się po prostu zgubiłem? Dobra, ale jak jestem w basenie to gdzie jest Andrzej? Kto to jest Andrzej?... We łbie mi już dzwoni. Może to telefon? A może nie telefon? A jeśli telefon to dlaczego nikt ku*wa nie odbiera? Może to budzik i spóźnię się do roboty? O wiem... jeśli nastawiłem budzik, to znaczy, że gdzieś pracuję. Może pracuję na basenie.... jako nocny stróż? A Andrzej to kierownik basenu.... Czyj to garnitur? I czyj jest ten biało czerwony krawat? Może ja chodzę w garniturze? Ciekawe w którym sklepie sprzedają takie krawaty? A może ja pracuję w sklepie z krawatami? Jeśli tak to przecież muszą mi płacić pensję. Tylko gdzie ja ją wpier**iłem? ... A może płacą mi pensję krawatami? To dlaczego jest tylko jeden?... Wiem... jestem takim ch*jowym pracownikiem, że wypłacili mi tylko jeden krawat. To wszystko przez Andrzeja. Skur*iel jeden. Nie będę do chama dzwonił. Muszę obdzwonić wszystkie baseny i sklepy z krawatami. Może mnie ktoś pozna... Nieeee no, jak ona leży? Przecież dzisiaj nikt już tak nie leży. I jak ona jest ubrana? Kolory aż w oczy parzą. ... Nie jest już najmłodsza i ta sukienka... Kolory zupełnie nie pasują do krawata. Boże. Kiedy ona się przebudzi? ...I kto to jest Andrzej

rzeczywiście, dawno bylo ponad 500, a to paszczurki:o 😠 słuchaj moje posty tez kiedys skasowali wszystkie, pisałam do brańskiego i znalazły się tylko z tego topiku? czy z innych też?

Gość berety w szczerbczyki
przechodzę do konspiry. mam nadzieję, że nick jest politycznie właściwy i mnie nie wywalą.

widziałam topik, to jakaś hakerska sztuczka, wyjasni się szybko mam nadzieję:) pewnie dlatego, ze nie używasz trybu blizgowego:P

Gość alter_ego
STANOWCZO PROTESTUJĘ PRZECIWKO USUWANIU POSTÓW

Gość altera natura
Ja też stanowczo protestuję i nie lubię

Gość berety w szczerbczyki
straciłem ochotę na dalszą zabawę w to forum. papapapapa wszystkim. Maalutka - zaszczyceniśmy, buziaki.

ja mam do tego dystans totalny i Tobie też radzę:D teraz może być już tylko lepiej:) przetłumacz na nasze:)

Gość tom481
A ja mu powiem : "spoerdalaj dziadu"!!!

Gość tom481
A ja mu powiem : "spierdalaj dziadu"!!!

Gość ŁAskawca
Jak się bawić to się bawić, kogo dzisiaj ułaskawić? Póki jeszcze "pierwszym" jestem pokażę, żem facet z gestem. Wkrótce zwolnię z kazamatów wszystkich socjaldemokratów.

Gość chłodna i głodna 25
Jak się bawić to się bawić. kogo głowy dziś pozbawić? Prezydentem wnet się stanę głowy będą ucinane. Wkrótce poślę też na stos czarownice z tej PO

Gość chłodna i głodna 25
a mnie głodno i chłodno i krawat mi ukradli, buuuuuuuu

Gość alter_ego
KRAWAT Ty się odezwij normalnie, nie rób sobie jaj!! Ja już nie wiem co mam robić:( Wiem, ze się zawiodłeś na Andrzeju ale to chyba nie powód...

:D:D:D 🖐️ tak to rozumiem:) żeby mi to było przedostatni raz:P i PO się znalazł:) pozdrawiam